ההופעות בזאפה

barsese

New member
ההופעות בזאפה

אפשר בבקשה מעט פרטים עליהן? כמה שירים בערך הן מכילות..האם ישנם שירים רבים משירי הרוק שלו או שההופעה הינה בעיקר יוונית..

ספי סול

New member
וווואוווו הרבה זמון לא הייתי בהופעה הזאת

אבל רובו כן יווני למרות שהוא משלב את השירים של בנזין ואת מה שכתב לאחרים אבל רובו כמו שאמרתי יווני ההוהפעה מעל לשעתיים מהנות שחולפות כל כך מהר......... לכו תראו ותהנו...................

barsese

New member
לא רוק במובן של בנזין...

אלא במובן של שירים מהאלבומים פחות אבל כואב והילד שבך.. או שההופעה ברובה מתבססת רק על שירים מעיניים שלי לדוגמא..

illani

New member
זה לא רק עיניים שלי. זה כל מיני....

זה עיניים שלי, חולם בהקיץ, בנזין, הילד שבך, פחות אבל כואב. זה אוסף כזה. אבל סגנון ההופעה הוא יותר כמו של הופעה בטברנה ופחות של הופעת רוק. הופעה טובה ומרגשת אם כי אני כבר ממש מתגעגעת ליודה בהופעה גדולה, עם חשמלית, קיסריה... אין כרגע משהו כזה באופק אבל שומרים על תקווה. אגב - יש לו הופעה בפסטיבל התמר - 15.10.08 - המופעה הפותח. אמנם על אותו רעיון כמו ההופעות בזאפה אבל המקום... אחר לגמרי...

willo1

New member
באסהההה

עם כל הכבוד - ויש כבוד- ליוונית. רוצים שירים בעברית! יש לו שירים מעוליםי ביוונית אבל כל מי שאני נתקלת בו אומר שמעדיף שירים שהוא יוכל להבין

ספי סול

New member
המוזיקה כ"כ נוגעת ומי צריך מילים קשות תני לו

לשיר בפורטוגזית מצידי אני מתתתתתתתתתתת...........

Deanb

New member
../images/Emo207.gif האם תהיינה אי פעם

הופעות בקיסריה?? ממש ממש בא לי מתי היו האחרונות שלו שם? וממתי ההופעה המפורסמת ששוחררה על דיסק?

למעלה