ההכנות לפסח...

מירבי*

New member
ההכנות לפסח...../images/Emo155.gif

מה קונים מתנות? איפה תהיו בחג? מי נוסע לחופש? סוגיית המתנות תמיד בעייתית...החנויות מלאות בדברים יפיפיים, מה מתאים למי? תנו עצות לגבי מתנות.

אני אוהבת את חג הפסח../images/Emo99.gif

עכשיו חזרתי מטיול עם הנסיך שלי היינו במיני ישראל וטיפסנו את הסטף היה כייף אמיתי ושם במיני ישראל כבר רכשתי חלק מהמתנות מחזיקי מפתחות עם השם ופירוש השם מאחור לדוגמא מתנות זה הכייף הכי גדול שלי........... את החג נבלה אצל חמותה של אחותי בילוי:סרטים,מזאונים שד.א יהיו פתוחים חינם בחופש,חברים וכו....... עצות יותר מאוחר כי לוחצים עליי לשחרר את המחשבבבבבבבבב

אני שונאת את פסח../images/Emo3.gif

יותר מדי משפחה ,יותר מדי נקיון ,יותר מדי אוכל ,יותר מדי מתנות לקנות , יותר מדי חופש לילדים, פחות מדי חופש לעובדים ופחות מדי לחם. זהו מיציתי ולמרות הכל: חג שמח

קניות גבירותי קניות../images/Emo130.gif

אני מאוד מאוד אוהבת לעשות קניות , בעיקר אני אוהבת לקנות מתנות ... אוהבת לקלוע בול לטעם ...הכי אוהבת לקנות מתנות ליומולדת
.. פסח זה קצת בעיה , בד"כ יש לכולם כבר הכל וההתלבטות מה לקנות ממש גדולה.. בסוף מביאים איזו חבילה מתוקה וענקית ... ( שזה בכלל בעיה , את זה אני הכי שונאת שמביאים לנו כי אח"כ צריך לשמור על הילדים )
. בפסח גם צריך תקציב מיוחד
... אבל כמו שלירון אמרה ( בלי להתבייש
) יותר מיד אוכל , יותר מדי חופש לילדים ופחות מדי ימי חופש לעובדים - העבדים ! שיהיה לנו חג שמייח זה הכי חשוב

מירבי*

New member
לירוני, את כל כך צודקת../images/Emo13.gif

הצלחת להעביר בדיוק את מה שאני מרגישה. זה כל כך נכון...ממש מילה במילה...אפשר להרחיב על כל אחד מהסעיפים שכתבת כאן אבל התמצית של הדברים מעולה. נשיקות וחג שמח

חמודות שלי כול אחד והאהבה שלו

אני אוהבת את פסח בגלל א.המצותתתתתתתתתתתתתתת
והכי בגלל הפתות
מי שתמני יודע מה זה
ב.חופששששששששששששששששששששששש
ג.אביבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
ד.הנקיון המיוחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
ה.הכלים שיש לי לפסח...........................
והכי חשוב משמעות החג היציאה מעבדות לחרות ...............................
ואולי עכשיו תסכימו איתי
שהרי כול אחד מדבר מאיפוא שכואב לו

עָנת

New member
מאוד אוהבת את פסח../images/Emo20.gif

אוהבת את תחושת הרענון באויר
מבחינתי בפסח מתחילה העונה הכי כייפית בשנה
. את הסדר אנו חוגגים בדרום,אצל משפחתו של בעלי.

למעלה