ההחלטה שלי ..

ההחלטה שלי ..

אתמול החלטתי החלטה חשובה .. אתמול סגרתי מעגל של כאב ואכזבה .. אתמול פתחתי מעגל של תקווה חדשה .. אתמול באתי לפה .. בתקווה לאושר ושמחה .. היום היה לי קשה , כי התגעגעתי נורא התאכזבתי כי שמעתי את האמת המרה ולאותו אדם רציתי רק לומר .. אני אדם בפני עצמי לא נתונה להשפעה של אף אחד אני שרון אישה עצמאית ואתה בעצם המחשבה שלך גרמה לי לפקפק בעצמי אבל די , לא עוד .. חשבתי הרבה אחרי השיחה חשבתי שאולי אני זאת שלא הייתי בסדר איתך אבל לא , לא עוד אתה לא תגרום לי להרגיש כאילו זה באשמה שלי אתה זה שאשם שבכלל חשבת על התלות הזאת שבי אתה זה שאמרת לי את הדברים הנוראים הכואבים מצד אחד אתה כזה חביב ונחמד מצד שני אתה מרגיש מאויים אלוהים רק יודע למה וממה ... אבל לא משנה , העבר נסגר הכאב נשאר אבל זה רק ענין של זמן פה בפורום הזה שהוא תקווה אחת גדולה וקסומה תקווה שאני אפרח מחדש אפרח שוב לפרח ,,, פרח האהבה שרון

שרון, שרון, שרון...

כמה זמן אנו מכירים מעל דפי הפורום הזה? המממ נראה כאילו שנים. בחיי אני זוכר אותך עצובה, שמחה, מבודחת, צוהלת, רצינית.... בשפת האם שלי יש פתגם האומר "כל הנעשה לטובה הוא"... נכון שאני אישית דוגל בפתגם אחר "כל הנעשה בי הרני שותף לו" אבל זה כבר מבט אישי. אז סתם לצורך העניין שתדעי שאם זה זה הרי אין בלבולים , הרי אין אי הבנות.... מאחל לך למצוא את אותו אחד שלא יצתרך להביר לך מה לא בסדר, כי תאמיני לי שאם כבר הגעתם לשלב ההסברים הרי כלום לא בסדר. בחיי רק טוב, סגול

סגול סגול סגול ...

סגול יקר שלי .. לא הבנת כל כך את מהלך הארועים .. אתמול סגרתי מעגל בפורום אהבה ורומנטיקה .. אתמול בכאב ובחוסר רצון הייתי חייבת ללכת כי נפגעתי ...ממה שהולך שמה . תודה לך בכל זאת על המילים החמות ..

blue love

New member
שרוני..

אתמול הייתי שותף לאותה החלטה חשובה..אתמול בעצם שנינו סגרנו מעגל.. אך דעי לך ילדה.. את כשרונך ,את חינך, את אהבתך..אף אחד לא יקח ממך.. בכל מקום תוכלי למצא את הפינה שלך כדי לכתוב, להגיב ולהקסים. דמעת העצב ובגעגוע תוחלף במהרה לדמעת צחוק ואושר..
והעיקר...לא משנה היכן ...משנה עם מי ערב טוב שרוני.. blue

לך אהבה כחולה ../images/Emo20.gif

מלאך ששומר עלי מכל משמר .. מלאך שנמצא איתי בכל שעות היום והלילה .. מלאך שתמיד אפשר לסמוך עליו מלאך שעוזר לי בכל בקשה שיש לי .. נכון, זה רק ענין של זמן עד שהצחוק יחליף את העצב .. האהבה תחליף את האכזבה .. והכל יחזור למקומו בשלום ... כמו שצריך להיות .. ערב נפלא לך .. שרון

שרוני, חמדתי... ../images/Emo23.gif

איני יודעת אם נתת ליבך לאשר כתבתי לבארי, הדגש היה על איך לנסות ולבנות, ולתת, ולאהוב אבל כחלק מתהליכי החיים, יש שינויים הנעשים בלי שליטתינו ואפילו מכאיבים. מחזיקה לך ידיים, "ואולי אותה שתיקה, תישבר בעוד דקה, ואמצא אותו זוהר, כשב מדרך ארוכה". המון אהבה, המון תקווה!

שרון, לא נואשת, בלו

אני מקווה שתמצאו את מקומכם היכן שתבחרו בפורום הזה כל מה שיש לנו להציע לכם הן תקוות מהקטנות ועד ההכי ההכי גדולות אמונה אבל בעצמכם בלבד!! ופינה שקטה מאבק היומיום.... אני מאחלת לכם הרבה אושר ורק טוב בכל אשר תבחרו

שרוני ...

ההחלטתך החלטה קשה היא. כאבת מספיק,אך דעי שזה הכאב אשר לך נגרם לא בכוונה נגרם, כי אם מתוך אמת שלך סופרה, התעדיפי את ששקר לך יסופר ? כי אני מעדיף תמיד את האמת על כל רגליה, גם אם תפגע היא בי,ארצה לדעת, וכך אכן נהגת,רצית לדעת אמת, אמת שאינני יודע אם נכונה או לא, אך יודעת את יותר ממני זה בטוח, אז סגרת מעגל ופתחת חדש, שמח אני באושרך,אך האם שלמה את עם עצמך? בידקי נא זאת בפנים והשיבי לעצמך, לא ייתכן שרק אחד עשה טעות, אך בבוא היום הנכון,תדעי הצעד הנכון, מקווה כי תמשיכי כאן בהודעותייך ושירייך כמו בפורום הקודם כי גם לכאן עברתי בכדי לקוראך. הולך אחרייך תמיד,נשביתי בקסמייך. Angel Night

מלאך הלילה ..

מסיכות מיסתורין אגדות בשלל צבעים מסיבת נשף מפוארת וכולם מחופשים אחד מחופש למלכה השניה מחופשת לאביר חלומותיה האחד מחופש למלאך לילה והשניה מחופשת לאישה פשוטה ובחצות הליל כמו מתוך חלום הם פושטים את המסכות ומגלים את הפרצוץ האמיתי ואז מתגלות ההפתעות אותו אחד שהתחפש למלכה בעצם היה אהובה הנסתר של אותה אחת ואותו מלאך לילה שהיה הולך אחרי האישה הפשוטה שבי אחריה .. נשבה בקיסמה . אז בעצם מה שאני רוצה להגיד .. זה שאני סקרנית .. מי אתה .. ??? שרון

המסתורין...

מתוך הערפל מלא במסתורין שירתנו יוצאת אל הגבהים איש לא יודע את זהו סודי מי אני שמהלך בין השירים את פניי לא יראו אני כותב דברים שבחיים לי קורים בודד כמו זאב כותב מתוך כאב בעזרת הכתיבה משחרר קצת את הלב... Angel Night

פנטום ..

אתה מזכיר לי את פנטום הציט אדם שנחבא מאחורי בימה אדם שכיסה את פניו רוב ימי חיו כי פחד שיחשפו אותו לכל עובר ושב .. אולם מיסתורין זה דבר נחמד אבל לפעמים לדעת במי מדובר זה מעניין ודי מלהיב מחדש אז נכון אתה אולי כותב דברים מהלב ונכון כותב על דברים שקורים לך מתוך כאב .. והכתיבה משחררת . אז תשתחרר ..

שרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואני דווקא לא הייתי שואלת מי הוא האיש...דיברנו על תקוות והנה הופיעה לה מאי-שם תקווה קטנה ואולי גדולה, אין ספק שמעניינת ומיוחדה, קחי אותה מששי אותה, געי בה, חושי אותה...ושמרי אותה!!! רק טוב!!!

למעלה