ההופעה..

A t z a

New member
ההופעה..../images/Emo80.gif

אממ טוב אז ההופעה הייתה כמו תמיד ממש טובה,ולשמחתי גם הפעם היה את "יש לי חברה" (שבדר"כ אין בפלייליסט) והוא היה אחד הביצועים הטובים של הערב...
עוד שהיו טובים במיחד היו בובות,בעדינות, תפצע וכו' וכו'...באמת שהיה ממש ממש יפה
....כולם!.... מה שהיה מבאס זה כמות האנשים,שלא ברור למה פשוט הייתה קטנה...לצערי לאנשים בישראל אין מספיק שכל כדי להבין שהם צריכים לבוא להופעה של איגי וקסמן
אבל זה לא עשה את ההופעה פחות טובה
... הפלייליסט (לא לפי סדר): להתעטף תשא אותי לאישה אין לי מה לומר לך מסתובבים בובות תאת"נ בעדינות כשתחזור תפצע פחד אדום בהדרן: אמן ויהיה,יש לי חברה,מילווקי מהפורום ראיתי את מאיע'לה,ליאור ורוני, והיה כיף לפגוש אתכן להבא-כל מי שמבטיח שיגיע-תגיעו באמת!!!!! די כבר עם הנוכחות העלובה של הפורום בהופעות
איגי כמובן הייתה חמודה בטירוף...גם במהלך ההופעה היא הייתה מצחיקה כזאת,כמו תמיד
ואממ אין לי יותר מה להוסיף
... אז חוץ מכמה עניינים לא נעימים שרק בנות הפורום שהיו יודעות על מה אני מדברת (ויש התפתחויות,אני אספר במסן
),וכל העצבים המיותרים, היתה הופעה ממש טובה ונהניתי
איגי את המלכה..

Ronushnush

New member
דן על הזין.

טוב, ההופעה בסיכום מתומצת ביותר: ההופעה עצמה הייתה מדהימה, אחת הטובות... חבל שהמסביב קצת השתבש אבל בקטנה. ושני דברים! 1. פעם הבאה, שכל פה אחד יעשה ת'מקסימום כדי לבוא ועם כמה שיותר אנשים כי באמת שצריך אתכם שם... דור הרוקסן בוגדני, ודור ההמשך? ממשיך לשמוע נינט. חרא. 2. איגי, לא יצא לי להגיד לך אחרי ההופעה אז אני אגיד עכשיו.את אחד האנשים הכי מוכשרים ומדהימים שיש, תודה על הכל, ובאמת אמן ויהיה לך יום טוב מחר.. ומחרתיים.. ואחרי.. ואחרי.. ורק טוב, כי מגיע לך
ודעי לך שכולנו פה חולים עליך ואוהבים אותך ותמיד איתך!! תמשיכי להופיע ולעשות מוזיקה כי את הכי שיש
אע דנה גם לי יש עדכונים בנושא חח

לאיור

New member
../images/Emo99.gifהיה פשוטט מדהים!!

כ"כ נהניתי,!!!!!!!
איגי הזאתת!!
כן, היה איזה משהו קטן לא נעים, היה כיף לפגוש אותכן
מחר אני אעלה מלא תמונות

מאיה911

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היה פשוטט מדהיםםםם!!!!!!!!!!!!!
למרות שהיו קצת אנשים והכל... איגי היה מתוקה וכזאת יפהה.
. כל הביצועים היו מעולים.. בכלל הייתה הופעה בת זונהה!!!!!!!!!!11 היו כמה קטעים..
לא נפרט.. אבל העיקר היה ממש ממש כיף
תגידוו.. אתם מודעים לעובדה שיש לכם את המנהלת הכי יפה בארררררררץ?!?!
דנעעע!!!!! ואת האדומה הכי יפה בארץ?!? [מיכללל
] ניראלי שזהו.. תמונות בקרוב
הייתי חופרת על כל ההופעה אבל מחר בצפר

לאיור

New member
רר..!!

זה דבר חשוב ששכחתי להגיד!!
שתיי מהממות הדנע ומיכל האלה!!!!

תודה תודה

תודה תודה אני אוהבת אותכם היה מאוד כיףףףףףף והכל הסתדר, להיות רגועים שיהיה לילה טוב ודנה, איי לב יו נשיקות לכולם איגי

לאיור

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תודה תודה לך על ערב מדהים!!
אני יותר משמחה שהכל הסתדרר...

ירדן88

New member
../images/Emo99.gif

נשמע שהיה מעולה!!
אני שמחה שנהניתם
!! ונקווה שהופעה הבאה,יצליח לי לבוא!
וד"ד חופש מעוווולה לכולם!!

לאיור

New member
כמו שהבטחתי..תמונות../images/Emo9.gif