ההופעה הקרובה

AngelicPretty

New member
ההופעה הקרובה

מישהו יודע מתי ההופעה הקרובה ביותר של יהודה פוליקר? אבא שלי ממש מעוניין ללכת, ואני לא מוצאת בשום מקום לוח הופעות מסודר או משהו דומה. תודה לעוזרים, נילי.

yoavlin

New member
היכל התרבות, 27.5

יש הופעה של פוליקר בהיכל התרבות בתל אביב ביום א', 27.5, בשעה 20:30. אפשר להזמין כרטיסים בטלפון: 09-9557999, או 052-6338666 דרך אגב, פוליקר החליט לתרום את כל ההכנסות מהמופע הזה ל"בית הגלגלים", שזו אגודה לילדים נכים. ככה שלא רק שתיהנו מאחלה הופעה, אלא גם תתרמו למטרה טובה.

willo1

New member
אכן,

רק תבדקי לגבי מחיר הכרטיסים. בד"כ כרטיסים להופעות כאלה עולות יותר מהרגיל.
תהנו

odeliaf11

New member
כבר יצא לי..

בס"ד לראות הופעות של פוליקר שהכרטיסים אליהם יקרים יותר (ראה זאפה בת"א) והן לא היו למטרת תרומה...מה שאומר שאין חוקיות... חוצמזה כשתקנו כרטיס להופעה בהיכל התרבות 27/5 תרוויחו פעמיים, גם הופעה מעולה וגם מעורבות ואכפתיות אמיתית לטובת ילדים עם נכויות ומשפחותיהם... בואו ב ה מ ו נ י כ ם . . .
ידידותית, מומלץ וכדאי להזמין בקרוב
בטלפון / דרך המחשב כי הכרטיסים הולכים ואוזלים...... נפגש.

קלולסית

New member
הופעה בחיפה

מישהו יודע על ההופעה בחיפה במוצש הקרוב? האם גם זה מופע התרמה ולמה הוא לא מופיע בשום מקום?

shay poli

New member
אני קבר קניתי 2 כרטיסים ל27.5

אבל משום מה אף אחד לא רוצה להצטרף אלי??? או שאני טועה? האם עוד מישהו יגיע להופעה בת"א ב27? נו ,אני לא רוצה להיות לבד,אני לא אוכל ללכת לפגוש את יהודה לבד! נו? אז אולי תצטרפו? אילנה,אולי את תגיעי?

illani

New member
חחח באמת חסרו תיקוני הלשון שלך יאיר.

יש כאן חבר'ה חדשים שצריכים להכיר אותך.

shay poli

New member
וואי לי וואי לי,מה זה?

זה אני כתבתי קבר במקום כבר? כנראה זה היה מהתרגשות! איזו חרפה,עוד יחשבו שאני לא יודע עברית! יש אפשרות למחוק את זה? אפילו לא שמתי לב.

למעלה