ההנאה האמיתית

מיכל31

New member
ההנאה האמיתית

רווק צעיר ונאה מוצא את עצמו מוטל על חוף של אי בודד באוקינוס השקט לאחר שאונית הנוסעים שלו טבעה אמש. הוא מגלה שעל האי יש מים ועצי פרי וניתן לחיות עליו. לפתע הוא רואה עוד ניצול מתקרב לאי להפתעתו המוחלטת הוא מזהה את הניצול כסינדי קרופורד. הם בונים לעצמם מקום לישון הם מכינים לעצמם ארוחה ומתחילים לחיות ביחד על האי הקטן והבודד. כמובן שהם עושים כל הזמן סקס שלא מהעולם ונהנים מכל רגע. יום אחד סינדי רואה שהבחור עצוב . "למה אתה עצוב מה לא בסדר?, אנחנו חיים נפלא ונהנים מסקס משגע, האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לשמח אותך?" שואלת סינדי. "כן אני מבקש שתלבשי את מכנסיי, את הז´קט שלי ותחבשי את כובע המצחיה שלי ועוד משהו תרשי לי לצייר לך שפם" מבקש הבחור. "או.קיי" אומרת סינדי ועושה כל מה שביקש "ומה עכשיו?" "עכשיו אנחנו נתחיל ללכת על חוף הים מסביב לאי הקטן שלנו, אני ימינה ואת שמאלה עד שנפגש" אומר הבחור. "או.קיי" מסכימה סינדי ומתחילה ללכת. כאשר מעברו השני של האי רואה הבחור את הדמות לובשת המכנסיים והכובע מתקרבת אליו, הוא פתח בריצה מהירה אל הדמות וכשהתקרב אליה משך בשרוולה וצעק "שמע חבר, אתה לא תאמין את מי אני דופק כבר חודש ימים".

למעלה