ההורים חזרו....

ההורים חזרו....

ומחר אמורה לנקות את הדירה שלי... הברבורה שלי לא תהיה איתי השבת ולא ממש בא לי לחזור לשם כך שאולי אשאר שבת אצל הוריי ואחזור לשם רק ביום ראשון ואולי בכל זאת אחזור מחר..... ופתאום יותר מתמיד מבינה שלא אוהבת את הדירה שלי לא קוראת לה בית.... ואין שום דירה באזור שפנויה ומתאימה לי... ורוצה לחזור לפינה שלי ולא רוצה לחזור, נאבקת בעצמי.... די מיואשת ומחכה לאיזשהו נס שיקרה.... אולי הייאוש הוא מהאווירה במדינה אולי הוא כי כבר כמה ימים לא נרדמת.... לא יודעת להצביע... ופתאום נזכרתי באיזה שורה משיר ישן.... "הבית הוא מקום שאם אתה רוצה לשוב אליו תמיד פתוחה בו דלת לקראתך"......

R a c h e li

New member
המקום שאליו

אני רוצה להגיע כלל לא קיים רחלי מחליטה כבר לא לחפש
מודעת שאין שום קשר אבל כתבתי

קטי30

New member
../images/Emo24.gif

אומרים שהבית זה המקום שבו אתה נמצא ומרגיש שהכי טוב לך
ביתי הוא מבצרי
מכירה??? כשאני חושבת על בית ישר בראש צץ לו הבית של ההורים אולי החום האהבה שמוקרנים אפילו מהקירות אולי זה שהדלת לעולם לא נעולה שהחבר'ה שלנו מהנערות עוד ממשיכים להגיע עם הילדים יש משהוא מוקסם וכל כך ביתי שם
יכולה כל כך להבין אותך מאחלת לך מה שאני מאחלת לעצמי להגיע סוף סוף אל המנוחה והנחלה
לילה טוב פשושה

קטי תודה ../images/Emo140.gif

אני אוטוטו הולכת אל הדירה ברגשות מוזרים.... שבת כנראה בכל זאת נשארת פה אצל הוריי, הם ביקשו... הברבורה אצל אבא שלה 2 אחיי בחו"ל ואחי הקטן עדיין בבית חולים (העקיצה המפורסמת)... אז שיהיה יום מקסים אחזור מאוחר יותר...

לא מזמן אדם שאני אוהבת "בירך" אותי

ואני לא מאמינה בנאחס וכד' אבל כשנכנסתי לדירה היום לרגע אחד זה עבר לי בראש... בסה"כ שבוע וחצי לא נכנסתי לדירה (לקחת דואר ולבדוק את שלומה) ומתברר שהיה כנראה קצר וכמובן שרצתי למקרר לא אגעיל אתכם במה שמצאתי שם אבל זרקתי כמעט את כל התכולה...נפלה לי פחית של רדבול והתפוצצה....והריח אויי הריח, ניקיתי מה שיכולתי מהמקרר פתחתי אותו וברחתי מהדירה כי אין סיכוי שניתן לנקות את הדירה בריח ששרר בה...אז זה פתר את השאלה לגבי שבת..יום ראשון מקווה שהריח יתנדף ואז אוכל סוף סוף לנקות....כששאלתי השבוע מה עוד יכול להשתבש זו הייתה בסה"כ שאלה רטורית

קטי30

New member
../images/Emo201.gif

פשושיה מתוקה אחת. יום ראשון שבוע חדש לכי לשם תנקי תאווררי שימי לך מוזיקה שאת אוהבת תעשי בבית אווירה נעימה ואחרי הכל תשבי ותסתכלי על הכל אולי טיפה אחרת
מאחלת לך שבת שקטה ונעימה אל תחשבי על כלום תנקי את המחשבה תתרכזי בכייף הרגעי בהאה הקטנה של שבת אצל אמא ואבא

תודה מתוקונת...

יום ראשון בתקווה שהשיפוצניק יגיע ויסדר לי את החשמל תהיה לי גם מוסיקה....(למרות שאבא שלי הסביר לי איך לסדר את החשמל והצלחתי להאיר את רוב הבית).. וכן אין ברירה ננקה את האבק שהצטבר בחודש וחצי האחרונים נשטוף ונחזור לשקט המבורך...(היתרון היחיד הדירה הוא השקט שבה)

מזל חי

New member
מקוה שתמצאי מקום הולם בקרוב

לא תמיד המקום אחראי על מה שקורה בו לעיתים אנחנו גורמים למקום להיות הכי הכי נוח ונעים ולעיתים זה קורה בהפוכה

יש משהו במה שאת אומרת...

אבל בזמנו שכרתי את הדירה מאילוצים... ואני כבר שנה שלישית בה וכל שנה כשאני צריכה לחדש חוזה אני מתייאשת... הפעם בנתיים לא חתמתי על חוזה אני פשוט מפקידה לה את הכסף בחשבון בתקווה שלא תבקש לחתום חוזה חדש...במידה ולא אמצא משהו מתאים פשוט אוותר ואשאר שם...

למעלה