ההנהלה מדווחת.

Ez sLeeP

New member
ההנהלה מדווחת.

מהיום, מנהל הפורום (כלומר - אני) ישמש גם כיועצת הפורום. כל בעיה נפשית כארגונית יכולה ורצויה שתמצא את דרכה אליי (מסרים אישיים/מייל/אייסיקיו/מסנג'ר וכל דרך מקורית אחרת..). כמו-כן, בעלי התפקידים באשר הם - התפקדו! ציינו שמכם, כינוייכם, ותפקידכם הרשמי..!
נדבו'ש.

or 343

New member
אהה......

כמו יועצת בי"ס??? ואיזה בעלי תפקידים? גם לי יש תפקיד! אני רוצצצהההה תפקיייידדדדדד !!!!!!!

Ed Hunter

New member
יש לך תפקיד...

אבל מטעמי צנזורה ובטחון שדה אי אפשר להכריז עליו פה...

heaven is here

New member
נוכחת

שירה, מסכמת שבועית. ו-Mister Matrix אם באמת נעלבת כל כך שלא הופיעה ההודעה שלך בסיכום זו אינה סיבה שאני אתפטר. מתנצלת שלא שמתי לב להודעה וסיבתי היא הלחץ בה הייתי נתונה אותה שעה שרשמתי את הסיכום השבועי. אם עדיין אתה מעוניין בהתפטרותי פנה למנהל ולא לפורום כי לא הוא מי שמינה אותי למסכמת.

מור86

New member
גם אני וגם אני!!

אמממ אני מנסה לחשוב על תפקיד שמקבלי למשקית ת"ש.. לכן אני רוצה להיות משקית פרט- דואגת לבעיות האישיות וחבריתיות של חברי הפורום, בכדי שהם יוכלו לתפקד באופן מלא.

מור86

New member
../images/Emo4.gif וואלה נכון, עכשיו שמתי לב שמה

שכתבת זה בעצם מה שכתבתי רק בצורה שונה..חחחחחחח אז נתחלק בתפקיד...

or 343

New member
אני מתלבטת בין כמה תפקידים:

מש"קית קו"ד- קפה וכיבוד. מש"קית ממטרות מש"קית ההב"ת- הצפת הפורום בשטויות מש"קית טנ"ת- טפטופי נרות אשמח לשלוח את הקו"ח המפואר שלי

אוקיי...

מש"קית גלאאה... (גונבת לאנשים אחרים את התפקיד) חחחחחחח זה לא פייר שאני לא קיבלתי תפקיד....

painapple

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif יועצת?

אתה רומז שמצאתי את הפסיכיאטר-ללא-תשלום שלי? ואם אין לך אישור לתרופות זה בסדר, פסיכולוג זה גם משהו.. ולי אין תפקיד! .( אבל לא נורא .)

Ez sLeeP

New member
ברי...!

אני רוצה את הפיל מנייר שלי, ואני רוצה לקבל אותו אישית!

למעלה