ההכנות שלפני החג

ההכנות שלפני החג

עובדת מהבוקר עד הבוקר שאחריו וחוזר חלילה אוףףףףףף כבר יש לי כנף בצורת סופגניה. אממממ מכינה סופגניות במילוי קרם כוכבים (יאמייייי
) מכינה המון המון סביבונים במכוכבי אור וגם כמה חנוכיןת מנחושת כוכבית הסתובבתי היום בחוצות העיר והכפר והחלטתי להכין היום ומחר בלילה כמה שקיות עם: סופגניות במילוי קרם כוכבים + סביבון מכוכב אור + חנוכית נחושת כוכבית ולפזר אותן בלילה שבין חמישי שישי בכל מיני מקומות............. שיהיה טיפת אור גם לאלה שטיפה חשוך להם. מי שירצה להצטרף לטיסת החלוקה יכול להירשם. רק טוב!!!

*pank

New member
באנו חושך לגרש

השנה נשבעתי אין סופגניות אבל אלה שאת מכינה כל-כך מפתות שצצות ועולות בי מחשבות שניות אולי בכל זאת לנגוס באחת כזאת שש מאות קלוריות רכה ועגלגלה כולה מצופה באבקת סוכר תמיד אפשר לעשות דיאטה מחר נגעת נסעת ככה אומרים היום אוכלים, מחר לובשים רק רגע קצר הריבה הלשון, אבל חבל"ז איך קמים ביום ראשון הג´ינס מתפקע ולא מתכפתר אז חייבים מהר להתחיל לצום או להסתובב לבושה בכלום.

פאנקייייייי

אבל אי אפשר חנוכה בלי סופגניה
שולחת לך כמה מיוחדות שלגם לא מעלות את המשקל וחוצה מזה תסתירי את המשקל עד פסח רק טוב!!!

des2

New member
אהממ.. משחק האסוצי..מכירים?

אז מתחיל ואומר שחור משהוא קופץ ועונה לבן אומר כחול צועקים לי שמיים אומר אהמממ.. "עגלגל ורך ו.. רגע קצר עם הלשון על הריבה בקצה" מה האסוציי..?? חג שמח..

בוקר טוב עושה סיבוב הופעות

מגיעה לטעום מהסופגניות שגחליליתוש מכינה (מי עושה חשבון היום לקלוריות)
שש מאוד גרם יותר שש מאוד גרם פחות אז מה....לפחות אגיד שטעמתי את כוכבי הסופגניות,אוכל לטעון לראשוניות, שיהיה בוקר טוב לכולם

שאול4

New member
בוקר טוב פורוםםםםםםםם

גחלילית יש שעות קבועות להגיע לביקור "ספוגניות" נה ננה נננה... פנינל´ה, בטרם תאמרי 600 גרם פחות, 600 גרם יותר, אני מגיע יום אחד לפנייך...והשאלה אם יישאר לך בכלל מה לטעום נה ננה נננה ננננה אני רזה כמו מקל ארטיק, וזה היתרון שלי עליךךךךךךךךךךךךךך זהו... אם תבקשי יפה, אני יחשוב פעם שניה. נה ננה נננה נננה נננה

בוינה יא שאול מי אמר בכלל

שאני שמנה? אההההה? אני רק שומרת על הפיגורה. הנה ככה הייתי לפני שנה,רואה?

שאול4

New member
ככול שתראי יותר פגזיתתתת

יהיה לנו יותר מה ליראות. וזה לא רע בכלל!

*pank

New member
עם סופגניה בפה ../images/Emo137.gif

גיליתי סוג חדש של טרור טרור גסטרונומי.

למעלה