ההורים בנופש

noosh 19

New member
ההורים בנופש

ואני חייבת רוטב לפסטה
. אבל רוטב אדום.. שונאת שמנת. יש לכם רעיונות לרטבים נחמדים? עם כן אשמח למתכון כי אין לי מושג מה עושים :} תודה

מית צאן

New member
רוטב לפסטה

קופסת שימורים של עגבניות כתושות ברסק (קופסא בגודל בינוני- יותר גדולה מרסק עגבניות אבל יותר קטנה מקופסת שימורים רגילה) מטגנים בצל, מוסיפים את הרסק , מוסיפים כחצי קופסא מים . מוסיפים תבלינים:מלח, פלפל, שום, אורגנו ובזיליקום (לפי הטעם - אבל כדאי לא לוותר על אורגנו) מערבבים ומבשלים על אש קטנה מספר דקות. את הרוטב הזה אפשר להקפיא ולהפשיר אחר כך, הוא גם טוב לפיצה (פיתה - לפתוח , לשים רוטב ועליו גבינה צהובה, כמה דקות בטוסטר)

אייל609

New member
אפשר גם להוסיף

יין אדום חצי יבש חצי כוס אפשר גם להוסיף קצת סויה של אסם ניצן גם להוסיף גזרים חתוכים דק , לכסות את הסיר ולתת להם להיתרכך אפשר לאחר השלב של טיגון הבצל , להוסיף פיטריות חתוכות דק , שמפניון אמיתי ( לא משימורים) אני ממליץ גם על פטרוזיליה בהצלחה :)

shavririt

New member
נוש--ראית את מתכון העוגיות שרשמתי-

לפני כמה ימים, עבורך ולבקשתך? שלא תשתעממי בהיעדר ההורים..... ועל הרוטב אין מה להוסיף, כתבו לך מרשמים נחמדים.

נועית7

New member
אני ראיתי והכנתי!!!

יצא ממש טעים. הכנתי אתמול עוגיות עגולות עם שוקולד צ'יפס. יצא מעולה והכי טעים זה עם התה (אוי אני כזו זקנה...). חוץ מזה אין ספק שזה המתכון הכי קל שהכנתי אי פעם. ממש צ'יק צ'ק. תודה!

tammysy

New member
האם תוכלי לפרסם אותו שוב....

הלכתי אחורה בדפים, ולא מצאתי, האם תוכלי לפרסם שוב את המתכון כי הוא נשמע קל ומעולה.... המון תודה מראש

shavririt

New member
עוגיות בקלי קלות.

אנסה להעביר כאן קישור.. מקווה שאצליח (חוסר נסיון, אבל חייבים פעם ללמוד, נכון?) • עוגיות נ"ג בקלי-קלות..ו shavririt ו 08:38 | 07/01/07 זה הבצק הבסיסי, הוא נילוש בקלות וניתן להוסיף לו כל דבר שתרצו: שוקוצ'יפס, קקאו, אגוזים וכו'. אפשר גם לפזר מעל העוגיות מזרה-שוקולד או סוכריות צבעוניות לפני האפיה. אני מכפילה את הכמות בד"כ. מתאים מאד גם לאוזני-המן. 2 כוסות מרמולייט שליש חבי' מרגרינה חצי כוס סוכר 1 ביצה כפית א. אפייה גרידה מחצי לימון (לא חובה) 2 כפות קוניאק או משקה דומה רבע כוס מיץ תפוז כפית תמצית או סוכר וניל. לשים את כל החומרים ביחד לבצק רך אך לא דביק. במידת הצורך אפשר להוסיף מעט מרמולייט או נוזלים. לקמח את משטח ההכנה לפני שמרדדים במערוך לגובה של 1 ס"מ. גם את המערוך יש לקמח מדי פעם במרמולייט (גם קורנפלור יתאים). קורצים צורות ומניחים בתבנית גדולה מעל נייר אפייה במרווחים. אופים בחום בינוני כ-20 דקות עד לגוון זהוב בהיר מאד.

noosh 19

New member
תודה לכולם

לשברירית, הכנתי בלי השוקולד צ'יפס לא היה לי שווקלד צ'יס של כרמית. אבל עדיין יצא טעים וכולם התלהבו פעם ראשונה אני עושה משהו לבד :]

למעלה