ההי מה קורה כאן?

יאיר*

New member
ההי מה קורה כאן?

מה זה ? עכשיו הם גם מתחילים להטיף לנו את דתם מה אתם יושנים שיעשו להם פורום משלהם מה קרה תתעורו לפני שזה יהיה מאוחר

נון בת

New member
צודק!!!

גם אני הייתי בהלם לכן לא הגבתי נודה למנהלים אם פשוט יורידו את ההודעות האלה אולי כך הם יבינו שכאן לא מקומם!

התמ-ים

New member
למה, מה קרה? מה ההתרגשות?

על מה קמה הצעקה? בסה``כ מספר הודעות חדשות שלא נעימות לאוזניהם של מספר חברים כאן ... ביג דיל ! ראשית כל - צודקים עבדאללה ונימר, זה ``פורום דתיים``, לא ``פורום יהודים``, לא ``פורום בני דת משה`` ואפילו לא ``פורום חב``ד`` - דתיים מכל הדתות ומכל המיגזרים. עד שסוף סוף מישהו כותב כאן משהו - אתם מנסים לגרש אותו? שנית - תקראו את מה שעבדאללה ונימר כותבים - אולי תלמדו משהו על בני דודינו המוסלמים, בני דת ישמעאל (מתי בני דת ישו ירימו את הכפפה?) {לעניות דעתי, גם להם משעמם בפורומים ובצאטים של העולם הערבי} שלישית - לא נעים לומר, אבל סגנון הכתיבה שלהם בעיברית, כערבים גאים, טוב יותר משל רבים מהכותבים פה ... אפילו טוב יותר מהערבית השגורה בפיהם ! רביעית - תפסיקו להיות יותר מידי רציניים ... מי שלוקח ללב, אמר ר` יהודה*, נשאר קטן ! שיהיה לכולם יום טוב ושבת שלום ! * הוותיקים שפה אולי מכירים את הניק שלו - צ`ארלי (או שלא) (גם לו יש הרבה שמות ...)

נצנוץ

New member
מה יש? מה קרה????

אנשים, תרגעו! תנו לאנשים להתבטא! מי מטיף דת? (אני בכלל לקחתי את זה בנימה צינית וחשבתי שזה מישהו שמנסה להראות כמה סתירות יש בדת הזאת....) לא צריך להבהל מכל דבר קצת שונה. מי שלא מעניין אותו, שידלג! יש פה מספיק שטויות אחרות להתעמק בהם. ממילא קשה להספיק הכל קחו הכל באיזיייי

התמ-ים

New member
סוף כל סוף התייחסות רצינית לדברים

סוף כל סוף מישהי לוקחת את דברי אבו נימר ועבדאללה ברצינות הראויה לה. יאיר ונ.ב. - כדאי שגם אתם תיקחו את הדברים באותה רצינות ! שוב יום טוב, ושבת שלום לכל הקוראים!

למעלה