ההופעה של אינפקטד

Sputer

New member
מי הבר מזל שיצא לו לראות תהופעה של אינפקטד

בטלויזיה עכשיו ?? היה מדהים אין מילים לא היה דבר כזה במדינה שלנו עדיין שעתיים וחצי של הר געש חחחח איןלי תיאור אחר הקטע החדש הזה סעידזה אחד הדברים וכמובן השוארמה גם אחד החריפים וכל השאר והמיומנה והשילובים עם ברי איי איי איזה יופי

Sputer

New member
למה שיחזרו עכשיו

יש להם עד 6 בבוקר קרחנות עם אסטריקס ודאלי. . אני היתי אתמול.. היה חריף בצורה חד פעמית.. לא מאמין שהם יכולים להתעלות על עצמם במופע טוב יותר מההופעה הזו של אתמול והיום..

TRANCE ADDICT

New member
חחחח דוווקא אני חזרתי עכשיו :)

היה פשוט מדהים אין לי מילים לתאר מה הלך שם ומה שאתה אומר זה בדיוק מה שאני חושב שמעכשיו אין כבר מה לעשות טוב יותר פשוט הכל היה מושלם כנסיית השכל היה חבל''ז ינקוביץ' קרע אותנו עם קטעים שלא שוחררו(חזק ביותר הרמיקס ללינקין פארק ולדפש מוש ואיזה יופי כל הקהל באקסטזה על הבי וויט) אחרי זה מיומנה פיצצו עם קטעים משלם +קונברטינג+שקאוקאו עם התקלה באמצע חחח היה מצחיק ואז ברי עם יום הולדת ואין קץ לילדות בעיבוד מחודש ודיפלי אחחחח... אחרי זה הלייב המטורף הרג אותנו הרג קיצר באמת מופע העשור תן לעעע!!!

adi cb14

New member
כל הקהל כזה בהווי וויט עושה את הואואואואו

חחחחחחחחחחח איזה מדהים היה... אין דברים כאלה פשוט!!!

Sputer

New member
חח למה מבאס

היתי פשוט בהופעה של יום רביעי אז כל מה שנותר לי זה לראות בטלזויהי תמופע של אתמול. וכל מי שלא הצליח ללכת להופעה היה לו צ'אנס לראות בטלויזיה כל הכבוד ל 24 ששידרו את כל ההופעה למרות שהיה רשום רק שידור של שעה ורבע.. וזה התרחב לשעתיים וחצי היתי מופתע ששידרו בטלויזיה גם תקטעים החדשים מהאלבום.. חח זה בטח יחגוג באינטרנט.. אבל ואלה כל הכבוד. מצמרר לראות את זה בשידור חי .. אחד הדברים הקטלניים

yoss67

New member
לא חיכו לבאסט א מוב

אבל הייתי ברביעי והייתי משלם עוד פעם כרטיס רק בשביל ה8 וקצת דקות האלו..

123567

New member
רציינים ההופעה הייתה עד 2:30?!

נרדמתי ב1 בלילה וחשבתי שזה נגמר יעני עוד רבע שעה כזה ועכשיו מסתבר שעתיים וחצי?!!? הקיצר, מי הקליט אותה באודיו ומוכן להעלות לאיזה אתר ולשלוח לי?

Sputer

New member
שעתיים ורבע היה השידור וההופעה..

בדוק יש אנשים שהקליטו.. נחכה ונראה..

adi cb14

New member
הייתי בהופעה!!! וואו השילוב עם מיומנה פשוט

טירוף! הופעה מטורפת!!!!! מושלם פשוט....

RN2

New member
חוץ מהשלב שהיה קצר בסאונד באמצע הטירוף ../images/Emo5.gif

Sputer

New member
חחח הנפילת סאונד היתה בשקאוקאו

בדיוק בקטע של הקרחנה חחחחחחחחח אבל זה חוק מרפי זה היה חייב לקרות :)

למעלה