ההורים שלי אינם גיי-פרנדלי וזה לא ישתנה

ההורים שלי אינם גיי-פרנדלי וזה לא ישתנה

ההורים שלי מעולם לא ביטאו דיעות הומופוביות (גם בשנות ה80-90 שהיה יותר מקובל לבטא דיעות הומופוביות).
אבל הם לחלוטין לא גיי-פרנדלי.
בתכלס הם הישראליים הממוצעים. דיעות כמו: אני בעד הומואים אבל שיהיו בביתם (למה מצעד???) , זוגיות הומואית היא קצרה. להוליד ילדים כהומו - אפשרי ביולוגית אך לא לגיטימי. וכו'...
במילים אחרות: תישאר הומו רווק בארון וזה בסדר..

אני קצת חושש שזה מגביל אותי. אני לא בארון ולא מחוצה לו. אבל אני מרגיש מוגבל למצוא אהבה ואולי להוליד ילדים ולצאת ממש מחוץ לארון. כי אני יודע בוודאות מוחלטת שזה לא יהיה מקובל על ההורים שלי.
וקול פנימי מזמזם לי: " המקסימום שמותר לך זה להיות הומו רווק בארון"

אני חייב להודות שחלק מהאמירות הסמי הומופוביות האלו אני קצת מתחבר

דבר נוסף, יש פה מישהו מחוץ לארון ממש? מה אומרים הקהילה להורים שלו? איך מתייחסים אליו בבית כנסת וכו'?

avitano

New member
היי, שלום לך!

תראה, ראשית אני לא מסכים עם האמירה שהוריך אינם גיי פרנדלי וזה לא ישתנה...
אתה לא תאמין כמה הורים יכולים להשתנות :]
אבא שלי היה הומופוב גדול ואחרי שהוא ידע עליי הוא פתאום התחיל לפקוח עיניים ולהבין שלא הכל כמו שהוא חשב
הוא רואה את זה יותר, הוא מזהה את זה יותר, הוא מבין הרבה יותר ומקבל את כל הנושא הרבה יותר

אבא שלעולם לא חשבתי שיקבל אותי, נפתח ולמד לאהוב אותי כמו שאני... ולקבל את זה לחלוטין

אמשיך ואומר, וזו לא אמירה קלה, ממש לא...
אבל אלו החיים שלך, ואתה תבחר לחיות אותם כפי שאתה רוצה
אם אתה מעוניין להביא ילדים אתה תביא ילדים גם אם להורים זה לא נוח או שהם לא בעד
ואם תרצה לצאת מהארון אז תצא, גם אם ירימו גבה
בסופו של דבר אתה לא חי בשביל אף אחד, אתה חי עבור עצמך ואלו החיים שלך... אין שום סיבה שתמנע מעצמך חיים (פשוט ככה)
רק כי למישהו אחר זה לא עובר בגרון

יש הרבה הורים מאוד גיי פרנדלי שגם לא תומכים ברעיון של מצעד, אגלה לך סוד, יש גם הרבה הומואים שלא תומכים במצעד
כל אחד מהסיבות שלו, אין נכון ולא נכון

אותו הדבר לגבי ילדים, יש לי חבר קרוב שאנחנו תמיד מתווכחים, אני אומר לו שזה בסדר ולגטימי להביא ילד והוא טוען שלא
וזה בסדר, אני מכבד אותו ואוהב אותו והוא אותי

זה לא אומר כלום, אתה צריך להגיע להחלטות האלה בעצמך ולפי רצונותיך

לגבי שאלתך, אני מחוץ לארון אבל אין איזשהי התייחסות מבחינת הקהילה או בית הכנסת (כי אנחנו לא הולכים חחח)

מוזמן להמשיך לשתף !! :)
אופיר.

תודה אופיר

השבוע הייתי אצל הורי ובאו גם האחיינים שלי.
אמרתי לי לאחיינית שלי (בת 14) שיש לי קטע ביוטיוב שאני רוקד כמו בחורה..
והיא אמרה תראה לי..
הראת לה משהו קטן.... (את הארד קור החבאתי)
ולפני כן אמרתי לה, את יודעת התגובות היו: איזה הומו אתה וכו'.. את מסוגלת לראות את זה?
היא אמרה לי: אזמה? מה כפת לך? אני חושב שהיא אמרה גם.. אני יודעת.
היא ראתה את זה ותפוצצה מצחוק , והשמים לא נפלו

זה היה מאוד נחמד לראות שהיא לא הזדעזעה

תהיה קצת יותר אופטימי לגבי ההורים שלך

הקבלה שלך היא תהליך שלעולם לא יספק, והיא לוקחת זמן! להגיד "זה לא ישתנה"- זה סתם לראות שחורות. גם אתה לא נמצא במקום שבו היית לפני 5 שנים. והנה עבודה חמודה ואופטימית: האחיינית שלך לא מתרגשת בכלל מזה שאתה הומו. היית יכול לדמיין את זה לפני כמה שנים?

תוכיח להם שהם טועים: תביא בן זוג, תנהלו זוגיות ארוכת טווח, תאמצו. וכו'. הם נדרשים לתמוך, לא לעשות. חובת העשייה היא עליך ועליך בלבד!
ברגע שתפתח עצמאות ותחיה מחוץ לבית, אין שום סיבה שזה יגביל אותך. פשוט חיה את חייך!
אתה חושב שאם תצא עם מישהו שנתיים, הם לא יסתרקנו לדעת מי זה?

ושאם תביא ילד לעולם, אימא שלך לא תרצה לנהל איתו קשר חם כסבתא?

גנימדס

New member
ההורים שלך מעולם לא בטאו דיעות הומופוביות

שזו נקודת התחלה מעולה!!!!
כי זה נשמע שההורים שלך לא שונאים הומואים .
אלא פשוט לא מכירים כאלה, ובורים לגבי הנושא.

אני חושב שמכאן זה כבר ענין של אופי. אטם אתה יכול לדבר איתם, אם אתה יכול להפתח בפניהם ומרגיש נוח .

ואולי מה שהכי חשוב זה ההודאה שלך בפני עצמך, ומה קורה עם האמת הפנימית שלך, ואיך יצא שהקול שמנחה אותך הוא דוקא הקול ההומופובי.

תודה לשניכם

אכן ההורים שלי לא הומופובים.
אבל אנחנו לא משפחה של "מדברים על זה".
אנחנו לא משפחה פתוחה בשום נושא שאינו נעים. אז וודאי לא בנושא הזה.
יש לי מזל ענקי שאחותי מקבלת וישר קיבלה את זה

כתבתי את הפוסט הזה, כי לפני שבוע וחצי דיברתי עם אמא שלי, וסיפרתי על מישהו מהעבודה (שהוא הומו) כמה הוא מעצבן אותי וכו' וכו'.
ואז אמרתי לאמא שלי : כל הכבוד לו שהוא הצליח להוליד ילד.
היא הגיבה: "זה לא כבוד כזה גדול"... זה הרגיז אותי המשפט הזה.
וגם היה לה פעם משפט: " אני שונאת את המוחצנות הזו, היום כולם גאים. אחד מתגאה שהוא היה בכלא, אמא מתגאה שהיא חד הורית,
כולם מתגאים.." . לא אהבתי את המשפט הזה

אגב אמא שלי יודעת רשמית עלי כבר 10 שנים

למעלה