ההופעה

ההופעה

הייתה פשוט מעולה. שליחי הבלוז היו מעולים, נתנו בראש. צ'לי אדיר! אחר כך חמי הצטרף אליהם, מצויד באקוסטית. התחילו עם אולי בכל זאת סאלי, שחמי ציין שזה השיר שהוא הכי אוהב בדיסק. המשיכו עם עוד כמה שירים מגאולה, אחד מהם פעם ראשונה שאני שומע בהופעה (הנשים כבר תולות הכביסה.. בשמש תשרי חמימה...) וכמה שירים מחמי אנד דה רודנרז (איי קנט גט נו!!!)... בקיצור, היה מצוין. למרות שאור נעלם לי באיזשהו שלב. בסוף ההופעה הלכתי להגיד לחמי שלום (שוב. אמרתי לו גם לפני ההופעה) והפגשתי לו את אחותי, שחפרתי לה עליו כל כך הרבה שהגיע הזמן שהיא תראה במה מדובר. הוא היה ממש נחמד, וחמוד, וחתיך. אה כן, ויש לי מפרט מצ'לי
ופגשתי את אלעד.

Che Elada

New member
היה גדול

אין לי עוד מה להוסיף חוץ מזה שאחרי סאלי בא בוב, ולזרום את הרוח, שנדמה לי שהיה בחיפה. אה, וגם גאולה

ordoron

New member
היה גדול

השליחים עשו קאברים לפלויד אפילו שחמי כבר ציין במספר הזדמנויות בעבר שהוא לא מת עליהן. היה ממש כיף לשמוע חצי דרק סייד,נזכרתי כמה אני בעצם מאוד אוהב את האלבום הזה. היה שיר או שניים של זפלין ושיר של דיפ פרפל. השליחים עשו שיר מקורי שנקרא "כמו ציפור",בעיניי ממש יפה,שומעים היטב את השורשים המוזיקליים של השליחים בשיר. חמי היה אדיר כהרגלו,לזרום עם הרוח היה אדיר,בוב היה כל כך כיפי,מזמן לא נהניתי מהופעה גרובית כל כך. צ'לי אכן היה תותח ובכלל השליחים מצויינים. האווירה הייתה כל כך מושלמת,לשבת על הרצפה ברחבה של כיכר מרכזית כמו איזה קומונה. הקהל היה מגוון מאוד-מנוער בועט ומשפחות עם תינוקות דרך רווקים צעירים עד מבוגרים בשנות השישים שלהם ,היה כל כך משוחרר וכיפי ופשוט נעים. איי קנט גט נו הייתה עבורי הפתעה אדירה,אחר כך הם עשו את פאקינג keep on runnnig עם הבייס ליין המצויין והגרוב הזה,אחד השירים הכי אהובים עליי מחמי אנד דה רודנרס ובכלל. לא נעלמתי לך,פשוט הלכתי בלי לומר לך שלום כי חברים שלי היו רעבים טילים והם עוד דקה היו אוכלים אותי,הרשיתי לעצמי לוותר על Comftebly numb לטובת ירידה על כמה בירות ברחובות תל אביב. אתה לא מבין כמה אני עצבני עכשיו שנכנעתי ללחץ החברתי ולא באתי לראות את חמי,לא נורא,פעם אחרת... בקיצור-היה אדיר,מי שלא בא-פספס.

תמונע

New member
מתי כבר יהיה לי רשיון

וחיפושית פולסווגן קטנה ואדומה שתקח אותי לאן שנפשי חפצה. כדאי לו מאד לחמי שהוא שמר כוחות להיום. ונחמדות וחמודות וחתיכות.

ולפעם הבאה ../images/Emo3.gif

מונית שירות למרכזית (או רכבת להגנה ומשם ללכת למרכזית), לעלות על קו חמש ולרדת בסינמטק. לוקח זמן, אבל שווה את זה.

Oyster Girl

New member
החלק של ההופעה שראיתי ../images/Emo54.gif

היה מעולה. את החלק השני ראיתי, לצערי, מאחורי הבמה. מגניב שהרבה אנשים באו.

למעלה