ההופעה של נגני ה-dire straits

ori 6

New member
ההופעה של נגני ה-dire straits

אהלן,

אתם מודעים להופעה שמגיעה בנובמבר לארץ?
של the starits? זה הסקסופוניסט והקלידן שחוברים ל-4 נוספים.

חברה שלי חובבת dire straits, ואני רוצה להפתיע אותה עם כרטיסים להופעה,
השאלה היא - לדעתכם כמובן, היא אם זה שווה את ההשקעה (כמעט 300 שקל כרטיס),
או שזה מעין הופעה של להקת קאברים מתקדמת?

tzvika321

New member
הגיטריסט שלהם, אויש פרח לי השם שלו, לא בא?

או במילים אחרות, אם אתה יודע איך קוראים לסקסופוניט ולקלידן בלי ללכת לויקיפדיה (ולא מדובר במל קולינס, בדקתי), אז כנראה שזו בדיוק ההופעה בשבילך.

oren29at

New member
אולי דווקא עדיף בלי הגיטריסט

יצא לי לעקוב אחרי קריירת הסולו של מ. קנופפלר, ומדובר בקריירה פוריה למדי מבחינה כמותית (7 אלבומי סולו, מהם שישה בין השנים 2000-2008, ועכשיו נוסף אלבום כפול שיוצא עוד חודש), ובינונית למדי מבחינה איכותית.

הוא נהיה מנומנם, מארק. מנומנם ושבע, נותר לגיטרה שלו לדבר בפראזות ולא בפיתולים. יש בזה חן, מעין הכרה במגבלות הגיל והתרגיל, ולא פעם אין בזה שום דבר מיוחד.

עכשיו, לא שהיה איכפת לי לקבל אותו, עדיף ביחד עם בוב דילן, כפי שעשו בשנה שעברה באירופה והשנה בארה"ב (כן, אני זה ההוא שנהנה מההופעה של דילן בר"ג), אבל זה כנראה לא יקרה, והתחליף יכול להיות לא רע: הקלידן הוא אלן קלארק, שהצטרף ללהקה ב 1980 אחרי Making Movies וחתום על כמה קטעי פסנתר לא רעים. לגבי כל השאר- וואללה אין לי מושג למעט המתופף, סטיב פרון, שתופף עם טום פטי וההארטברייקרז בשנות התשעים, אבל יש מצב שתהיה שם לא מעט אנרגיה ומצב רוח טוב.

וזה בלי להביע דעה על הטריקים המלוכלכים של מכירת הכרטיסים ו/או על מחירם.

noamrap

New member
איזו הגזמה...

300 שח בשביל לראות סקסופוניסט וקלידן שגם ככה בקושי זוכרים.
למה יש לי הרגשה שההופעה הזו תתבטל עקב מיעוט במכירת כרטיסים ?
כפי שקרה לעשרה סי סי שרצוו לבוא רק עם חבר אחד מקורי.

יש מגמה של אמרגנים להביא לארץ הקות יענו מקוריות עם חבר אחד מההרכב המקורי, לקנות אותם במחיר סופר מוזל ולמכור כרטיסים מופקעים ולעשות קופה.

עדיף לשים בבית דיוידי בהופעה של הדייר סטרייטס - רצוי אלכימיה - ולהנות מהופעה מדהימה בשורה הראשונה.

ori 6

New member
אתם לא מבינים אבל..

נשארו בערך 20-30 כרטיסים,
והאנגר 11 לא מקום קטן, אני מניח שסידרו אותו בצורה כזו שהוא לא יהיה המוני מדי..
אבל עדיין - מוזר, ההופעה רק בנובמבר..!

tzvika321

New member
באמת מוזר

מזכיר לי הופעה לא מזמן שבה הכרטיסים באתר נחטפו, אבל מקומות הישיבה בפועל היו ריקים.
תבדוק בכמה הזדמנויות אם המקומות המוצעים הם תמיד אותם מקומות ואם ההיצע משתנה.

Barmelai

New member
מי אמר לך?

אני מוכן להמר שמנסים לתחמן אותך. לא מתקבל על הדעת שאזלו הכרטיסים להופעה של להקת קאוורים ועוד בנובמבר. מספרים לך שנותרו 20 כרטיסים, או שמפת המושבים באתר הכרטיסים מראה רק 20 פנויים ובאופן די חשוד הם ממוקמים ממש טוב...
רוב הסכויים ששוב מדובר בעבודה עברית, מפעילים עליך לחץ פסיכולוגי להאמין שאם כבר עכשיו הכרטיסים הולכים ואוזלים, זו כנראה הופעת השנה ואתה עומד להחמיץ אותה אם לא תשלוף את כרטיס האשראי ברגע זה ותתחיל לזמר את הפרטים. בסוף אתה והחברה שלך תשבו לבד בהאנגר 11 ותזכו להופעה פרטית של מי שזה לא יהיה רק בלי הגיטריסט של דייר סטרייטס נו איך קוראים לו והאמת, הופעה פרטית היא רעיון מאוד רומנטי. לך על זה.

Barmelai

New member
אוקיי, בתור שרות לציבור

נכנסתי בעצמי למפת האולם של האנגר 11 (לא שיש לי כוונה כלשהי לקנות כרטיס, אני את שלי קיבלתי ב 1983, כשהיה הדבר האמיתי בפארק הירקון). חברים, כנסו בעצמכם והקליקו על השדות המסומנים, רגעים קסומים של צחוק והנאה מזומנים לכם. כך עובדים עלינו בעיניים.

למעלה