ההעופעה..............

• פותח הנושא mos7
  • פורסם בתאריך

mos7

New member
ההעופעה..............

שאלה שאולי נשאלה .....לאור המצב בצפון ההופעה תתקיים?

כרגע ההופעה אמורה להתקיים כמתוכנן

אני אתן לך קישורים שכבר ניתנו פה היום לכתבות וראיונות לגבי הנושא: תודו שאני יסודית

steelwater

New member
כרגע כן

אבל עוד אי אפשר לדעת. עיצבן אוית קצת שכתבת המצב בצפון. נכון שזה בעיקר האנשים בצפון שסובלים מהקטיושות והטילים וקשה להם יותר אבל אני רואה את זה כמלחמה ומצב שנמצא בכל הארץ הזאת ולא רק בצפון. אולי אני לא פטריוטית יותר מידי וכל זה אבל אחנו כלונו ביחד ואני רוצה לחזק את האנשים שגרים שם וסובלים. אני גם מכירה הרה אנשים מהצפון. זה נוגע בכולנו גם כי בדרום יש דברים וגם כי שי איומיים שהטילים יגיעו יותר דרומה וגם כי יש הרבה חיילים מכל הארץ שמשרתים בכל מיני מקומות בארץ ושומרים על המדינה.

steelwater

New member
../images/Emo207.gifzzz

לצערי אני לא מצליחה להירדם, ויש לי צבא מחר בבוקר... אני שומעת גלגלצ על חלש מהטלוויזיה וזה ממש מגניב כי יש עכשיו את Walking in my shoes עכשיו. איזה מוזר זה. ביום הם לא ישימו כמעט שירים כאלו, הם ישימו בעיקר את Enjoy the Silence או את Precious. בלילה יש הרבה פעמיים שירים ממש טובים שלא שומעים במשך היום.

super girl 15

New member
../images/Emo4.gifנוו במת...

זה כבר ניהיה מאעפן...!!! כאן למטה יש סקר אם דפש מוד יבואו או לא יבואו... ולהגיד ת'אמת..
ה"לא יבואו" מוביל...

SITEAM

New member
51-49 "לטובת" ה"לא יבואו"

קחי בחשבון שיש סטיית תקן בסקרים כאלה של X אחוזים (כבר לא זוכר משיעורי הסטטיסטיקה באונ'), לכן זה אולי מדגם מייצג, אבל הוא לא בהכרח נכון...

super girl 15

New member
O_ם ברור שלא נכון... זה סקר!

ה-% זה רק דעת גולשים.. אני מוכנה לשים כסף שלכל מי שבחר ב"לא יבאו"... בכלל לא מעניינת אותם ההופעה או יותר גרוע..
בכלל לא מכירים את הלהקה ורק מודעים לזה שבגלל המצב אז כולם מתחילים לבטל את כל ההופעות בארץ.. זה לא שלקחתי את התוצאות אישית\רצינות... אחרי הכל.. אלה גולשים שעונים על הסקר.. לא יותר מזה...

אגב, לא שאני מעבירה ביקורת או משו

כזה... אבל... לא הגיע הזמן לעשות סקר חדש בפורום? אני חושבת שהסקר על האלבומים פה כבר שנים

super girl 15

New member
../images/Emo45.gif

חחחחחחחח צודקת..
(בקיצור לא קשור אני זזה עכשיו להיתארגן אני חוזרת מחר בשש בבוקר לספר איך היה
ביי אנשים)

למעלה