ההופעה של הראל בגבעתיים

Danielushhhh

New member
ההופעה של הראל בגבעתיים../images/Emo9.gif

הראל היה אמור לעלות לבמה בשעה 23:45 אבל היה איזה מנחה כל כך מטומטם
שחשב שאנחנו ילדים בני שנתיים ואמר לנו לחזור עליו ולהגיד "מושקלה מושקלה מש מיש מש"
וכולם ייבשו אותו וצעקו 'הראל! הראל!' ואיזה אמא אחת שעמדה מאחורי התחילה לקלל את המנחה
בערך ב-00:10 הוא עלה לבמה
בהתחלה הוא שר את בתוך, אחרי זה את לעוף, עודני ילד, בדידות ובסוף הנני כאן הוא היה ממש ממש מתוק בצדדים של הבמה עמדו מלא ילדים שהצליחו להתפלח מאחורי הקלעים והתחיל לתת להם ידיים וכל הזמן ציין שהם שם, אני לצערי לא הצלחתי לתפוס את מי שאני מכירה שיכניס אותי
ילדה אחת קטנה עלתה לבמה לפני שהוא התחיל לשיר וחבקה אותו ונשקה אותו
בזמן שהוא שר חבורת בנים עשו מן התארגנות והתחיל לצעוק 'הומו! הומו!' והוא שמע את זה וחייך ושר אליהם
והאשה שעמדה מאחורי וקללה את המנחה התחילה להגיד לבן שלה 'אוי אוי אוי הוא כזה חמוד! יש לו קול משגע'
הוא היה מדהים!

ייאאאא

שמחה שנהנית :) גם אני הייתי שםםם,אבל לא שמעתי תבנים האלה.. איזה חראות איך הוא שמע את זה? זאת הבמה הכי רחוקהה בארץץ מסכןןן :(

ענת 12

New member
וואוו נראה שממש היה יפה

אני שמחה שנהנית. לפי מה שאת כותבת נראה שבאמת היה יפה רק חבל שהבנים הטיפשים קראו לו הומו והוא שמע. אם כי נראה לי שהוא כבר לא נפגע מזה ההפך זה שהוא חייך אליהם זה מעצבן אותם יותר.

וואו הוא שר את כל ה-5? ../images/Emo60.gif

בדידות
יואו בא לי להרוג את כל הילדים הילדותיים האלה שמנסים לפגוע בהראל בכוונה.. אני מקווה שהוא באמת מצליח לא לשים לב אליהם, ולהפך - לשיר אליהם בכוונה ולהראות להם כמה שהם טיפשים..

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifאיזה כיף היה לך!

ילדים מטומטמים, מגיע להם על הייבוש שהוא נתן להם!

למעלה