ההופעות על הגג

fentoozler

New member
ההופעות על הגג

היה כיף בסופו של דבר תודה רבה לטריידמארק על זה שהם קיימים, להקה אדירה, שהסתדרו מצויין גם בתור טריו ותודה גם על המגבר. לנווה בכלל אנחנו חייבים את החיים שלנו. תודה לדימה על ההגברה ולנדב על המגבר באס תודה להילה, אהרון ומאיה על המכוניות והסבלנות וכמובן התודה הכי גדולה, למשטרת ישראל החברים הכי טובים שלנו אנחנו אוהבים אותכם תמשיכו עם העבודה הטובה זאת הייתה ההופעה האחרונה של שנאת חינם, עד החורף לפחות היה כיף אפילו שניגנו שלושה שירים. עד הפעם הבאה

anarchopie

New member
האמת היא

שהיה יותר כיף ממה שציפיתי. רציתי הופעה, קיבלתי גם מנייאקים. מה אפשר לבקש יותר. באמת תודה טריידמארק יצאתם מלכים, אחלה הופעה, להקת הפאנק רוק הכי טובה בארץ, זין על חובבי הגוט נו שיים למיניהם. תודה לגוצי הנקנס של הסצינה על הארגון ועל האירוח ועל עוד כל מיני דברים. וגם לגאון שסגר את השער ואותנו למעלה ובאמת זה מיותר שאני יחזור על התודות של יניר. אז זהו, את שנאת חינם תראו בגלגול הבא, בינתיים תצפו למשו מוקלט (שבגאווה הפעם אפשר לומר שעלה יותר מ 5 שקל בפיץ)

afgas

New member
לא הייתי

מה הסרט עם "זין על חובבי גוט נו שיים למיניהם"? יא שונא חינם

AntifaJerusalem

New member
המשך תודות

לגוצי השפיץ, על זה שהוא שפיץ, לסנורקה, לכל מי שצרח איתנו, למכוניות. עוד 5 ימים אני עוזב, ואני נורא אתגעגע לכולם. היו כ"כ הרבה אנשים במהלך הדרך שתמכו, עודדו, הביעו ביקורת וגם שילמו כסף בכניסה להופעות. תודה, אני לא יודע אם בלעדיכם שנאת חינם היה קורה בכלל. אני עוד רגע בוכה. תודה לכל מי שkeeps up the fight. אם תוך 5 שנים לא תהיה בארץ להקת קראסט (לזמן שאני אחזור) אני ממש אתעצבן.

VeganFish

New member
בואו כולכם אליי הביתה.

ניפתך Divan front ‎ונעשה אנארכו-שנסון.

VeganFish

New member
רוצה הדגמה?

http://www.375crew.org/bands/dir,politzek|2007_-_v_ojidanii_osvobojdenija/

למעלה