ההנאה שלה בסקס

MasterZen

New member
ההנאה שלה בסקס

שלום לכולם, אני וחברה שלי לפני חודשיים בערך התחלנו לשכב, שנינו היינו בתולים לפני..
לאחרונה היא שאלה אותי אם אני נהנה ואמרתי לה שמאוד, והיא אמרה שהיא נהנית אבל פחות כזה, לא כמו שהיא ציפתה.. אמרתי לה שבהתחלה זה יכי הזוג בתולים, שזה יכול לקחת זמן עד שמבינים כל אחד מה הוא אוהב.. אני לא יודע בדיוק מה לעשות, אני יורד לה מדי פעם, ואף פעם לא נראה שהיא יותר מדי נהנית מזה, כלומר לא ראיתי יותר מדי תגובות אצלה תוך כדי, או לא נשימה מיוחדת וכו... היא מאוד ביישנית, והיא אמרה לי שהיא בעצמה לא יותר מדי יודעת מה טוב לה, אבל אני חושש שבגלל שהיא מאוד ביישנית גם לא יהיה לה נעים להגיד.
גם כשאני משפשף לה את האיזור אני לא רואה סימנים מיוחדים..
היא כן רטובה, אני כבר לא משתמש בחומר סיכה כמו פעם, ואני מרגיש שהיא רטובה, אבל אולי לא מספיק..
אני קצת מתוסכל מהעניין, לא בגלל האגו או משהו, בכלל לא, אלא בגלל שאני מאוד אוהב אותה וחשוב לי שהיא גם תהנה מזה.
יש לכם עצות מה לעשות?
היא אמרה לי שהיא שאלהדיברה עם חברה שלה אבל לא היה לה נעים להגיד לי מה היא אמרה..

קטניפ

New member
להיות סבלני

כלפיה ולנסות לגלות ביחד מה נעים לה.
תנסו לגוון, תשקיעו זמן רב במשחק מקדים - ליטופים, חיבוקים, נשיקות, משחקי אצבעות, ירידות הדדיות, אוננות זה מול זה.
חדירה היא לא "הסקס" היא רק חלק ממנו, ולפעמים אפשר לוותר עליה לגמרי ולהנות מכל השאר.
יכול להיות שהלימוד ההדדי הזה יעזור לה להבין טוב יותר מה היא אוהבת, ויעזור לך להכיר טוב יותר את גופה ומה נעים לה ומה מרגש אותה.
והעיקר - בלי לחץ.

BreakOfDawn

New member

כאישה (שהיתה פעם צעירה) חודשיים זה כלום זמן..

מנסיוני עם עצמי, המעצורים הנפשיים, העכבות וחוסר קבלתי את עצמי כיצור מיני זה מה שמנע ממני להנות בתחילת הדרך. זה לא שלא נהניתי, אבל ככל שעבר הזמן, נהניתי יותר.

לקח לי שנים להשתחרר עד הסוף, להפתח ולקבל את המיניות שלי ואת כל העונג שיש בה.

להיות הכי סבלני שבעולם, כן, גם לזה שהיא לא נהנית (עדיין) מירידות ואוננות שאתה מעניק לה. אגב לא כל אישה נהנית בכל שלב ובכל רגע ממגע בדגדגן של לשון או של ידיים. אני למשל בהתחלה לא אהבתי, בהמשך מאד, וכיום כבר שנים הכי כיף לי לאונן לעצמי על הדגדגן, בעוד בנזוגי עושה עבורי דברים אחרים במקביל (חודר/ משעשע לי את הפתחים עם צעצועים או אצבעות/ מנשק אותי וכו')

אתה יורד לה כי....?
אתה מאונן לה כי....?
והיא לא נהנית? מה דעתה על האקטים הללו? זה היא רוצה או אתה? זה בכלל מגרה אותה? תפתח בעדינות את התקשורת המינית שלכם, וגם את זה, עם הרבה סבלנות וזמן. כשהיא תצליח להגיד מה היא אוהבת ומה מתחשק לה, זה יעזור לה עם הזמן להפתח ולהשתחרר בשאר ההיבטים.

תהנו

שיט שיט שיט

כשאני קורא את זה אני מתגעגע לימים שלפני תפוז/פייסבוק או כל ממשק פיקסלי שהוא
פעם כשהיינו עושים סקס, חשבנו על הסקס, רצינו את הסקס והתעסקנו בסקס.
חקרנו, למדנו, טעינו, ניסינו
חשבנו מה לא עושים נכון ודיברנו על זה .......!!!
ניסינו שוב ויצא פיקס,
ואח"כ יצא עוד יותר טוב מהפעם ההיא ורק הלך והשתפר !

כי הקשבנו לעצמנו ולגוף שלנו
ולא חשבנו באיזה פורום לשאול איך לעזאזל עושים סקס ונהנים ממנו

אבל בכל מקרה שבוע שעבר היה בחור ששאל משהו בסגנון, תחפש ותמצא תשובה מלאה לשאלות שלך - המוניטין שלי בפרדס לא מרשה לי לפרסם שוב תגובה מלאה רגישות כמו שם

וואו מאסקי

זו היתה תשובה מקסימה ומלאת רוך, אפילו יותר מהתשובה שנתת שבוע שעבר לדתי הבתול.
נראה לי שאתה בדרך להיות מצליב חרבות.
ונסיים בפרסומת המיתולוגית:
אוהבים נקניקיות??
כן!

זה באמת קשה

כי אתה לא קורא בקלפים ולא יכול לנחש בלי שהיא נותנת סימנים.
אולי בכתיבה יהיה לה קל יותר? סמסים? להראות לך עם היד?
תעודד אותה לנשום, להאנח, לעשות קולות- תתן לה חיזוקים חיוביים סטייל "אני מת על זה שאת נאנחת" "את מגרה אותי נורא כשאת מנתשפת"
ביישנות נובעת ממחשבה שזה לא בסדר ולא לגיטימי להתנהג בצורה מסויימת.

היא מאוננת? תחליטו שאתה מראה לה בזמן שהיא מראה לך. ככה תלמד מה היא עושה ואיך.

זו עבודה משותפת והיא צריכה להבין את זה.
ההנאה שלה מהגוף שלה לא תלוייה רק בך- להפך, היא תלויה בעיקר בה.

דוזורם

New member
לדעתי זה עניין של גישה

זה טוב שאתה מתנסה לספק אותה
אבל המילה שהשתמשת "לשפשף".. ואתה אומר לשפשף לה את האזור
לדעתי מראה את החוסר ניסיון

תתחיל מזה שתצפה בה ואיך היא נוגעת בעצמה,
כמו שהנשים ענו לך יש הרבה עכבות גם פסיכולוגיות לבחורה, לא ישר היא תהיה הכי פתוחה שיש
זה לוקח זמן להיפתח והמפתח לזה לדעתי זה להיות עדין
גם בגירוי של הדגדגן אתה צריך לעסות אותו ברכות, לא לשפשף
תרד לה
אפילו כמה פעמים תתמקד רק בה ולהביא אותה לגמירה, בלי חדירה אלא אם היא תבקש
כדי שיהיה לה נוח באינטימיות איתך

דברים ישתפרו מעצמם עם הזמן וכמה שתצברו ניסיון

גם לי צרמה המילה "לשפשף"

נחשפתי אליה לראשונה בפורומים פה בתפוז והיא תמיד הגעילה אותי, כאילו מדובר בניקוי מכונת קפה מלוכלכת...
אגב, יש מצב שלהתמקד רק בה יכול להלחיץ אותה ולגרום לה להסגר עוד יותר, מתחושת המחוייבות להצלחה.

דוזורם

New member
מממ ... יש מצב

את אישה אז אולי בזה את יותר מבינה
הכוונה שלי בלהתמקד בלענג אותה היה יותר הכוונה של לגרום לה לגמור איתה ביחד

מאסטר זן

אתה חייב למצוא את נקודת הזן שלך, ולהרגע :)
הכל חדש לכם, אתם עוד לא לגמרי מכירים זה את זו, הרצונות, הנקודות הרגישות, זה יבוא.
מקסים שאתה קשוב ורוצה לענג אותה, ואני חשובת שזה גם יפה שאתה מתעניין, אבל אני חושבת שעד מוקדם כדי להיות מתוסכל.
היא לא יודעת כי היא עצמה לא מכירה את הגוף שלה, וזה משהו שחייב לבוא ממנה, נסו להראות אחד לשניה מה עושה לכם טוב, געו בעצמכם, בקש ממנה לגעת בעצמה ולאמר לך איפה נעים לה יותר, ואיפה פחות, נסו תנוחות שונות כדי לבדוק איפה נקודות החיכוך שמגבירות לה את ההנאה.
אולי לחפש סרטים (עצמאיים ולא מבויימים) ולצפות בהם ביחד ולמצוא דבריםש לא ידעתם עליהם?
הכי חשוב, לא להרגיש שזו משימה, כי זו לא.
הרבה מאיתנו רק גילינו את ההנאה מהסקס אחרי שנים ארוכות, אז חודשיים? זה כלום, אפילו לא טירונות...

למעלה