ההמלצות שלכם

ההמלצות שלכם

שלום. רק לאחרונה התחלתי לשמוע להקות חדשות. בבקשה תמליצו לי על הלהקות שאתם אוהבים. רק אם אפשר את השמות באנגלית. תודה

ההמלצות שלכם

שלום. רק לאחרונה התחלתי לשמוע להקות חדשות. בבקשה תמליצו לי על הלהקות שאתם אוהבים. רק אם אפשר את השמות באנגלית. תודה

meiritamir

New member
Mercenary

דת' אפשר להגדיר אותם, אבל הם לא רעים כלל. סאונד מעולה.

scudnick

New member
בקלות.

אבל דבר ראשון - בבקשה תפסיק ללחוץ פעמיים על "שלח". זה עדיין שולח, לא משנה כמה פעמים אתה לוחץ עליו. זו כבר בערך פעם רביעית שההודעה שלך נשלחת פעמיים. בכל מקרה: Sonata Arctica Evanescence Dream Theater Epica Children of Bodom [רק התחלתי לשמוע] Iron Maiden Arwen [נדיר עכשיו מתמוגגת] המ. על מטאליקה לא צריך להמליץ לך, נכון? [ובהמלצה על מטאליקה אני מתכוון לשירים הישנים שלהם, לא החדשים
]

בעיניןשליחת הודעת פעמים

אני כותב דרך פלאפון מה שגורם לבעיה כנראה אני לוחץ על שלח פעם אחת. בכל אופןתודה על הרשימה

McBlack

New member
איזה מכור (=

אתה שולח מתישהו דרך המחשב או שאתה רק מהפלא?

בעיניןשליחת הודעת פעמים

אני כותב דרך פלאפון מה שגורם לבעיה כנראה אני לוחץ על שלח פעם אחת. בכל אופןתודה על הרשימה

בעיניןשליחת הודעת פעמים

המפפפ....

Edguy Nightwish Children of bodom Lacuna coil Sum41 Avril lavigne [
איך השניים האחרונים לא קשורים בעליל
]

McBlack

New member
אוי ואבוי

אני אתעלם מהשם האחרון ברשימה שלך, ואשאל אותך - מי בתמונה?

אתה מדבר עם מנהלת הפורוםש לה
שתוק את פיך
נו, כה... אני לא הכי קשורה לפורום הזה
אני אוהבת פאואר מטאל... ומטאל בכלל... אבל יש לי יציאות מהסוג של אבריל
בתמונה אלו הם טארייה ותומאס מנייטויש

McBlack

New member
אתה?!?! איפה את חיה?!?!?! ../images/Emo90.gif

אני את (אמממ...במובן של
)

|מגרד בראש|

מנסה להבין את ההודעה שלך... מצטערת:-\ מנת המשכל היומית המצומצת שלי נגמרה כבר על הבוקר

McBlack

New member
טנקיו נויקו (=

צריך להמציא ל"טנקיו נויקו" קיצור!!!! - טנויקיו!

McBlack

New member
דברים טובים....בנוסף לאלה שהומלצו

(חוץ מאבריל... סורי, ש ו ק ו בשקית) HIM CKY Symphony X Black Sabbath Adema Tenacious D Dashboard Confessional 3Doors Down Kamelot מוניקה סקס מופע הארנבות של ד"ר קספר סינרגיה איפה הילד היהודים נימרוד שיקלר

שונאת היהודים../images/Emo3.gif

לא יודעת למה...
הם מעצבנים
אבל אם כבר ישראלים... כנסיית השכל

למעלה