ההופעה!!!!!

ההופעה!!!!!

איזו הופעה!!!!! היינו חמישה חברי פורום - שי פולי, אילנה, ליז קרן ואני ועוד חברת פורום טלפונית - ששמעה חצי הופעה בערך בטלפון (אם היא תרצה לגלות היא תגלה לכם בעצמה מי היא). יודה שר את השירים הקבועים, וגם את: רדיו רמאללה!!! בביצוע מד-הים וסוחף!! כמו כן, שר את שלל שרב (שיר אחרון). לא שר את רומיאו (וליז התאכזבה). בכל מקרה, יודה אמר שבעוד חודשיין יֵצא הדיסק של מנוליס ביוון. "ומה עם הדיסק בארץ?" שאלנו, ואני אמרתי לו וגם ליוני פוליקר, אגב, שאני כועס, ואז פוליקר אמר שיש 6 שירים מוכנים בעברית ועוד 6 שיש לעבוד עליהם ושנשאל את יעקב גלעד כי הוא כותב אותם (מילים). שי פולי נתן מתנה מדהימה לפוליקר - ציור-דיוקן שהוא (שי) עמו צייר, ממוסגר. יש לנו מייר מוכשר וכשרוני בפורום ואנחנו לא ידענו!!! בקיצור, נהניתי מכל רגע על-אף שישבתי בצדי הבימה, שלא לומר מאחוריה.

ענתי44

New member
אני המאושרת ששמעה ב- ../images/Emo56.gif

נורא נורא רציתי לבוא להופעה. אבל זה לוגיסטיקה שלמה. ומחייב גם בהוצאות רבות. ואז יאיר התקשר והשמיע לי את ההופעה ואני התרגשתי עד דמעות. וזייפתי ליאיר באוזן, בקולי קולות. רציתי כל כך לבוא ולפגוש את חברי הפורום, בעיקר את ליזי.מה שבטוח שלא הייתי מעיזה להכנס איתכם מאחורי הקלעים. מתוך יראת הערצה ליודה וליעקב. כולי תקווה שעם הדיסק החדש ( יו כמה שמחתי לשמוע שהוא ייצא בקרוב) יודה ייצא מהבועה התל אביבית ויופיע גם באשדוד, ואז אני אלך.

willo1

New member
מה השתגעת?

זה כל הכיף! להיכנס מאחורי הקלעים אח"כ
בקשר לדיסק, טוב. נחכה ונראה. אין פה שו םדבר חדש.. גם לפני חצי שנה הוא אמר שייצא בעוד חודשיים.

willo1

New member
חחחחחחחח

ראיתם את יודה בגרביים? זה בטח נשמע יותר מצחיק ממה שזה נראה

ענתי44

New member
לא השתגעתי אני פשוט כל כך מעריצה

אותו שאני חוששת לעשות פאדיחות, כמו להתעלף. כשהייתי עיתונאית, ראיינתי אנשים מפורסמים, חלקם חביבים עליי, ולא התרגשתי מעולם. כשהייתי חיילת מעולם לא חששתי ממפקדים ותמיד אמרתי את דבריי בקול חד וברורף על אף האיום ללכת לכלא. אבל, יהודה בעיניי גדול מהחיים.

אם את מתנדבת נסדר לך כרטיס ל-21.11

מיועד למתנדבים, פעילים ומשפחותיהם >>>> זה ערב הוקרה... אם אתה כזה נסדר לך כרטיסים. אני מקבל שם מתנדב מצטיין של ת"א.

ענתי44

New member
לא מספיק מקומות../images/Emo6.gif

צריך את איצטדיון הכדורגל בעיר כדי להכיל את אוהבי פוליקר, ובאמת כתושבת העיר אני שמחה שיהיה היכל חדש.... ולהבדיל. שמחה כל כך שתפסו את סלע

illani

New member
אם כבר אז תספר

שליז קבלה פיצוי על האכזבה שלה כי אחרי ההופעה כשפגשנו את יודה בחוץ הוא שר לה שורה או שתיים מרומאו.

למעלה