ההופעה

• פותח הנושא gnja
  • פורסם בתאריך

gnja

New member
ההופעה

הייתה מדהימההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

gnja

New member
פלייליסט

חלון זאב ואיילה מנגינה יקרה טיפה של אור בשבילך דיו הדוב והנחש את שקט מיתר שמתי לי פודרה מעיין כה ציפיתי ליום פקק תנועה מתנות תחרות כלבים שוב אני לבד הדרן-אביתר לבד: טיול אבות ובנים תתחנני אלי הדרן עם הלהקה: כשזה עמוק יש לי סיכוי אביתר +מוטי: הרמח"ל

קשת

New member
ארוך, לא?

לכל דבר טוב יש רגע שהוא ארוך מידי גם.. כמה זמן ארכה ההופעה?

Shirlos

New member
ההופעה שלי...

טוב אז לאחר אינספור מקרים רעים שנתקלו בי בכל פעם בדרכי להופעה של אביתר, הפעם זה קרה: ההופעה הראשונה שלי אחרי שנים שהוא מלווה אותי עם הדיסקים. לצערי הגעתי באיחור של שיר, ועד שמצאתי את דרכי למקום יחד עם סדרן שהתקמצן על הבטריות בפנס לקח עוד קצת זמן... אבל בסופו של דבר ישבתי שם, הפנסים סינוורו אותי למוות כך שרוב ההופעה לא יכלתי להסתכל לכיוון הבמה בכלל, אבל קשה לי לתאר את ההרגשה המדהימה שהציפה אותי, כשהבנתי שאני שומעת את אותו קול שליווה אותי באינספור מצבים קשים, כ"כ קרוב אליי, כבר לא מבעד אוזניות של דיסקמן. היה נפלא. כ"כ רציתי לשמוע את הביצוע ל"אקדח" אך לצערי הוא לא התבצע, התנחמתי עם הביצוע של "כשזה עמוק"- שיר מאוד אהוב עליי, ושל "מעיין", וכמובן שלל שירים רבים וטובים אחרים. הסאונד לטעמי לא התאים לסדר גודל של האולם, לפעמים היה נשמע כאילו שאר הנגנים בלהקה בולעים את אביתר יחד איתם. לסיכום, כולי אושר שהתמזל מזלי להגיע להופעה הזו, ואני בטוחה שאותו מזל יפול בחלקי גם בפעמים הבאות.

למעלה