ההסכמות עבורי

ההסכמות עבורי

מפריע לי שדון מיגל קיבל התקף לב (מה זה, הוא לא מקיים את ארבע ההסכמות?). אני תופס את ההסכמות לא כ"שחור ולבן", אלא כדברים מסויימים שאפשר לבצע אותם בכל מיני רמות ורבדים. למה לי להשתפר בכל אחת מהן? כי אני רוצה ליהנות מגן העדן. ארבע ההסכמות, בניסוח שלי נכון לרגע זה: 1. לתכנת לטובה; 2. לתפוס את מקומי במציאות כפי שהוא; 3. לתפוס את המציאות כפי שהיא; 4. להשתמש במלוא היכולת המופלאהההה שלי.

לתכנת לטובה ../images/Emo13.gif

להתבונן לתוך עצמי נראית לי שיטה טובה, כבסיס, להשתפר באמנות התכנות. גם להגיד דברים מופלאים נראית לי כשיטה טובה - לדבר אל עצמי ואל אחרים בצורה מופלאה. ומה שיותר חשוב, ששני הדברים האלה נראים לי נגישים עבורי כרגע ולכן הם משמעותיים עבורי. אם לתכנת לטובה נגיש לי ישירות, אני לא צריך טכניקות, נכון?

לתפוס את מקומי במציאות כפי שהוא

אז אני חושב שאני מרכז העולם. ביג דיל. אז אני גם חושב בטעות שאני נמצא איפה שהגוף שלי נמצא. לדעתי זאת חתיכת הנחה, שמונעת ממני ליהנות כמו שצריך מהחיים החביבים האלה. בכל אופן, מה אני יכול לעשות? להזכיר לעצמי כל הזמן שמרכז העולם זה לא כאן - ושאני לא נמצא היכן שהגוף הפיסי שלי נמצא?

לתפוס את המציאות כפי שהיא

המממ.... טריקי... VERY טריקי.... איך אני יכול לעשות את זה? הממ... אולי לעקוב אחרי הפחדים שלי, או הפחד שברגע זה אני מרגיש (ברגע מסויים) - והופס, להתבונן במציאות שיצרה את הפחד הזה ולהבין שהיא רק בדמיוני כרגע? כן, לא רע... עבורי זה יעבוד... וואי, מגניב... ממה אני פוחד? לפעמים הפחד הוא לא ממש בהיר... הוא רק תחושה עמומה ומסתורית... לא לגמרי ברורה... המממ.... מרתק...

להשתמש במלוא היכולת המופלאהההה שלי

אני די מתחבר לזה! אני חושב שכאשר אני חושב על זה, אני פשוט יכול ליישם את זה באותו רגע! פשוט לעשות את זה!!

למעלה