ההחלטה התקבלה

ההחלטה התקבלה

אני ממשיכה עם אורי (זה שכרגע אני יוצאת איתו). אין לכם מושג איזה לחץ הופעל עליי מכל הכיוונים,חברות,משפחה,המשפחה של בני וכו' שאני אבחר בבני. כואב לי עליהם מאוד במיוחד על המשפחה המקסימה של בני שממש בעדנו. האמת בני עוד לא יודע שלא בחרתי בו כי הרבנית עוד לא החזירה לי תשובה,היא אמרה שהיא תתייעץ עם רב ותדבר איתי..אבל בסופו של דבר היא אמרה שההחלטה שלי..כמובן ברגע שיזדמן לי לדבר איתה אני אגיד לה מה אני חושבת לעשות,אני בטוחה שהיא כן תתמוך בהחלטה שלי... בני אמר שהוא בטוח שאבחר בו
המצב הזה כל כך לא נעים הייתי מעדיפה לא להיות במצב הזה בכלל אבל ההחלטה הייתה חייבת להיעשות ואכן נעשתה..

למרות שאם לומר את האמת . . .

אולי זה לא יראה מוסרי כ‏"‏כ לרדת מאורי ולחזור לבני אני דוקא חושב שאת כן צריכה לחזור לבני שאליו הלב שלך הכי יוצא והכי רוצה ואורי אמנם בחור טוב ורגוע וזה אבל כל הרעיון שאת נשארת איתו זה "כי איך אני יכולה לעשות לאורי את זה‏?‏!" מה שאומר שאורי (אם לא תתכחשי לזה‏)‏ הוא סוג של ברירת מחדל (כי מהה... אני אעזוב את אורי למרות שהלב שלי לא מרגיש מאה אחוז על מאה אחוז אליו והוא לא עשה לי כלום לעומת בני שאני הכי רוצה אותו אבל שיחק קצת בהתחלה‏‏?‏!) למרות הכל אני חושב שאת כן צריכה לחזור לבני מכמה סיבות א. אורי אמנם נחמד אבל כמו שאני תמיד אומר "כווולם נחמדים בהתחלה‏!‏‏"‏ (למרות שזה לא מחייב שהוא בהמשך ישנה את עורו כשהוא כבר יתרגל אלייך‏)‏. ב. במצב שתבחרי באורי על פני בני את אמנם תמיד כשתהיי עם אורי את תהיי חייכנית ולבבית אבל בתוך ליבך את תעברי סרטים ומחשבות "מה עם בני‏?‏!" "ואולי בני עכשיו היה...‏"‏ וכו‏`‏ וכו‏`‏ וכל מיני השוואות כי ליבך בתכלס הוא לא סגור על אורים מאה אחוז על מאה אחוז אלא אורי הוא בחור נחמד אבל בתוכי אני זועקת "אני רוצה בנייייי‏..."‏ אבל בני עשה לי קטע לא יפה?!‏?‏! א. אני מסכים שזה אלייך לא היה יפה מצידו אבל הוא לא עשה את זה מתוך רוע אלא מתוך בלבול ולחצים כי אחרי הכל מי כמוך יודעת מה זה סגירת עניינים לחתונה כמה שזה מלחיץ מאוד‏!‏ ב. דוקא עכשיו במיוחד אחרי שהתנקתם קצת ונפרדתם הוא הרגיש כמה שהיית חסרה לו ודוקא שלא היית שם והוא הרגיש בחסרונך הוא למד להעריך אותך כמה שאת שוה המון ועלה חינך בעינו ואהבתו אלייך גברה ולכן כבר לא תראי ממנו זלזול או חוסר אכפתיות לגבייך כי עכשיו הוא יודע כמה שאת בחורה מאוד יקרה. ג. ובגלל שאני חושב שלכל אדם מגיע הזדמנות שניה. ולכן אני חושב שאם תחזרי לבני ההצלחה והברכה בזוגיות מאוד תאיר לך פנים.

קליט

New member
ד. אם יורשה לי . .

בני נשמע בחור דפוק שלא יודע לתת יחס, אל תחזרי אליו . ה. משום מה אני סומך על השיקול דעת הישר שלך מונקי . חיזקי ואימצי ! . ו. מחילה, עדי :)

קליט

New member
מה שהיה היה, בכל זאת מענין

לפני שעזבת את בני -התיעצת עם הרבנית וחשבת על זה ברצינות ?

כמובן

את הימים האחרונים העברתי בהתלבטויות ותפילות לבורא עולם.. התייעצתי עם הרבנית והיא אמרה לי שאני צריכה לעשות מה שאני מרגישה שלמה איתו..

קליט

New member
זה לא נשמע לי כ"כ טוב

הרבנית לא שמעה את מה שיש לך לומר על בני ? . . . למה שהיא תזרוק את "ההחלטה" עלייך ? . . . או שכנראה היא כן חיוותה את דעתה . . .

למעלה