ההופעה!!!!!!!!

orguy

New member
ההופעה!!!!!!!!

פגשתי את גלעד וגם את עיברי לידר!!!!!!!!!! הצטלמתי עם שניהם!!!!!!! ההופעה הייתה פיצוץ כרגיל!!!!!!1 וגם היה נחמד לפגוש אותך תומר וגם את אריאלה!!!!! תודה לכם, חולה על כולם, אור גיא

סיכום ההופעה../images/Emo26.gif

אזזז ככה... הגענו [אני וחברתי שרון] לבארבי בסביבות 21:40 ולפני שהיתה לנו הזדמנות לנשום, התנפלו עלינו האנשים שזכו במבצע של גלגל"צ בשאלות תמוהות כגון- "גם אתם קיבלתם כריטיסים חינם מגלגל"צ? מה לא? אז איך ידעתן על ההופעה? אה, אתן מעריצות? טוב, תגידו שאתן מגלגל"צ ותיכנסו חינם". הזוי, הזוי ביותר. חיכינו ליסמין ובת דודתה המקסימה איזה 10 דקות שבהן היה לנו מאוד מאוד קר [יסמין, כאן זה המקום בו את אמורה להרגיש אשמה
]. הן הגיעו, קיבלנו מרוני את הסינגל "מותק שלי" ונכנסנו פנימה. אני חייבת לציין שאני עשיתי היום את כל העבודה השחורה בעצמי! את כל הכרטיסים אני חילקתי [כן, כל חמשת הכרטיסים]!... ואל תדאגו, גם עדי קיבל כרטיס ואפילו אמר שהוא ייכנס עוד היום. נחייה ונראה
ההופעה עצמה היתה משעשעת ביותר. השלט "ניר, תעשה לנו שניצל" הונף לבסוף, לכל ציבור התוהים. וצילמתי את תומר [אבל הוא לא יודע, אז אל תספרו לו
]. בסוף ההופעה פגשנו את נער המים [או עברי לידר, אם תרצו] ומיני סלבס אחרים [אם אפשר לקרוא לתום אבני סלב
]... יסמין כפרע, אני גאה בך בטירוף
אה ומורי, יש לי בקשה ממך
לילה טוב לכולם! נ.ב. כשחזרתי הביתה גיליתי שנפתחה ביישוב שלי מסעדה בשם "בית השניצל". הייתכן וניר שם פעמיו לבאר יעקב הנידחת?

hila3000

New member
וואו

נשמע כיף :) ותום אבני כן סלב! אני דלוקה עליו מאז שהופיע בספר הג'ונגל! חח.. שמחה שנהניתן :)

איף

New member
אריאלה,קבלי ח"ח על הסיכום

אין לי הרבה מה להוסיף... כרגיל,היתה הופעה נפלאה
הרגשתי טיפה יותר עוצמה מפעמים קודמות (אולי כי ישבנו ליד הרמקול
) לכל מי שהיה בהופעה,גם לכם עברו צמרמורות מטורפות היום כשהוא שר את "סופי"?... היום זה היה חזק (רגשית) מהרגיל. עדי,במידה ואתה קורא שורות אלו(אמרת שתיכנס,תפסנו אותך במילה!)...ברוך הבא לפורומנו החביב...תכתוב כמה מילים שנכיר אותך.
ואתה בסיסט Best!
אריאלה,כמה דברים לי אלייך: אני חושבת שתומר שם לב שצילמת אותו...
אחרת קשה לי להסביר את המבט ההמום שהיה על פניו באותו רגע
וגם מצטערת שהמתנת לי בחוץ,בקור...אם תתקררי-הקולדקס/אקמול/דקסמול-עליי! וגם,רק שתדעי...שאני מחבבת אותך,מחבבת פלוס אפילו
...ותודה,את יודעת על מה.
אגב,היו כמה מהפורום שאמרו שיגיעו להופעה...ולא זכור לי שהם באו להגיד לנו שלום.הייתכן?
צפו פגיעה אנשים! ותומר הגיע בסופו של דבר(אבל ממש בסופו...בדקה ה90),כפי שבטח כבר הבנתם...וטוב שכך.
...והוא נהיה איש חשוב,התחיל להתרועע עם כל הסלבס... בהופעה הבאה-עושים שלט לתומר... "תומר,תשאיר אותי שבת"...או משו
ובעקבות הידיעה של אריאלה,על "בית השניצל"...אני אומרת: מפגש פורום שם?
טוב,זהו...אני חושבת שקראתם מספיק ממני ללילה אחד(אולי גם לחיים שלמים...אבל תמשיכו לסבול ממני כנראה).

hila3000

New member
יסמין...

העיקר כשביקשתי ממך באייסיקיו לפרט על איך היה בהופעה, אמרת שאין לך ממש מה להגיד
חח סתם.. ושוב, שמחה שנהניתן..מקווה שגם אני אחווה את זה. בקרוב

איף

New member
אריאלה

יש לך תמיכה מלאה פה בפורום. לא דואגת! האשמים ייענשו

למעלה