ההזרעה נכשלה אחרי שבועיים הגיעה המכשפה , כל שנשאר זה רק לבכות,,,,
M mercer New member 10/12/03 #1 ההזרעה נכשלה../images/Emo7.gif אחרי שבועיים הגיעה המכשפה , כל שנשאר זה רק לבכות,,,,
ר רוח בערבי הנחל New member 10/12/03 #2 שירלי../images/Emo10.gif זה כל כך קשה לקבל את המכשפה אחרי שאת כל כך מחכה... אני שולחת אלייך חיבוק חם ומבין, והמון כוחות כדי להמשיך הלאה. אני מבטיחה לך- בסוף את תנצחי
שירלי../images/Emo10.gif זה כל כך קשה לקבל את המכשפה אחרי שאת כל כך מחכה... אני שולחת אלייך חיבוק חם ומבין, והמון כוחות כדי להמשיך הלאה. אני מבטיחה לך- בסוף את תנצחי
ב בבוצי New member 10/12/03 #3 קבלי ../images/Emo24.gif ענקי מצטערת לשמוע, מקווה שפעם הבאה יהיה הנסיון האחרון שלך,וכעבור 9 חודשים תלדי תינוק מקסים. החזקי מעמד וחדשי כוחות! " אחרי הירידות ,עוד יבואו עליות..."
קבלי ../images/Emo24.gif ענקי מצטערת לשמוע, מקווה שפעם הבאה יהיה הנסיון האחרון שלך,וכעבור 9 חודשים תלדי תינוק מקסים. החזקי מעמד וחדשי כוחות! " אחרי הירידות ,עוד יבואו עליות..."
H hyb New member 11/12/03 #7 קבלי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
נ נועם@בת New member 11/12/03 #8 ../images/Emo24.gif mercer ../images/Emo24.gif עכשיו כבר גמרת את הבכי, אז מה שנותר זה לנשום עמוק, לקום ולהמשיך הלאה. להתסכל במראה ולראות שם את האשה המוצלחת והנאהבת, את החברה שכולם אוהבים. לזקוף גו ולהסתכל על העולם בגובה העיניים. עוד חתירה אחת קטנה ודי . נועם
../images/Emo24.gif mercer ../images/Emo24.gif עכשיו כבר גמרת את הבכי, אז מה שנותר זה לנשום עמוק, לקום ולהמשיך הלאה. להתסכל במראה ולראות שם את האשה המוצלחת והנאהבת, את החברה שכולם אוהבים. לזקוף גו ולהסתכל על העולם בגובה העיניים. עוד חתירה אחת קטנה ודי . נועם