ההחמצה הגדולה

אדם פ1

New member
ההחמצה הגדולה

במשך השנים האחרונות הקדשתי מזמני (לפעמים יותר, לפעמים פחות) לחקר הענף המשפחתי ומציאת קרובים-רחוקים. לפני כשנתיים התברר לי כי קיימים קרובים-רחוקים רבים המתגוררים בחו"ל ואף נוצר קשר עם אחד מהם. ברשותי 2 כתובות אי-מייל כאשר את אחת מהן כמעט ואיני בודק בשל מיעוט מיילים שמגיע אליה. במקרה (או שמא היתה זו הכוונה מלמעלה) החלטתי לבדוק היום את אותה כתובת שכוחה... להפתעתי גיליתי, בין כל הפרסומות שנשלחו, מייל מאותו קרוב-רחוק איתו לא היה לי קשר זמן רב. במייל הוא הזמין אותי לפגישת איחוד משפחתי לרגל נישואי בנו שיתקיימו בארץ. הוא ציין כי לחתונה מגיעים בני המשפחה שלי מכל רחבי ארה"ב ואנגליה וכי ישמח לאיחוד משפחתי רחב זה והשלמת פערים. התאריך היה אתמול. אתם יכולים לתאר לכם את גודל הרגשת ההחמצה... הזדמנות להיכרות עם ענף שלם ומסועף (אם כי רחוק ולא כ"כ קרוב) הוחמצה! כמובן שמייד עם קריאת ההודעה שלחתי לו תגובה כי אשמח ליצור עימו קשר טלפוני לקביעת מפגש, אך איני יודע אם זה עוד אקטואלי... אני מאמין שזה כוון מלמעלה. מה אתם חושבים?

bilen

New member
אבל ייתכן שרובם נשארו לשבת ואולי

ניתן עוד לעשות משהו אם יש לך קצה חוט כאן. כן, החיפושים שלנו הרבה פעמים הדברים מכוונים.

Sadetsky

New member
מלמעלה?

לא. זה מלמטה, מזה שלא בדקת אימיילים יותר מדי זמן
לאתר את המלון בו הם שוהים ולנסות להפגש עם המזמינים. זה - מלמעלה. חבל לפספס. בהצלחה.

למעלה