ההסכמה השנייה

kung fu

New member
אני לוקחת אישי יותר את המחמאות

מאשר את הדברים השליליים כביכול.... אבל אני מודעת לזה שלקחתי אישית. למה לוקחת? עדיין לא נמצאת בקבלה מלאה

kung fu

New member
וזה מאד מחמיא כל הדברים הטובים

שאומרים עלי חה חה חה חה חה
כיף לקבל מחמאות...חי חי חי

kung fu

New member
אבל יש עוד עבודה בנושא ../images/Emo6.gif

להירגע...להירגע...יש עוד עבודה
חה חה

kung fu

New member
כן חה חה משעשע!

אגב, ממש בלי שום קשר למשהו, קניתי הרבה בגדים אתמול והיום, וזה נראה עלי נפלא! איזה כיף!!!!!

אוהבת אותך המונמון...את חמודה...

את מקסימה, את מדהימה ...להמשיך
תתחדשי ותהני, אני הולכת ללבוש את כל המציאות ב 10 ש"ח באילת
חה חהח ידעתי שאני צריכה אותם
LOL

kung fu

New member
../images/Emo24.gif חה חה תמשיכי ../images/Emo6.gif

לא, זה בסדר, זה מספיק
חה חה חה
בטח שלקחתי את זה אישית
תודה!!!!! יש! ללבוש את המציאות

יה-יה

New member
לקח לי זמן להבין את הסיבה להודעתך

ועדיין לא הבנתי
למה אתה לא משתרשר בהנאה על ההודעות שכבר נכתבו? לא כועסת, תירגע...
רק רוצה להבין ולא מניחה הנחות
יה-יה

פעם היה חשוב לי מה חושבים עלי...

זה היה "מעלה" ו"מוריד" את הערך העצמי שלי וההרגשה שלי לפי מה שחשבו האחרים המשפחה, החברים וכד'...היום כבר כמעט ולא...אני לומדת לאהוב ולקבל את עצמי כמו שאני ואני זו שקובעת את הערך העצמי שלי....ולא אף אחד אחר.

ש איילת

New member
כי......

אני יודעת שהאדם שמולי, שאומר מה שאומר, לא מצליח לראות את כל המציאות, אלא רואה רק חלק ממנה.. וכך גם אני. כי.... אני מתבוננת על הדברים ללא התייחסות, ללא דימוי (דמיון) ואני רואה אותם כפי שהם.. התבוננות ללא המתבונן..כשאין המתבונן יש רק האובייקט. רק התבוננות. בצורה זו התודעה לא מבזבזת אנרגיה יותר. היא מודעת ויש לה אנרגיה להתייחס למה שהיא צופה. איילת, עושה שיעורי בית עם חומר עזר של krishnamurti, awaking of intelligence יום טוב

ש איילת

New member
כי..כי...כי...

היה לי קשה להודות לאותו אדם, שאמר לי דברים לא נעימים על עצמי, על כך שהוא הזכיר לי כי הדברים הללו הם חלק ממני..ובמקום זה בחרתי להיפגע קשות ממה שאמר כי לא הבנתי למה אמר את זה והופתעתי מזה והתגובה האוטומטית היא להיפגע... אז.. תודה שהזכרת לי שהדברים הללו הם חלק ממני.. וזה לעצמי: אני אשתדל להשתפר ולהיות אדם טוב יותר. כולנו אנושיים..כולנו עושים טעויות אפילו בלי להיות מודעים אליהם...ואני אשתדל לא להיפגע כל כך להבא.. (פשוט לקבל את העובדה שהדברים הם חלק ממני ואני רוצה להאמין שהם חלק מכל אדם אחר ..כך שאני לא לבד..אני לא היחידה שהיא הדברים הלא נעימים האלה..הם חלק מכל אחד. מה דעתכם?)

למעלה