ההפגנה...

ההפגנה...

אנשים, בואו נהיה רציניים!! בואו נתחיל לפעול..... נעשה חלוקת תפקידים... אחראי כללי- ??? (תפקידו לבדוק שהכל מתקתק, לקחת אחריות) יחצ"ן- ?? (תפקידו לפרסם את ההפגנה עצמה, ולדאוג שכמה שיותר אנשים יגיעו) אחראי ציוד- ??? (תפקידו לספק ציוד לכל דבר שקשור להפגנה {הגברה, בריסטולים וכו'} אחראי כלי תקשורת- ??? (תפקידו להביא כמה שיותר כלי תקשורת להפגנה עצמה) דובר על"ה- שמעון (תפקידו לדבר בשם עמותה למניעת ההתחרדות) בקיצור, אם יש מישהו שמוכן לקחת על עצמו את אחד התפקידים, שיגיד... לגבי תאריך ההפגנה, צריך להחליט כבר על תאריך בכדי להתחיל לפעול.... ואני מציע שזה יהיה באמצע חופשת פסח (עוד שלושה שבועות) אם יש עוד תפקידים שלא נכתבו, אפשר להציע....

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif

מק

בקשר לשם של העמותה.....

יש כמה רעיונות... נע"ל= נוער עוזר לעיר... נב"ע= נוער בונה עתיד... ל"ב= לחיות בחופש... לחיות בשקט... על"ה= עמותה למניעת ההתחרדות... יש למישהו עוד רעיונות??

MS6

New member
אתה יודע איזה סיבוך זה להקים עמותה?

זה לא סתם להגיד "אני רוצה עמותה" זה הרבה סיבוכים הליכים משפטיים וכל מיני קישקושים כאלה... אני חושב שנשתמש ברעיון ש"מועצת תנועות הנוער" מארגנת את ההפגנה הזאת והמלחמה בזורקי האבנים {אגב אפשר להוסיף לזה את המלחמה בשריפת דגלי ישראל ברמה אבל זה כבר ביום העצמאות}...

אז לא עמותה...

בכל מקרה, ההפגנה היא נגד 1) הרס רכוש הציבור (תחנות אוטובוס, פחי אשפה וכדו') 2) הרס רכוש פרטי (עקירת דגלי ישראל ממכוניות פרטיות וכדו') 3) עצירת חיי התרבות בעיר (התנגדות להקמת מע"ר, בית קולנוע וכדו') 4) פגיעה בחיי הציבור (זריקת אבנים על מכוניות שעוברות וכדו') בכל מקרה צריך כבר להתחיל להתארגן לזה...... שזה היה רציני ואמיתי!! יוסי, כבר שלחת כתבה לעיתון?

yossi018

New member
הכתבה....

חרדים עלייך בית שמש / מאת: יוסי דהן אני נער בן 18 וחצי, תושב העיר בית שמש מהשנייה שנולדתי. עוד כשלושה שבועות אני הולך לצה"ל, וכמו כל נער אחר בעיר גם אני אוהב לבלות. מכיוון שהחבר'ה שלי ברובם דתיים אנחנו בד"כ יושבים בערבי שבת באיזה בית של חבר וכשהשעה נהיית מאוחרת אנחנו פונים לאחד הגנים הרבים והיפים בעירנו, הרחוקים ממקום מגורים. ידידה שלי גרה ברמת בית שמש ובערב שבת האחרון נסעתי אליה כדי להביא אותה לגבעת שרת, שם ישבנו השבוע. שמעתי סיפורים כי בערב שבת מסוכן לנסוע ברמה, אך אני נער ציוני חושב שבארץ שלי מותר לי לנסוע בכל מקום בכל יום ובכל שעה, אני לא צריך לפחד משום דבר. ובאמת נסעתי להביא את ידידה שלי מהרמה חציתי את הגשר די בבטחה, כיביתי את הרדיו כדי לא "להתגרות" בהם. חציתי את הכיכר הראשונה ואז אני רואה איזה 20-30 חרדים בני 20 ומעלה חוסמים לי את הכביש וצועקים "שייבס" מיד בלמתי את הרכב שחס ושלום אני לא אפגע באחד מהם. והם כאילו לא זזו וכאילו ידעו שאני יביא את הברקס הזה נשארו במקומם. ובאמת כאשר נעצר הרכב עצירה מוחלטת, הקיפו אותי כולם, בעיניהם היה מבט שטני ומוזר כזה, שרואים רק בסרטים של הנאצים ימח שימם, אחד אמר לי "אתה תישאר פה עד הבוקר" פתאום אני שומע מכות בפח של האוטו, כולם התחילו לבעוט באוטו אחד מקדימה בועט לי בפנס, החלון שלי (על יד הנהג) היה פתוח והם ממשיכים בשלהם צועקים "שייבס שייבס" התנהגות אכזרית, פשוט בושה וחרפה למדינת ישראל, איך הגענו למצב שאזרח צריך להיתקע בכביש בתוך העיר בית שמש? ועוד דווקא ע"י חרדים, אותם חרדים שאני עוצר להם ל"טרמפ" בימי החול... אגב מעשה שיותר איני מתכוון לעשות . כמו שאמרתי אני בכיכר תקוע והם ממשיכים ואז מישהו התחיל לזרוק עליי חצץ וחול נכנס לי לתוך האוטו דרך החלון הפתוח, ואני מתקדם לאט לאט כדי לא לפגוע בהם חס ושלום... הרי "בני אדם" הם... בסופו של דבר אחרי 3-5 דק' הצלחתי לברוח מהלינץ' שתכננו לעשות לי... מבדיקה שעשיתי לאוטו הנזק סוכם בפנס שבור ופח עקום בכמה מקומות. להגיש תלונה במשטרה זה בלתי אפשרי כי כולם נראים אותו דבר... לפחות באותם דקות זה היה נראה ככה... כמובן שמשם לא העזתי לחזור, חזרתי דרך הכביש העוקף של מושב זנוח, בחושך מאיים משהו... אין תאורה בכביש הזה ויש הרבה סיבובים חדים... ועם פנס שבור זה קצת בעיה. לא יכול להיות מצב שמיעוט מסוים יכתיב לשאר התושבים איפה ניתן לנסוע ואיפה לא! הגיע הזמן שגם הציבור החילוני ישמיע את דברו, תופעות כאלה לפי מה ששמעתי קורים מדי ערב שבת, איפה המשטרה? איפה הדמוקרטיה??? איפה הציבור החילוני? אנחנו רוצים לחיות כאן בשקט! לנסוע מתי שמתחשק לנו! משטרת בית שמש חייבת להחזיר את הסדר בכל העיר, אנחנו לא בני ברק 2 ! וגם לא ניתן לעיר להיות בני ברק 2 !!! בית שמש היא עיר שיש בה מגוון של אכלוסיה למה אני, אזרח שומר חוק, לא מוגן ע"י החוק?

yossi018

New member
במעריב...

תקרא מוסף השבוע זה הולך להיות בדיוק באמצע... חחחחחחחחח, סתם - בקרן אור...

SavageGirl1

New member
רק משהו קטן...

תשנה את הניסוח של כמה מילים..נגיד כתבת "כזה" וכאלה מילים... אבל קבל ח"ח על הכתבה
..ובכלל השם של הכתבה ענק

faith2

New member
כן, טיפ טיפה לשנות ניסוח...

אבל כתבה ממש טובה! כל הכבוד!!!!!!!

yossi018

New member
הכתבה נכתבה לתושבי בית שמש...

חחחחחחחח הם לא יבינו מילים גבוהות.... חחחחחחחח סתם סתם... בכל מקרה אי אפשר לשנות זה כבר נשלח לעיתון

faith2

New member
אני כל כך עצבנית!

אבל כל כך! חייבים לעשות שמהו בנידון! מי בעד לקיים מפגש בין התנועות של העיר? וחברי הפורום שלנו כמובן
חייבים לשים לזה סוף! שמעון כל הכבוד על הרעיון
! תאמינו לי אם נרצה נוכל לקבל תמיכה מכמה חילוניים בעירייה ואולי ממאיר בלעיש- אחריי הכל הנוער הביא אותו למקום שהוא נמצא היום...(חייבת לציין שלא אני!)

מספר דברים...

יוסי- כתבה מצויינת, יכלה להתנסח יותר טוב, אבל כתבה מצויינת... מזל טוב לרותם שלקחה על עצמה את תפקיד היחצני"ת של ההפגנה.... אנשים אפשר להתחיל לבחור תפקידים... אני חושב שבאמת צריך לעשות מפגש בין כל תנועות הנוער וחברי פורומינו החביב.... (ואז אפשר גם לעשות מפגש פורום) בכל מקרה, צריך להתחיל לפעול, וברצינות!!

MS6

New member
לא עדיף בלי בלאיש...

אנחנו נעשה את זה כמו שצריך לבד.. בוא לא נערב פוליטיקאים, במיוחד אחד שמחוייב להסכמים קואליציונים.. לכל אחד יש אינטרסים ואנחנו צריכים להראות שההפגנה היא בלתי מפלגתית.. לא קשורה לאף אינטרס מפלגתי...

משה צודק......

זה לא פוליטי...!! זה על מפלגתי..... דרך אגב צריך כבר לחשוב על מקום... איפה תהיה ההפגנה?? מה על האמפי?? גם גדול וגם מקום מרכזי......

אנשים- קחו ברצינות!!

נמאס לי שאנשים זורקים דברים לאוויר ולא לוקחים ברצינות... ראינו איך כולם התלהבו מרעיון ההפגנה, אבל אף אחד לא מיישם אותה!! אנשים יש תפקידים..... אז יש כמה אנשים שאני מבין למה הם לא לקחו תפקידים (האנשים שדיברתי איתם אישית), אבל אנשים, קחו ברצינות רעיונות!! כל הכבוד לרותם שהרימה את השרוולים ולקחה לעצמה תפקיד (יחצני"ת) ולהלן התפקידים שנשארו פנויים... ... אחראי כללי- ??? (תפקידו לבדוק שהכל מתקתק, לקחת אחריות) אחראי ציוד- ??? (תפקידו לספק ציוד לכל דבר שקשור להפגנה {הגברה, בריסטולים וכדו') אחראי כלי תקשורת- ??? (תפקידו להביא כמה שיותר כלי תקשורת להפגנה עצמה) אנשים- אני מצפה שעוד היום כבר יקחו תפקידים!!

שלא תבינו אותי לא נכון...

אני מבין שלאנשים יש הרבה דברים על הראש.....אבל בכל זאת תתרמו קצת מזמנכם... גם אני מאוד עסוק (יש לי בגרויות ואני אפילו לא יודע חצי מהחומר...) אבל אני מבין שזה חשוב.......

למעלה