ההופעה שהייתי בה......

ההופעה שהייתי בה......

עוד מעט אנו נכנסים לשנה ה13 מאז שאמיר שלנו התפרסם לראשונה עם היי פייב שאיתם הופיע במשך ארבע שנים עד לפירוקה וגם לאחר מכן לא עצר לרגע.אמיר בעל קריירת סולו מצליחה ומגוונת של שירה,הנחייה,משחק,ובימוי. ועד היום הופיע באין ספור פרוייקטים.ספרו לנו באילו הופעות/הצגות שלו הייתם והאם יותר מפעם אחת באותו פרויקט

עונה../images/Emo13.gif

1997-2000 היי פייב כל הופעות שהתקיימו בערים בתל אביב,נתניה,רעננה,פתח תקווה,באר שבע(פעם אחת),הרצליה,חיפה-רוממה נווה שאנן,נשר,קרית חיים,קרית אתא,קיבוץ יפעת,קיבוץ יגור,מעלות,קרית טבעון,טבריה. פסטיגל 1997-פעם אחת פסטיגל 1998-שלוש פעמים פסטיגל 1999-פעם אחת וההופעה החשובה מכולם מופע החימום בהופעתם של להקת פייב. הופעות של אייל שחר עידן יסקין במופע "ילדי הזמן 2000"של עיר ערוץ הילדים. 2000-2001 המחזמר הברווזון של הבימה שלוש פעמים בהבימה ובתאטרון הצפון מופע עיר ערוץ הילדים "מקשיבים ללב"בכפר סבא,נתניה,טירת הכרמל. המחזמר עמי ותמי-פעמיים אחת במרכז הקונגרסים חיפה ואחת בתאטרון הצפון. ערב יום העצמאות הופעה+הנחיה בבמה ברעננה. 2002-2003-2004 המחזמר מרי לו של הבימה בת"א,חיפה,גן שמואל המחזמר עמי ותמי-פעם אחת במרכז הקונגרסים חיפה. ערב יום העצמאות הופעה+הנחיה בבמה ברעננה. המופע המשותף עם מיכל אמדורסקי-מועדון התאטרון ביפו,סופר לנד,לונה פארק ת"א,הרצליה היכל התרבות, אמפי פארק קרית מוצקין. ערב יום העצמאות בגן האם חיפה-מופע עם מיכל. המחזמר ספיד וגלגלי הקסם-פעמיים בחיפה. המחזמר פיטר פן שלוש פעמיים פעם אחת ת"א פעם אחת חיפה. המופע גא גא FM(בימוי). שלושה הופעות של להקת הבנות חמסה(כיראוגרפיה). 2005-2006 הופעת אורח בהופעתו של הזמר ג'וני שועלי בהייניקן הבימה. המופע שיר נולד-שלוש פעמים בחיפה. המחזמר מרי לו בת"א ובחיפה(סה"כ הייתי במחזמר 22 פעמים). המחזמר הלהקה של הבימה בת"א. 2007-2008 המחזמר הלהקה של הבימה בת"א ובתאטרון הצפון(סה"כ הייתי במחזמר 14 פעמים). המחזה "מוארים"במסגרת פסטיבל "פותחים מסך" של בית לסין מופע השקה לסינגל "מרגיש" במועדון התאטרון הופעות של "דבש בכוורות"בחיפה,קרית חיים,טבריה,ת"א,ראשל"צ,ירושלים,שוהם. סיבוב ספידו שלוש פעמים-בת ים,בית ינאי,נתניה. שתי הופעות אורח בהופעתיו של הראפר שחר סוויסה בלימה לימה ת"א. פסטיגל על הזמן ארבע פעמים בחיפה. היי סקול מיוזיקל פעמיים פעם ת"א ופעם חיפה(בימוי) וכמובן ההופעה הבילתי נשכחת באמסטרדם

OOOO0

New member
אחלה רעיון לשרשור!

אוי,איזו בושה....כשאני חושבת על זה,אני ממש לא הייתי בהרבה פרויקטים שאמיר עשה,ממה שאני זוכרת כרגע.בטח לא כמוך,רעות,כל הכבוד לך,את ממש משקיעה,היית בהמון! התחלתי להעריץ את היי פייב מאוחר יחסית,אז לא יצא לי להיות בהופעה שלהם.... בהצגות שאמיר השתתף בהן ממה שאני זוכרת כרגע,הייתי רק ב"מרי לו","הלהקה" ו"ספיד וגלגלי הקסם".פעם אחת בכל הצגה. ואולי בקרוב אני אצליח להגיע לאיזו הופעה של אמיר,כדי לתקן את זה שלא יצא לי להיות אף פעם בהופעה שלו....כנראה זה שילוב של חוסר רצון לבלות מחוץ לבית,עם חוסר זמן,וחוסר יכולת להגיע....

בשביל אמיר הכל.

אמיר מעבר להיותו אמן נערץ עליי הוא גם בן אדם מאוד יקר לי הוא עזר לי לעצב את האישיות שלי מחדש ולאהוב את עצמי יותר.שמדובר באמיר אני אשקיע ואתן הכל.

למעלה