ההופעה של שקירה הלן חברה רציתי לשאול איך אפשר להוריד את ההופעה מאמסטרדם תודה על העזרה
P papio New member 17/8/03 #1 ההופעה של שקירה הלן חברה רציתי לשאול איך אפשר להוריד את ההופעה מאמסטרדם תודה על העזרה
P perrinat New member 17/8/03 #3 היי../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo103.gif יש פה כמה קטעים מההופעה- אודיו ווידאו אבל הם לא להורדה.... והם לאו דווקא מאמסטרדם, יש גם מגרמניה וכו' ת ה נ ה אגב, אתה בהחלט מוזמן לפורום שלנו
היי../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo103.gif יש פה כמה קטעים מההופעה- אודיו ווידאו אבל הם לא להורדה.... והם לאו דווקא מאמסטרדם, יש גם מגרמניה וכו' ת ה נ ה אגב, אתה בהחלט מוזמן לפורום שלנו
P papio New member 18/8/03 #4 תודה רבה אני עכשיו הצטרף לפורום דרך אגב אני שומע את shakira מגיל 13 בערך והייתי בהופעת אנפלגד שלה בקולומביה ממזמן , זה היה במסגרת ביקור דודים שלי בקולומביה אז אני יסרוק תמונות ויביא לפורום ! אז ביי בנתיים ?!
תודה רבה אני עכשיו הצטרף לפורום דרך אגב אני שומע את shakira מגיל 13 בערך והייתי בהופעת אנפלגד שלה בקולומביה ממזמן , זה היה במסגרת ביקור דודים שלי בקולומביה אז אני יסרוק תמונות ויביא לפורום ! אז ביי בנתיים ?!
M MikeR New member 18/8/03 #5 ח....כן בטח..../images/Emo3.gif אם אתה לא יודע, הופעת ה"אנפלגד" נערכה בניו-יורק..
N NuFiFiT New member 18/8/03 #6 מילון שאקירה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo85.gif
מילון שאקירה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo85.gif
H Hurakano New member 18/8/03 #7 אבל... הוא אמר שהוא היה בהופעת אנפלאגד, לא בהופעת האנפלאגד שהייתה בניו יורק הופעת אנפלאגד זה בעצם הופעה אקוסטית במקום סגור
אבל... הוא אמר שהוא היה בהופעת אנפלאגד, לא בהופעת האנפלאגד שהייתה בניו יורק הופעת אנפלאגד זה בעצם הופעה אקוסטית במקום סגור
P perrinat New member 18/8/03 #8 מה שבאתי להגיד...../images/Emo103.gif זה בטח לא הופעת MTV UNPLUGGED , אלא הופעה אקוסטית אחרת. בכל אופן, אני אשמח לראות תמונות
מה שבאתי להגיד...../images/Emo103.gif זה בטח לא הופעת MTV UNPLUGGED , אלא הופעה אקוסטית אחרת. בכל אופן, אני אשמח לראות תמונות
M MikeR New member 18/8/03 #11 ....... הוא כתב שהוא היה בהופעה האנפלגד של שאקירה ! לפי כמה שידוע לי שאקירה הופיעה רק פעם 1 בהופעת אנפלגד שהיא נערכה רק בניו יורק.
....... הוא כתב שהוא היה בהופעה האנפלגד של שאקירה ! לפי כמה שידוע לי שאקירה הופיעה רק פעם 1 בהופעת אנפלגד שהיא נערכה רק בניו יורק.
• •° R£anima†ioN •° New member 18/8/03 #10 ../images/Emo24.gifברוכככ הבעעעע../images/Emo175.gif../images/Emo105.gif בהחלט נשמח לראות תמונות
M michalas New member 18/8/03 #9 היי../images/Emo70.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אני מיכל....תהנה לך פה.... כולם אחלה ובאמתתת אנחנו רוצים לראות תמונותתתתת איזה כייף לךךךךך
היי../images/Emo70.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אני מיכל....תהנה לך פה.... כולם אחלה ובאמתתת אנחנו רוצים לראות תמונותתתתת איזה כייף לךךךךך