ההופעה../images/Emo3.gif!!../images/Emo80.gif
החלטתי לכתוב עכשיו את כל החפירה,כי אח"כ אני הולכת להשלים שעות שינה ואני בטח אשכח הכל מחר
... טוווווווב חופרים: כל הערב הייתי לחוצה כמו טמפון כמו שאתם יודעים,לא אכלתי לא שתיתי ולא הפסקתי לזוז במקום
...מיכל ואערתור רצו לכפכף אותי(ובצדק,סליחה שהייתי בלחץ כלכך
),והגענו למקום ב22:15... ישבנו בבר עד שההופעה תתחיל(כי תודה לאל לאערתור יש 18,אז הרשו),כשפתאום
איגי נכנסת.....
שלושתינו הסתכלנו עליה "
" אבל היא לא שמה לב,והלכה
,ואז כשהיא חזרה היא כבר כן קלטה
וכרגיל הייתה מותק לגמרי והכי מקסימה שאפשר...היינו שם כמה זמן והיא הסתובבה שם(מה שלא עזר לי להרגע,כמובן),ואז ב11 ומשהו(הרבה משהו,היה איחור) סופסוף היה אפשר להכנס למרתף הזה... התיישבנו באיזה שולחן באמצע,שהיה דווקא סבבה,חוץ מהעובדה שגם אם הייתי מסוגלת לצלם לא הייתי יכולה כי הזווית לא הייתה משהו
...ההופעה התחילה עם להתעטף המקסים,והמשיכה עם השירים הבאים לא לפי הסדר(אם אני זוכרת נכון): להתעטף אדום תשא אותי לאישה-חולה עליו! פחד-כרגיל
קיבל עיבוד מלכותי כיאה למעמדו
אין לי מה לומר לך תאת"נ-היה אפקט שנשמע כמו יריות במריו
וזה היה ממש מצחיק.אבל מהמם מסתובבים כשתחזור בעדינות
זה היה השיא של ההופעה,כמובן
בובות-ביצוע מעעעעעעעולה!!!!!!!! דוור תפצע ובהדרן-מילווקי,אמן ויהיה...(מילווקי היה ממש ממש טוב!!) ההופעה הייתה קצרה בטירוף והיה נדמה שעברה רק חצי שעה
אבל היה ממש כיף.... במהלך ההופעה איגי הביאה יציאות מצחיקות כאלה
היא פשוט מצחיקה...וגם אמא סימה הייתה שותפה פעילה בשיחות
אחרי ההופעה הלכנו להגיד היי,ולפני שהספקנו להגיע לאיגי אמא סימה השולטת אמרה לנו ביי יפה,היא כזאת חמודה
ואזזז אמרנו שלום לאיגי המהממת(שהייתה באמת מדהימה,אבל פחדתי ממש לצלם אותה **טיפשה**)...נחמדה מקסימה וכו'
אוי דווקא לא חפרתי הרבה
נחמד! קיצור,היה ממש ממש כיף,ומרגש באופן מיוחד בגלל בעדינות...(איגי,תודה תודה תודה תודה,את אלוהית!) ואני חוזרת בקול רם יותר על התשובה לשאלה שלך "אבל נהנית?"
ברוררררררררררר שנהניתי
היה ממש ממש ממש כיף
ומסריח מסיגריות
ושוב תודה לאיגי
החלטתי לכתוב עכשיו את כל החפירה,כי אח"כ אני הולכת להשלים שעות שינה ואני בטח אשכח הכל מחר