ההיפודרום ....בעד - נגד ?

סתיואדם

New member
ההיפודרום ....בעד - נגד ?

עשרות מחו מול ההיפודרום: "הסוסים רצים למותם" המאבק בהקמת ההיפודרום המיועד ומיסוד תעשיית ההימורים על מירוצי סוסים, שמקדמת המועצה האזורית גלבוע, ממשיך לבעוט: "אל תיכנעו לאכזריות", הפצירו עשרות פעילים שהפגינו באירוע שנערך במקום. "זה מה שעם ישראל רוצה", משיב ראש המועצה

נושא שדיי נטחן בפורום בעבר../images/Emo107.gif

תריץ חיפוש תחת הניק "הורסמאן", מבטיחה לך הרבה תוצאות.
ובקצרה - לא צריך להאמין לכל פיפס שהזב"חניקים אומרים. הם לא טורחים לבדוק עובדות לפני שהם מפיצים את הטענות שלהם. דיון נוסף על מירוצים היה לא ממזמן גם בפורום ר"צ, אפשר להציץ.

fliperit

New member
אני נגד.

אני לא נדג מרוצים עצמם , אלא נגד ההימורים והכסף הגדול+עבריינים שמעורבים בכך. אם יצליחו למצוא דרך לעשות את זה בצורה אחרת- איןם לי שום התנגדות.

סתיואדם

New member
איך עושים זאת בעולם ?<

אני תוהה...כי הימורים יכולים לקדם כל ענף אם באמת מסדרים את הדברים נכון אני מניח שטחנו את זה ...הכץבה בYNET שקראתי הייתה מזונה קצת ...תחושה של קודם כל אנטי ..... בגלל זה שאלתי

../images/Emo45.gifוהולכים להיות הימורים חוקיים

ולא חוקיים. בשני ההיפודרומים שייבנו- זה שיש עכשיו זוה שייבנה בדרום. המירוצים הגיעו לארץ מצפון לדרום, וזה סוף סופי סופני.

סתיואדם

New member
אוקי ועדיין ?

בהנחת עבודה שיהיו מי שיארגנו את ההימורים כמו הלוטו והטוטו ( הימורים לא חוקיים תמיד יהיו ) האם יכול היפודרום שכזה לתת בוסט לנושא הסוסים בישראל ? הן מבחינת הבאת סוסוי מירוץ, הרבעה, תצוגה וכו ? האם זה לא יעלה את רמת המודעות כל שכן כפועל יוצא את הרמה באופן כללי ? האם זה לא ימקצע את התחום ויועיל לו ? ושוב השאלות הן שאלות שמעניניות אותי כאדם חושב שלמד לא לפסול כלום על הסף לפני שהוא בודק את הדברים

למעלה