ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה.

HelloweeN

New member
ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה.

באיזו הופעה,יותר נכון של איזו להקה, הכי הייתם רוצים להיות? לי באופן אישי, עם כל המטאל שאני שומע בשנים האחרונים, לא התפוגג החלום מלראות את מיידן לייב, ואני בהחלט מקווה שיצא לי לטוס לאיזו הופעה שלהם בשנה הקרובה. הסיבה: האנרגיות של חבורת המזדקנים המטורפים האלה פשוט סוחפת אותך לחוויה שאי אפשר למצוא בשום מקום אחר. (שמעו לדוגמא.. כל הופעה חיה של איירון מיידן) מה היא ההופעה שאתם הכי הייתם רוצים לראות? ולמה?

KsD

New member
אני חושב שהייתי כבר בהופעה הזו

של להקה שהייתי רוצה להיות בה

matt hensley

New member
הסיבוב הופעות שמתקיים כרגע של

מיידן וארץ' אנמי או ה"טור דה פרומאז'" של פריימוס שגם מתקיים עכשיו או הסיבוב הופעות של ארץ' אנמי וסלייר בארה"ב שהיה...

בוא נראה

הייתי רוצה לראות הופעה של מיידן(משהו שאני מקווה שיתרחש השנה!), כל מקרה כמובן שהייתי גם רוצה לראות הופעה של מוטור האד(ללא זיופים כמובן:))

MetalliKosta

New member
שאלה קשה

אבל אני חושב שאיירון מיידן,כמה שהם זקנים עדיין יש להם את השואו! אם מיידן יהיו ביולי-אוגוסט-ספטמבר בהולנד יש לי סיכוי טוב לראות אותם,אגב הופעה באירופה אפילו של הלהקות הגדולות יחסית זולות,משהו בסביבות ה-150 שקל. גם סלייר ופנטרה זה חלום.

Awaken

New member
אממממ

מיידן בלי היסוס.... הייתי גם מוכן לשלם הרבה... הם פשוט עולים על גל כזה בהופעות ברגע שהם מתחילים זה סוחף את כל הקהל... יש להם קסם מיוחד כזה... אפילו לראות הופעה שלהם על המחשב או בדי.וי.די זה מטריף.... וגם אני שזה יהיה נחמד לראות את אייסד ארת'... אבל עם הסולן הישן... לא החדש ההומו הזה...

למעלה