ההזנקה בבאר שבע

נטע88

New member
ההזנקה בבאר שבע

הסיכום שלי מהזינוק בב"ש

קצת מאכזב. לא נראה לי שהייתה פעילות ממשית במתחם חוץ משני הכרוזים (באנגלית ואיטלקית) שמרחו את הזמן במשך יותר משעה עד שהרוכבים הגיעו להרשמה. לא יודע אם ככה זה מתוכנן. נראה לי שהיה עיכוב ואחר כך עשו את ההרשמה צ'יק צ'ק בסרט נע על הבמה. לפי ספר הג'ירו ההרשמה הייתה צריכה להיות בין 11:00 ו-12:25 והזינוק ב-12:30. בפועל ההרשמה התחילה בערך ב-12:10. טקס ההרשמה היא בעצם המגע היחידי של מי שמגיע למתחם עם הרוכבים.
הכרוזים ערכו הימורים ביניהם על המנצח היום: האיטלקי הלך על יקוב מרצקו והאנגלי/אמריקאי על סם בנט. הם גם קבעו עבור הקהל שההימור שלו הוא קריסטיאן ספראלי מסייקלינג אקדמי. יכול להיות שעשו את זה סתם כדי ללמד את הקהל שיש עוד ספרינטרים חוץ מוויוויאני. ואז האנגלי התקיל את האיטלקי ושאל אותו מי ינצח בדרוג הכללי סיום הג'ירו. האיטלקי לא הסכים להמר, אבל אמר שהוא יילך על מועמד פחות בולט: סיימון ייטס מקבוצת מיצ'לסטון. הוא גם אמר שהרוכב שמחזיק בחולצה הלבנה (הרוכב הצעיר) מקס שכמן מקוויק-סטפ יבלוט במשך הג'ירו.
סילבן אדאמס בירך את הבאר שבעים שקבוצתם העפילה לפלייאוף. אליפות
זה מה שיש לנו!! לא פלייאוף.

לגבי ספרינט הסיום באילת

מי שחשב שאולי צריך לפסול את סם בנט שחתך את המסלול לרוחבו ומנע בשלב מסוים מוויוויאני להתקדם בנתיב שלו. זה מה שהשופטים חשבו: "If you are in first position you can change your line if you didn't damage other riders. He saw Viviani and he didn't close him, that's why we didn't penalize him" (Gazzetta)
במקרים אחרים כן פסלו רוכבים שהיו ראשונים ושינו את נתיב ההתקדמות שלהם, אבל אז הייתה חסימה ממש. פה לא הייתה ממש חסימה, בנט זז הצידה ואיפשר לווויוויאני להמשיך את הספרינט. אם בנט היה מנצח, או אם הייתה נפילה, מה שלא היה רחוק, אז ההחלטה של חבר השופטים הייתה כנראה שונה.

למעלה