ההופעות אתמול

fuck tapuz 666

New member
ההופעות אתמול

היו בניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייזונות!! מטען להקה בת זונה חושרמוטה זה היה הפעם הראשונה ששמעתי אותם, שמואל הביא אותה בדימומים מרהיבים, ועוד לא ישנתי מאז אז עכשיו אני הולך למה אני מת מעייפות אשכרה גם באתי לבצפר כלכך עייפ ונרדמתי שם כל שניה ואז היה קטע שסיפרו לי שנרדמתי חזק ואז דיברו עליי איזה רבע שעה יעני טוב שלא טוב זהו בהצלחה לווג'י בר! וגם למטען!

becker

New member
שמע,

אני לא יודע, הגעתי מאוחר ופספסתי את כל הדברים הטובים אבל השואו של הקיר טיפוס היה גדול (גוצי)

anarchopie

New member
המופע טופיס היה ענק

שמואל, סיד ווישז מת. צ'ארלז ברונסון מת ואפילו ישו מת. אפשר רשמית להכתיר אותך כמלך הפאנק

Neurosis

New member
היה מוצלח מאוד.

לפחות ממה שאני זוכר, שזה לצערי לא יותר מידי. מטען באמת להקה בתזונה ואכזבות' כרגיל אושר עילאי, אין לי יותר מידי מה להוסיף פרט לכמה בירורים + המלצות כלליות: 1. מה זה אומר "יעני טוב שלא"? 2. מה הכוונה "מופע טיפוס"? 3. לאחרונה אני עוסק קצת (שלא מתוך בחירה מודעת) בספורט שבירת הזכוכיות עם אגרוף, רציתי רק להגיד שזה אולי מגניב אבל התופעות לוואי לא באמת שוות את זה. זהו, היה טוב מאוד ונהנתי ממש בכל ההופעות, ובכלל האווירה הכללית היתה מגניבה מאוד (ויש לי הרגשה די ברורה שהייתי אומר אותו דבר גם אם הייתי צלול לחלוטין). באמת בהצלחה לווג'י בר.

gs1234

New member
פלישת חוטפי הגופות

אף אחד לא הזכיר פה את "פלישת חוטפי הגופות" שהיו אחד הדברים הכי מרעננים שראיתי ב-2007. חבורת מופרעים עם מוזיקה מגוונת עם יציאות פ'אנקיות משעשעות שלא מפחדים לשיר "אני יורק דם, ראו איזה פלא" ואחרי זה לשים קטע סטונר-פרוג ארוך לסיום. מקווה שיהיה לזה המשך.

anarchopie

New member
נו אורן

איפה איית בדי9???? ההופעה ההכי מפציצה של הערב בכלל

WhyMeiry

New member
צחוקים איתך.

הקדמת אותי. וזה לא *כל* השאר. רק פלישת חטפי הגופות, D9 ואכזבות'.

למעלה