ההימורים - סיקור שבועי - נתחיל בסו"ש אולסטאר

ההימורים - סיקור שבועי - נתחיל בסו"ש אולסטאר

אז מה היה לנו? שלושה ימים עם שינה טרופה ומעט נקודות. למזלי. להלן התוצאות: (תוכלו לבדוק הכל בטבלה הרגילה) המנצח של האולסטאר בכללותו הוא israeliweirdguy עם 7/7, שהיה מושלם במשחק האולסטאר, וגם תפס שני מקצועות ביום השני וכמובן הסופמורס. באמת מגיע לו כל הכבוד, לא היה קל. בהתחשב ביחסים הסטטיסטים ומתוך מקסימום של 10 נקודות זוהי תוצאה פנטסטית! הגרוע ביותר היה.. אני! עם 1/3, לא נשמע רע? בהתחשב בכך שכמעט כולם אספו נקודות בונוס, הפער היחסי עצום. היו לי שני עמיתים לתוצאה אותם לא נזכיר ששש המלך של היום השני כפי שכבר נכתב הוא תום איי , עם ארבע מארבע. סך הכל לתום יש בסיום 6/8, פיספס את המזרח אבל בכל זאת תפס את לברון כבונוס ניחומים. יפה מאוד! עוד ראויים לציון - green king 6/6 darknight 5/5 אליקו 5/5, ללא בונוסים ביום השני 3/3 cache עופר 4/6 ישענר 4/4 שהגיע רק ליום האחרון puskas 5/6 אולי עשיתי טעות איפשהו, זה לא בדוק 100%, כל אחד מוזמן לודא ולשאול אם לא ברור למה קיבל מה שקיבל חזרה לשיגרה, היום יש יום חופשי לשחקנים ולמהמרים. מחר ומחרתיים משחקים לרוב! ונעבור לשבועי...

סיכום שבועי #3 - ההנהלה חוזרת, כולם מצמצמים

הטבלה מוינה לפי אחוזים שבועיים, כאשר אליקו עם מאה אחוז לא יוכל לזכות רשמית בתואר מכיוון שהשתתף רק בשלושת הימים האחרונים (אולסטאר). ובכל זאת, יפה מאוד, המשך כך בשבוע הבא (הזה) ! למקום הראשון הגיעה ההנהלה|סלינק| שהבטיחה קאמבק וקיימה. 84 אחוזים הם שיא לממוצע שבוע יחיד. ראוי במיוחד לציון ה13 מ14 באמצע שבוע שעבר. אחריה הגיע israeliguy שעבר את שמונים האחוז, הרבה בזכות הmvp של האולסטאר עופרון בהתאוששות מהירה אחרי שבוע שני קשה, כמעט שמונים אחוז אחריהם עוד כמה מסביב ל75 אחוז בעקבות הימים האחרונים, מאזן הכוחות בצמרת הכללית השתנה (ראו טורים שמאליים בטבלה). תמיד אני עדיין מחזיק במקום הראשון, אך יתרונו עומד על כרעי תרנגולת שעומדת ומקרקרת מול חברי שבט רעבים בהישרדות. אני מזהה שישה מנחשים שיאיימו באופן רציני על המקום הראשון הכללי השבוע, ביניהם מי שעדיין לא הוזכרו מעלה - ישענר, oxycodone, אוראל, sspb עם שבוע וסו"ש פחות טובים. וגם לבאים אחריהם סיכוי לצמצם פערים השבוע, כך שהאולסטאר פתח את הליגה לחלוטין טוב שיש רק אחד כזה בשנה! בהצלחה בהמשך הדרך ונשתמע...

cache

New member
לא הייתי עושה את זה בלעדכם...

נשמע טוב ,לא? ההנהלה רוצה להודות שוב לתמיד אני על העבודה. קביעת שיאים היא דבר שבשיגרה עבור ההנהלה. בכל אופן, הליגה האמיתית מתחילה השבוע, כך שאני מקווה שמהמרים נוספים יצטרפו כי בעצם השבועות האחרונים היו חימום. בכלל ההנהלה חושבת שצריך לספור את הניקוד הכולל מהשבוע האחרון. שיהיה שבוע נפלא וסערה שקטה. כל טוב ההנהלה

../images/Emo6.gif היה נחמד. ../images/Emo45.gif

איך נפלתי ביום השני. אבל לא נורא, היה כיף. החזרתי את הכבוד האבוד אחרי שהתחלתי את התחרות עם 0 מ-3 . אני איש של מספרים, אני לא מתעניין בזכייה הסופית, אלא באחוזים.
אם ספרתי נכון קיבלתי 5 מ-9 (כולל את ההימורים הרגילים + בונוסים) , או 5 מ-10 (כולל גם ההימור של ה-3X3) . לא רע. לצאת עם מאזן 500. מהאול סטאר זה נחמד. המשך שבוע טוב לכולם. אני מקווה בעתיד לא להפסיד יותר מדי הימורים, כדי שאז אוכל להתחרות על ההובלה השבועית.

למעלה