ההופעה הייתה ממש מעולה לדעתי...

יה 6

New member
ההופעה הייתה ממש מעולה לדעתי...

והנה מתנה קטנה ממנה...

היה הכי טוב בעולם.. :)

פעם כשהייתי הולך להופעות של עברי לידר אז הייתי יכול לקחת הפסקה של כמה חודשים, לחזור, ולדעת בדיוק את סדר השירים. הוא דוגמא קיצונית. שילה קיצונית לצד ההפוך.שינויים משבוע לשבוע. וזה פשוט מעולה. אין כמוה.

utopia 111

New member
הייתה אחת ההופעות הטובות

אני לא מאמין שהיא שרה את כל יום שישי, מגי, ואלף רסיסים .... וכשהיא שרה את גשם חשבתי שהפעם אני ממש מרוצה מהשירים. אני חושב שמבחינת בחירת השירים - זו הייתה ההופעה הכי טובה של שילה שראיתי, עד עכשיו אני מסתובב עם חיוך דבילי על הפרצוף.

utopia 111

New member
אתה רומז שאני נמוך ?

כי אני מאוד גבוה, והייתי שם .... בטח ישבת שורה לפניי, וכל ההופעה בהינו אחד בשני ופשוט לא שמנו לב או משהו.

אתה רומז שבהית בי?

אני בהיתי בשילה כל ההופעה.הייתי הכי מקדימה, אז אולי היית שורה אחריי, לא יודע. מתעקש שלא ראיתי אף אדם ממש גבוה. סיו יו אראונד..

פרב

New member
יופי שילה

באמת אחת הטובות.. מבחינת פלייליסט-הכי טוב שיכולתי לחלום. ההופעה האחרונה הכי טובה שזכורה לי באותה רמה הייתה איי שם ב2006 [או שפשוט ממש קשה לספק אותי
] מה שטיפה הפריע זה קצת זיופים(קטנוניות, או שגם לכם זה הפריע?), חוסר ניקוטין ומצלמת האש-פאפי/פוטורצח/דג, שחייבים לגנוז, כי היא פשוט עושה עוול.. יפעת לך תאספי אותי מהרצפה --- העיר הגדולה (לא היה רשום בפלייליסט על הנייר..) כורש11 גשם לונדון --- ים של דמעות אני שמה עלייך זין לעורך התֹכנית --- חניון שימו לב יום שישי מגי
איזה זהב יום אחד גם את תמותי אדם חופשי --- הדרן: מטומטמת אלף רסיסים

פרב

New member
תתעלמי מהמצלמות

"לשיר הבא-יש לו מסר, יש לו מוסר השכל, שחלק עלולים לפספס, אז אני אסביר- אני מבקשת את השיר הבא לא כל אחד את זה למקום שלו, אלא כולנו ניקח את זה למקום שלי, בסדר? מה גם שזה נראה לי רלוונטי לעכשיו כי אני רואה שנמצאות איתנו בקהל כמה נערות צעירות שעומדות/מתכוונות/מתכננות יום אחד להיות פילגשים של גברים נשואים. אה, מאהבות משהו כזה. ו, שזה לא רעיון כל כך טוב, זה מה שהשיר בא להגיד, שלפעמים זה לא טוב, בסדר?" -אני שמה עלייך זין

היה נפלא!

הדברים שאפשר לגלות במהלך הופעה של שילה, זה מדהים העניין... הביצוע של אלף רסיסים - ייזכר לנצח! היה אחלה.

היה שם משהו אמיתי.

הכאב, החיוכים, הקושי להשאר שפוי, אפילו אני עצמי. משהו אמיתי. `יפעת` כשיר פותח, `אלף רסיסים` /tapuzforum/images/emo99.gif כשיר סיום, `יום שישי` ו`מגי` /tapuzforum/images/emo14.gif באמצע, מסך שהראה לי פן אחר של ההופעה ושילה מצחיקה מתמיד.. לא נראה לי שאפשר לבקש יותר מזה. היה משהו שייזכר.

chen1litvak

New member
אי אפשר,זה וידאו (ויש גבול לכישרון שלי)

חח וגם ב'גשם' נכנסת באמצע וב'לך',חח קיצר מתי שבאת לקחת ת'מצלמה לאנורא,הופעה הבאה אני אנסה למצוא זווית יותר טובה

זאת מי שיבשה לידי?

זאת אני אדע לפחות מי? וראיה בא לי להרוג אותך.באמת.למה לא אמרת שלום?

מעניין למה התכוון המשורר

לא לנסות להבין יותר מידי. מה שכן- כנראה שניסיתי להבין אם 'זמן אור' היא היא, או היא הייתה, השותפה החמישית בעצם לשולחננו בהופעה? אני מבולבל מעודף שמות, כינויים, מחשבות וחישוקים. אני חושב שכשאני אעלה על הבמה יום 1, אז בשלב מסויים אנשים פשוט יצטרכו להזדהות בשמם, אתם תראו, זה יהיה מגניב. ומי שיתבייש ייענש בשתיית כוסית על חשבוני. זה באמת יהיה מגניב.

למעלה