EndlessRoad
New member
ההופעה של אסקוט
כנראה שהייתי הנציגה היחידה. ההופעה הייתה נהדרת והתחילה עם מופע חימום של להקת מלכת הפלקט שלא זכו להמון אהבה אבל לקחו הכל בקלילות. הדיקציה שלהם הייתה נוראית, להקה נחמדה מאוד, אהבתי אותם יותר לפני ההופעה
לפני שירדו מהבמה הכריזו מלכת הפלקט על הלהקה הבאה הלא היא תערובת אסקוט מה שהלהיב את הקהל. לא היו הרבה אנשים, הרוב ישבו ובשלבים יותר מאוחרים של ההופעה אנשים עמדו ורקדו. את ההופעה פתחו אסקוט עם הילדה שלי, כרגיל. משום מה הבארבי החליטו לנסות משו חדש ליצוא אווירה ולפני הבמה היה תלוי בד שקוף לבנבן, זה היה נחמד אבל התאורה עברה דרך הבד וסינוורה את הקהל לגמרי אז אחרי ה-2 שירים הראשונים הורידו את הבד ואני בירכתי את הבארבי ששמו לב, כי באמת היה קשה להסתכל על הבמה. הפלייליסט- הכל אני מוציא תחנות דלק תביני אותי משהו חייב להשתנות הוא האמין לה לנשום במים השמיים הכחולים נועה (לא מוכנה לצאת מכאן) מתחת להרים חלום כהה תתחיל מאפס כמו פעם אהבה חדשה אני אשתנה ואולי תבוא איזו נחמה הדרן- מדוע לא באת אתה החדר האינטימי שלי וכמובן, ראיתם את הילדה שלי, כנראה השיר האהוב על אסף.
הוא צווח, צעק, קפץ ועשה חיים בשיר הזה. הופעה ממש טובה, כולם נשמעו וניראו טוב. לא היה מתופף תורן אז ירמי היה על התופים בכל ההופעה חוץ מבשיר מדוע לא באת אתה, את התופים סיפקה המערכת של אסף. וזהו, היה כיף, היה טוב והם ניראו שמחים מאוד, בלי תקלות טכניות ושטויות. שיהיה יום נהדר לכולם!
כנראה שהייתי הנציגה היחידה. ההופעה הייתה נהדרת והתחילה עם מופע חימום של להקת מלכת הפלקט שלא זכו להמון אהבה אבל לקחו הכל בקלילות. הדיקציה שלהם הייתה נוראית, להקה נחמדה מאוד, אהבתי אותם יותר לפני ההופעה