ההופעה

ההופעה

חברים יקרים בתאריך 10/6/04 בשעה 2300 ההופעה הזמר רמי יהודה הזמר רוניוס והזמרת נטלייה יוהנידו זמרת אורחת איילה הוד אתם מוזמנים

ל-אברהם ויצמן, הפתעתה אותי, גם

הזמרת איילה תהייה??? איזה יופי, לא ציינתה היכן תהייה ההופעה, מבחינתי V גדול, מכמה סיבות, לשמוע את רוניוס בפעם הראשונה, על רמי יהודה אין אין עליו ראיתי אותו באילת יחד עם פאדי ושנינו נהנינו עד השמים, לגבי נטליה אני סומך על הטעם הטוב שוב של פאדי, ולגבי הזמרת "איילה" מי שהייה במפגש אצל אודליה יכול להעיד כמה נהנו משירתה בליווי צוות "נשמת הבוזוקי"...בקיצור אני בא....

F a d i

New member
ייייישששש אברהם אני שמח לשמוע שזה

ייצא לפועל שוב,כמו שאמרתי לך בפון,הבעיה היחידה שיכולה להתעורר מבחינתי היא השעה המאוחרת בה מתחילים להופיע בהוליווד...אבל עם הרכב כזה מי יכול להתווכח בכלל?!ובמיוחד שיש אורחים ירושלמים אהיה שם... להת'

איזקיס

New member
פאדי היקר,אני בחיפה ב-18 ליוני...

נוכל לארגן משהו קטן? מת לראות אותך ואת כולם יום טוב!!

F a d i

New member
איזקיס אחי,שמח לשמוע

זה שנפגש זה בטוח השאלה שנשאלת איפה אבל עד אז נחשוב על משהו ונתכנן אז ברוך הבא

moshon00

New member
מועדון הוליווד

אילה הוד מענין יהיה לשמוע אותך ואת רוניוס מקוה שיגיעו כמה שיותר.

ל-moshon00, אהלן ידידי, מה שלומך???

יש הפתעות בחיים, אה...יש סיכוי שניפגש שוב בחייפה...להשתמע...

Nava5

New member
איבגי, מתי אתה מספיק לעבוד../images/Emo6.gif

לנוח, להתראות עם המשפחה? כל הימים והלילות אתה מופיע בהופעות בכל רחבי הארץ! דאחילק, תנוח קצת, אנחנו צריכים אותך רענן ומרוכזזזזזזזז! יום נעים!

אני מזה כחודש לא מתאמן, עקב פציעה

באחת ההודעות הקודמות שלי, רמזתי שאני גם רץ-מרתון, ב-10.6.04 אדע מה מצבי לאחר התייעצות עם רופא מומחה, אך בינתיים על מנת שלא אתנוון כליל, אני רוקד זבקיקו, זה קל, איטי, ולא שוחק...ועד לחידוש מצברי האנרגייזר שלי, אני לא שוכח שיש גם, המשפחה חברים ואחרים, וכבודם במקומו מונח...

למעלה