ההזמנה

Lear22

New member
ההזמנה

בעקבות השרשור שלי על מקומות נשכחים חשבתי על עוד משהו: האם כשאתם במסעדה, עם עוד מישהו, עם עוד שניים או בארוחה גדולה, אתם מקפידים להזמין כל אחד מנה אחרת מהשני כדי שיהיה גיוון, ואם כמה מזמינים אותו דבר זה קצת מפריע לכם, או שאם מישהו מזמין משהו וזה נראה לכם טעים אתם תזמינו בלי בעיה את אותו מנה אפילו אם זה יפגע בגיוון של הארוחה. ?

neta2

New member
ליר, איזה כיףף של שאלות יש לך

בסטוק תמיד
אני ובנזוגי היקר, שהוא למעשה הפרטנר הכי שווה שלי
, נוהגים בדכ להזמין מנות שונות בגלל הגיוון, וגם כי לרוב איני מצליחה לסיים הכל והוא אוכל גם משלי, אז לפחות שלו יהיה מגוון
ובהחלט קרו מקרים ששנינו הבטנו בתפריט והחלטנו על אותה מנה, אז או שמישהו מאיתנו החליף אם היו עוד מנות שוות טעימה, או שלקחנו את אותה אחת. לקיחת אותה מנה, יותר נפוץ אצלי במסעדות שבהם אנחנו אוכלים עסקיות בצהריים , ולרוב החבר'ה פה בעבודה נופלים על אותה ובפרטנרים.

עמית@

New member
אנחנו מאוד משתדלים להזמין דברים

שונים (אני ויוסי הכוונה) יש לנו טעם די דומה ואם יש התלבטויות אז הכי כיף זה לומר "אני אקח את זה ואתה את זה ונאכל יחד" וכך נעשה
אם אני אוכלת עם אנשים אחרים אז זה "איך שלפעמים" תלוי בפרטנרים.. לאכול יחד מאותן צלחות ארוחה שלמה, זה רק עם האיש..

לא אכפת לי לתת טעום, אבל ממש לאכול

אז אני במפלגה של עמית- רק עם האיש
יש מאחורי זה סיבה אבל מי שאחראי/ת לזה קורא/ת לעיתים את הפורום אז אספר לכם ב...טיול
ואם באוכל עסקינן (דא!), אז אלך לי לאכול- המהמם הכין לי פסטה מרטיטה ברוטב עגבניות ובשר
- אדומה יפיפיה ומתובלת במדויק- הכי הכי הכי טעים בעולם

liti

New member
תלוי עם מי...

עם הבעל או החברות- תמיד נעדיף גיוון. זה לא מחייב שנטעם האחד מהמנה של השני, אך יותר נחמד לראות מנות שונות על השולחן (וכך גם ניתן להתרשם יותר מהמנות שמציעה המסעדה).

פינליש

New member
אני זונה בקטע הזה ../images/Emo3.gif

נותנת לכל מי שמבקש. ממש לא מפריע לי שדוחפים לי מזלגות לאוכל. אנחנו בדרך כלל טועמים אחד מהשני. רק שרוב החברים שלי מערבבים בשר וחלב ואני לא ממש... אז לא תמיד יש לי מה לטעום
תמיד תמיד אני אזמין מה שאני אוהבת... אני לא עושה ניסויים על עצמי. נגמלתי.

חמניה1

New member
הבעיה שלי עם האיש

שאני תמיד מסכימה שניקח מנות שונות, הוא לוקח את השווה ואז נותן לי ביס אחד לטעום. ממש לא שווה כזה. ואני, אני כמעט אף פעם לא מסיימת את המנה שלי ונותנת לו חלק גדולה משלי. אני אף פעם לא לומדת מהנסיון.

nani nani

New member
הכי שווה זה מנות שונות

גילינו את השיטה הזו... ככה טועמים כמה שיותר... אם זה מישהו/י שאני מכירה וסומכת אין לי בעיה להתחלק בצלחת..

למעלה