ההמלצות השבועיות-

ההמלצות השבועיות-

כן, עבר שבוע ואני מוצאת את עצמי כותבת את הפינה פעם נוספת. שימו לב- 1)המסיבות המתפרסמות הן עד גיל 20 עקב ממוצע הגילאים בפורום- אם יהיה ביקוש למעל 20, אין בעיה. 2)האירועים המתפרסמים הם באזור המרכז. ארועים באזורים אחרים יתפרסמו במידה ואמצא לנכון (הפקה מיוחדת) או במידה ויתבקשו. אז, מה יש לנו בסוף השבוע הזה? יום חמישי- 18.12.2003
(20:00) יהודית רביץ (האלילה) בתאטרון תמונע, 70 שקל
(23:00) ערב היפהופ לחיילים בדום, 70-80 שקל. שתיה חינם עד חצות וחצי. הנחות לגולשי לילה בכניסה.
(22:00) אביב גפן בליווי דניאל סלומון-היום .תאטרון ארנה בהרצליה
(22:00)הבליינים בבארבי ת"א- מומלץ!
(23:00)פגע וברח- סטנדאפ צוותא 2 יום שישי – 19.12.2003
(8:00-17:00)שוק עתיקות ויד שניהבדיזינגוף. פיצ'יפקעס, בגדי יד שניה, כלי בית ועבודה, אוספים. כניסה חופשית. מומלץ.
(9:00- 17:00)שישי בשוק הפשפשים- שדרוג יפו. כבר הזכרתי זאת שבוע שעבר. האזור יעוצב כחצר סולטן- שטיחים, מזרונים, טיפולים אלטרנטיביים, צ'אי שופ והכל שאנטי שאנטי. אחלה מוסיקה. כניסה חופשית. אם מזג האוויר יאפשר, אני ממליצה להגיע. (זה האירוע ה2 מתוך 4)
(22:00)הדורבנים בבארבי ת"א 60 שקל, הנחה באתר הבארבי.
שישי בהום קלאב- הפקה מיוחדת בסטייל מקסיקני לחנוכה. מופע לייזר ותפאורה מושקעת. 3 רחבות (שחורה, דאנס וטראנס שיבוצע ע"י אחד מאינפקטד) שתיה חופשית עד 1. ההפקה מיועדת לבני 18+ (נניח :)) יום שבת- 20.12.2003
(11:00) shika carmel בכומה 2- הצגתי את זה שבוע שעבר, יריד מעצבים של המועדון ורדיו ת"א. כניסה חופשית ומוסיקה טובה - מומלץ (יכול להיות שאפילו אגיע :))
(22:00) הקילומבו בTLV- חגיגה מיוחדת לחנוכה עם תפאורה וכיוצ"ב. רועי פלינר ודורי טריסטר. מוסיקה שחורה, האוס, דאנס והכל ב50-70 שקל. 19+ (למרות שנכנסתי בעבר). שתיה וסופגניות חופשי.
(23:00)חנוכה בהאנגר- הפקת נוער מושקעת עם LASGO ודנה אינטרנשיונל לפני ואחרי יהיו רוברט גיטלמן, רונן לביא ועוד. האירוע ישודר ברדיוס 100FM. 90-120 ש"ח (מומלץ לקנות במוקדמות) בנוסף,
מופעי חנוכה החלו להתרוצץ- רוצו לראות!
סרטים ממולצים- הטירה המכושפת, 13, 7 שנות נישואין, שר הטבעות החדש.
רב החברות החלו בסייל החורף- מי שמעוניין לקנות- זה הזמן! -המלצות על מסעדות יתפרסמו מחר- מי שמעוניין להוסיף- מוזמן. מי שהיה במשהו מעניין (מהנ"ל או אחר) מוזמן לספר חוויות. תבלו ותשמרו על עצמכם, שלכם- חסה :)

../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif

באותה הזדמנות אני רוצה לומר שהתור השבועי של מאיה יחזור בשבוע הבא עם סיקור מהשטח ממועדונים ומסיבות..

המשך לפינה (מסעדות וטיפים)-

אמרתי מחר אבל הספקתי עוד היום. (אגב, אני מקווה שיהיו תגובות, כי אחרת אין טעם לעשות זאת)
מסעדת השבוע- ננאש מסעדה מקסימה מקסימה באבן גבירול 128. מקום ירוק ופורח. המחירים סבירים ביותר (אפילו זולים ביותר) ואני ממליצה לכולכם לקפוץ לטעום ולהתרשם. אכלתי ארוחת בוקר ועוגת ריבת חלב- ממליצה בחום. לפרטים נוספים לחצו כאן
טיפ השבוע- השקיעו בעגילים עם מראה עתיק. עוד שבוע-שבועיים תראו שזה השתלם לכן (צירפתי תמונה להמחשת הכוונה שלי)

TheNightcrawler

New member
בעעע

אני שונאת את עגילי שושנה דמארי האלה זה כבר חרוש (לפחות אצלי בבצפר)

SuGar and SpicE

New member
חסה../images/Emo70.gif

תודה על הטיפים המעולים. ההופעה של הדורבנים נשמעת סבבה.....מה דעתכם

אני ממליצה ביותר על הדורבנים...

הייתי ב2 הופעות ועוד היד נטויה. מוסיקה נהדרת ו"מופע סטנד-אפ" שכלול בתוכנית (הם עושים מופעי קסמים, מריצים צחוקים עם הקהל ואחד על השני) כל הופעה שלהם היא שונה לגמרי מקודמותיה ומהבאות. הופעה צבעונית ומהנה במחיר סמלי. מומלץ. מומלץ. כניסה עולה 60 ש"ח ויש קופון הנחה באתר הבארבי- www.barby.co.il רוצו לראות! ותבלו בסופשבוע... (אני חולה לגמרי ושומרת עצמי להתהולליות בחנוכה :)) אוהבת- חסה

SuGar and SpicE

New member
הדורבנים מצויינים.....

הייתי בהופעה שלהם אתמול בבארבי, נהנתי מאד מאד..... תודה על ההמלצה
ותרגישי טוב חסו'ש
סופגניה|

יאא אשכרה מקשיבים לי :))

כולי נרגשת וסמוקה. שמחה מאוד שנהנית, מה הם עשו בתור הדרן הפעם?! אני מרגישה הרבה יותר טוב, מה שכמה שעות שינה יכולות לעשות לבנאדם... בינתיים, מתכננת את החופשה. "חופשה" זאת אומרת, לא מתכוונת לנוח לרגע :) חג שמייח מותק!

SuGar and SpicE

New member
שמחה שאת מרגישה טוב יותר.. ../images/Emo13.gif

בהחלט נהנתי. בסוף המופע הם העלו "מופע קריוקי" של אחד הגיטריסטים שלהם... אני לא יודעת איך קוראים לו, חמוד כזה, קצת נמוך. היה מצחיק
ותודה
חג שמח גם לך
רק תיזהרי שלא לאכול יותר מדי
, כי בסוף נצטרך לקרוא לך "סופגניה סטייליסטית"....

זיגו?! הוא גם עשה מופע קסמים?!

ובקשר לסופגניות, אין סיכוי. אני גם ככה לא אוהבת במיוחד... דונאטס זה עדיף. דאנקן דונאטס אם אפשר... ודר' פפר אחד. אפילו שניים. צ'ק פליז!

LipStiK

New member
חסוש תודה מתוקה!

ובקשר לעגילים- אני חושבת שאני היחידה בבצפר שלי שאוהבת את העגילים האלה.... אני מאוד מקווה שאת צודקת וזה יכנס כי אני לא רוצה להיות היחידה שתלך איתם... כי יש לי מלאאאאא

לדעתי אם תהיי היחידה שתלך איתם...

אין סיבה שתפסיקי. לכל אחד צריך להיות סגנון אישי... ודעת הרב במקרה הזה לא קובעת :) השבוע אמרו לי שאני כמו זיקית- יום אחד מגיעה עם חצאית וסריג, יום שני עם חאקי וחולצת גלישה, יום שלישי עם ג'ינס ועקבים... לקחתי את זה בתור מחאמה, כי להסגר על מראה אחד, לדעתי, זה חסר טעם. כמובן שיש לי גבולות ואת הטעם האישי, אבל צריך לדעת לגוון ולהוסיף מעט פלפל למראה :) תהיו אתם ותתלבשו איך שבא לכם. חסה-הרשות המקומית למודעות עצמית-סטייליסטית

LipStiK

New member
צודקת...../images/Emo13.gif

אני תמיד הולכת איתם... לא ממש שינה לי מה אמרו לי כי גם הרוב אמרו שהן יפות, וגם אם אמרו שלא אני אוהבת את הסגנון הזה. בכלל, אני נורא אלגנטית עם נגיעות מכל מיני סגנונות וזה מתאים לי לכל דבר.

chicolico

New member
ואכן, חששותיי התגשמו...

הנה עוד משהו שאני מצהיר שאני אתמיד בו, ולבסוף מאבד עניין במהירות...

חכה, קרב היום...

כל עוד יש לי זמן פנוי אני אשתדל להתמיד. אבל אחרי החופש... oh well העיקר הכוונה :) חזרתי, כולי שפוכה. למיטה!

למעלה