זו ההופעה הכי מבישה של קיילי שראיתי בחיי ../images/Emo5.gif
ולצערי הרב לא ראיתי אותה מפוקסלת ביו טיוב אלא בריפ חד ובהיר, שחשף את גודל הזוועה. קיילי נראתה שם כפארודיה מאד עצובה על פאטסי מ"פשוט נהדרת". לא שחלילה לאשה בת 40 אין זכות קיום, אבל אשה בת 40 עם קמטים מאד מאד בולטים ושקיות תחת העיניים שמרקדת לה במה שניתן להגדיר כתחתוני סבתא מנומרים, זה מחזה פשוט מביש. ולא מדובר באייג'יזם, אלא פשוט בקומון סנס. לגבי טיב ההופעה אני בספק רב. הורדתי את הMP3 של השיר והיום כבר הספקתי לשמוע אותו 5-6 פעמים. הוא בסדר, לא מרשים במיוחד. רואים שקיילי באה לעזור לדאני'לה ולליאון (שגם ניצח ולדאבונו נאלץ לראות תמונה של קיילי המנומרת כמעט בכל ידיעה על נצחונו) חדורת מרץ אבל על הבמה היא היתה לגמרי סבתא'לה. לעומת זאת על WOW יש לי משהו אחד להגיד.. וואו! אולי זה בגלל שהתכווצתי מרוב בושה ב50 ומשהו הדקות שקדמו לו, או פשוט העובדה שמלבד השיער הסורר שהיא מתעקשת לא לטפל בו, הכל היה מושלם. האיפור, האאוטפיט שישב עליה מצויין, תנועות הריקוד - הכל! בפורומים של אקס פאקטור מאד אהבו את WOW, נקווה שזה סימן לבאות. ומצד שני יש כאלו שחשבו שקיילי המנומרת סקסית. או שהם צריכים בדיקת עיניים או שאני באמת לא יודע כלום.