ההחזרה שלנו מחר

מצב
הנושא נעול.

סביון1

New member
ההחזרה שלנו מחר

ההחזרה שלנו מחר
אני טסה בעוד כמה שעות וחוזרת מחר בלילה. לילה טוב לכולם ויום מוצלח לכולנו מחר! סביון

בת אל5

New member
בהצלחה מכל ה../images/Emo23.gif

ההחזרה שלנו מחר
אני טסה בעוד כמה שעות וחוזרת מחר בלילה. לילה טוב לכולם ויום מוצלח לכולנו מחר! סביון
בהצלחה מכל ה

סעי בשלום וחזרי בשלום. מחזיקה לך
.

ayoosh

New member
יקירתי ../images/Emo23.gif

ההחזרה שלנו מחר
יקירתי

יום מוצלח, ימים מוצלחים וחודשים מוצלחים... ושזה יהיה באמת הטיפול האחרון- אבל מהסיבות הטובות
וכמו שאמרתי לך... שתסעי בשלום ותחזרו בשלום ...
מחזיקה אצבעות וחושבת עלייך

ronitili

New member
מחזיקה אצבעות להחזרה מוצלחת../images/Emo45.gif

יקירתי

יום מוצלח, ימים מוצלחים וחודשים מוצלחים... ושזה יהיה באמת הטיפול האחרון- אבל מהסיבות הטובות
וכמו שאמרתי לך... שתסעי בשלום ותחזרו בשלום ...
מחזיקה אצבעות וחושבת עלייך
מחזיקה אצבעות להחזרה מוצלחת

השתרשות, בטא מרשימה ותינוק/ות בריא/ה/אים בעוד 9 חודשים
ד"ש למרגלית אחרי ההיסטרו' אני אגיע לבקר אותה, שיכנסו שם לכוננות ספיגה
בהצלחה

rachel or

New member
יו צריך להחזיק לכ"כ הרבה אצבעות

ההחזרה שלנו מחר
יו צריך להחזיק לכ"כ הרבה אצבעות
מאחלת לכולנו מבול של הריונות המון המון בהצלחה רחלי

הרמוניה

New member
סביון יקירה.....

ההחזרה שלנו מחר
סביון יקירה.....
אם הייתי צריכה להראות לך כמה גדולה ההצלחה שאני מאחלת לך אני חושבת שלא היה נשאר מקום לשום דבר אחר בעולם...... הלואי הלואי הלואי הרמוניה

Yaldi

New member
סביון יקירה

ההחזרה שלנו מחר
סביון יקירה
אני מאחלת לכם את הכול ובעיקר בהצלחה!!!! רגיעה רגיעה זה העניין סופשבוע נעים ורגוע מכל הלב

sagivkr

New member
בהצלחה!!!

ההחזרה שלנו מחר
בהצלחה!!!
מחזיקים לך אצבעות, ומקווים שהפעם זה יצליח!!! הלוואי וזאת באמת הפעם האחרונה... בהצלחה!!! יפעת ושגיב

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הלוואי שהפעם הזאת

ההחזרה שלנו מחר
הלוואי שהפעם הזאת
תהיה הפעם הקובעת. אתכם לאורך כל הדרך.

נטאשה

New member
אני מניחה שאתם כבר אחרי

ההחזרה שלנו מחר
אני מניחה שאתם כבר אחרי
בכל מקרה המון בהצלחה מקווה שההחזרה היתה מוצלחת ושהממשך יהיה עוד יותר מחזיקה אצבעות יחד עם כולם

מצב
הנושא נעול.
למעלה