ההופעות מX Factor

tatababa

New member
הופעות מצויינות

Better The Devil You Know היה ללא ספק הביצוע הכי טוב של השיר אי פעם, ו -WOW היה פצצת אנרגיה חוץ מבעיות הסאונד שגרמו לקול של קיילי להיות חזק מדי ביחס לפסקול, אבל עדיין הפגיזה. WOW יהיה סינגל מעולה

Yaki J

New member
זו ההופעה הכי מבישה של קיילי שראיתי בחיי ../images/Emo5.gif

ולצערי הרב לא ראיתי אותה מפוקסלת ביו טיוב אלא בריפ חד ובהיר, שחשף את גודל הזוועה. קיילי נראתה שם כפארודיה מאד עצובה על פאטסי מ"פשוט נהדרת". לא שחלילה לאשה בת 40 אין זכות קיום, אבל אשה בת 40 עם קמטים מאד מאד בולטים ושקיות תחת העיניים שמרקדת לה במה שניתן להגדיר כתחתוני סבתא מנומרים, זה מחזה פשוט מביש. ולא מדובר באייג'יזם, אלא פשוט בקומון סנס. לגבי טיב ההופעה אני בספק רב. הורדתי את הMP3 של השיר והיום כבר הספקתי לשמוע אותו 5-6 פעמים. הוא בסדר, לא מרשים במיוחד. רואים שקיילי באה לעזור לדאני'לה ולליאון (שגם ניצח ולדאבונו נאלץ לראות תמונה של קיילי המנומרת כמעט בכל ידיעה על נצחונו) חדורת מרץ אבל על הבמה היא היתה לגמרי סבתא'לה. לעומת זאת על WOW יש לי משהו אחד להגיד.. וואו! אולי זה בגלל שהתכווצתי מרוב בושה ב50 ומשהו הדקות שקדמו לו, או פשוט העובדה שמלבד השיער הסורר שהיא מתעקשת לא לטפל בו, הכל היה מושלם. האיפור, האאוטפיט שישב עליה מצויין, תנועות הריקוד - הכל! בפורומים של אקס פאקטור מאד אהבו את WOW, נקווה שזה סימן לבאות. ומצד שני יש כאלו שחשבו שקיילי המנומרת סקסית. או שהם צריכים בדיקת עיניים או שאני באמת לא יודע כלום.

Nadav נדב

New member
מסכים על המראה, אבל הביצועים? אתה חי בסרט

WOW היא ביצוע מעפן לגמרי, בBTDYK היא (לא הוא) נשמעה פנטסטי. אתה טרחת להדליק את הרמקולים?

להלן דעתי../images/Emo132.gif

מבחינת ביצועים (אודיו בלבד) : BTDYK מבחינת קיילי זה ביצוע שמתלבש עליה כמו כפפה, היא נשמעה מצויין ושיחקה יפה עם הקול שלה. לעומת זאת ליאון הזה זוועת עולם , מזעזע שועלים בחורף...כבר בועז מעודה שר יותר טוב ממנו , וזו משימה לא קלה בהחלט. WOW - רואים שהשיר עדיין לא יושב עליה טוב , הוא חדש וזו פעם ראשונה שהיא מבצעת אותו לייב והתרגשה. היו זיופים. לזכותה של קיילי אני אומר שהיא רקדה והשתוללה בטירוף חושים , ככה שזה בהחלט לא קל לשיר לייב שאת מקפצת כמו תרנגולת. מבחינת לוק : BTDYK - שמלה קצת זנותית אבל אהבתי את המראה , השיער היה מוזר , אבל לפחות ארוך יחסית. נראתה טוב. WOW - שמלה קאמפית , לוק מסודר ונעים , הפנים נראו טוב. היתה פגז של הופעה מבחינת אנרגיה ושואו. בכל מקרה כך או כך , זאת היתה התוכנית החמישית הכי נצפת בבריטניה בשנת 2007. היא שחקה אותה בגדול.

נראה אם זה יעזור לה במכירות

בנתיים היא מקבלת את נגיחות מכל עבר על האלבום מצד המבקרים והמכירות גם לא בשחקים

השבוע מתקרב לחצי מיליון עותקים!

השבוע זה יעבור את ה 300,000 בבריטניה בלבד וביחד עם שאר העולם מתקרב לחצי מיליון שזה מכובד ויפה לפחות מחודש! אני מאמין שבסופו של דבר wow יעשה את העבודה כי זה שיר פופ חזק שיטחן ברדיו ועוד שני סינגלים בטח in my arms ו the one . ועוד הטור הענק שימכור את הדיסק בטירוף נגיע בסופו של דבר ל 4 מיליון עותקים. אם BL מכר 3 מיליון אז X ימכור 4 בקלות.

שכחתי להוסיף שזה גם לפני כריסמס..

שבו כל הטופ 20 נמכרים בטירוף וזה שבוע המכירות הכי גדול בשנה חוץ מזה ש X קבל פלטינה באוסטרליה וקבל השבוע זהב בבריטניה. 2H נכנס לרשימת ה 100 השירים הכי טובים של שנת2007 של הבילבורד האמריקאי עוד מלפני שבכלל יצא שם. ומקום ראשון בספרד כבר 4 שבועות X הוא פצצצצצצצצה האלבום השני הכי אהוב עליי אחרי Light years !!

tatababa

New member
לא מדוייק..

השבוע יגיע האלבום לאיזור ה-200,000 עותקים בבריטניה. עד לאחר הכריסמס האלבום יעבור בקלות את מחסום ה-300,000 אלף בבריטניה בלבד. נוסיף לזה את מכירות שאר העולם ואנחנו מדברים על מעבר לחצי מיליון שזה מכובד מאוד, בייחוד אחרי סינגל ראשון בעייתי מאוד כמו 2HEARTS. BODY LANGUAGE לא הגיע ל-3 מיליון עותקים בעולם, מכר קצת פחות מזה. גם תודות לסינגל ראשון לא קונבנציונלי (למרות שאני מת עליו) בשם SLOW, וסינגל שלישי צולע מאוד ולא ברור (דוגמת שוקולד). היו לו חיים מאוד מאוד קצרים. סביר להניח ש-X ימכור יפה (יש בהחלט מצב למעלה מ-3 מיליון עותקים) אם אנחנו מדברים על להיטים בסדר גודל סטנדרטי (שזה הגיוני שיהיה המצב) משלושת הסינגלים הבאים, ועוד קידום של מסע ההופעות. מה שיכול להקפיץ את מכירות האלבום זה או להיט היסטרי (אני בספק), או כניסה של קיילי לשווקים חדשים דוגמת אמריקה ואסיה (קצת יותר הגיוני).. אם אף אחד מהם לא יקרה, אני לא רואה את X מגיע ל4 מיליון עותקים בעולם.

אני חושב שהם יקרו

עם הסיבוב הופעות , הוצאת הדיסק בארהב , סיבוב הופעות דיי עולמי ואינטנסיבי שלה במיוחד חזק מאד באירופה ועוד 3 סינגלים בפתח והכניסה לשוק האסיאתי עם הזמרת הזאת ועוד כל מיני מהדורות מיוחדות שיצאו לדיסק כמו הייפר וטור אדישן וכו' אני חושב שהוא בקלות יעבור את ה 4 מיליון. אל תשכח שכבר עכשיו פחות מחודש מאז שיצא הוא מכר יותר מאשר IP , LGTI , KM94 וזו תקופה אחרת לגמרי שבה קונים הרבה דיסקים מאשר בשנות ה 90. לפי דעתי כל הכבוד לקיילי והיא יכולה לטפוח לעצמה על השכם.

nerod 72

New member
היא מכרה השבוע כ-50 אלף..

מה שמביא אותה ל200 אלף עותקים סה"כ... (195-200 אלף) שבוע הבא יהיה BOOST ענק מ2 סיבות: - שבוע הכיסטמס , שהוא השבוע שבו יש הכי הרבה מכירות ... - ההופעה בX FACTOR שיעשה את שלו.. היא ודאי צופיה לעבור את ה300 אלף עד תחילת השנה הבאה... רק לשם השוואה, בדי לנגוויג' מכר ב -3 שנים 400 אלף עותקים בבריטניה X אחרי פחות חודש יעשה 300 אלף... ללא ספק הצלחה מסחרית הרבה יותר טובה מהקודם ... ותלוי גם בהצלחת הסינגלים הבאים.. אחארי מכירות הכריטמס הוא ירד ואז רק אם סינגל 2 יפציץ ויהיה הצלחה אז האלבום יעלה...

200 אלף עד עכשיו זה רק בבריטניה

אני חושב שמבחינה עולמית המכירות עד עכשיו בערך באמת 450-500 אלף כי רק לשם השוואה בגרמניה בשבועיים מכרה כ 90 אלף (בשבוע הראשון בלבד 50 אלף) אני מאמין שבאמת עד סוף השנה בוודאות תעבור את החצי מיליון לפחות מבחינה עולמית.

Yaki J

New member
לא נעים לי להרוס לכם אבל יוטיוב זה לא דוגמא

תראו את הפרק עצמו או תורידו את השיר בקובץ קול. ב-BTDYK היא מזייפת בגבוהים, בWOW היא לא עושה עבודה יותר טובה (בטח לא בהתחלה כשהיא קצת חורקת) אאבל יחד עם הלבוש הוא כבר יותר סביר. יו טיוב עם הטשטוש שלו עושה לה חסד.

tatababa

New member
יש לי את זה באיכות גבוהה, היא נשמעת מעולה

ב-BTDYK ונראית פנטסטי, וההפך לגבי WOW...

Yaki J

New member
אני לא מוצא את הלינק המדוייק אליהם אבל

ניוז אוף דה וורלד מסכימים איתך והצליחו לכתוב מאמר שלם על כמה שהיא נפלאה וכל מיני בנות + סטרייטים בעבודה שלי גם חושבים ככה.
ומסתבר שדווקא את הקטע הכי טוב של דאני וקיילי הפסדנו...

Yaki J

New member
../images/Emo6.gif אז אל תכנס לדיג'יטל ספיי

כינו אותה Super-botoxed shiny face, crazy wiry hair, and she seemed to have forgotten her trousers

למעלה