ההופעה היום

elknetld2kil

New member
ההופעה היום

מישהו מהפורום מתכוון להגיע להופעה היום בנהלל?

elknetld2kil

New member
חזרתי משם עכשיו. הנה הביקורת

אל תהרגו אותי אבל לא משנה כמה אני מנסה, מתאמץ ומכריח את עצמי לאהוב אותם, אני פשוט לא מצליח. יש להם כמה שירים מצויינים (איך זה מרגיש, בעיקר) וכמה שירים מעניינים (ידיים למעלה), אבל שאר השירים פשוט נמצאים שם, בלי שום מטרה ונוכחות. חוצמזה, צילמתי 35 קליפים בסלולרי (20 שניות כ"א), באיכות לא-מי-יודע-מה, ואני אעלה אותם לאנשהו. אם יש אישור, אני אפרסם לינק בפורום.

elknetld2kil

New member
תשובה

זה לא שיש לי משהו נגדם. אני לא אוהב אותם בדיוק כמו שאני לא לא אוהב אותם. אני בדיוק באמצע. אני אוהב רוק ובזמן האחרון נפתחתי יותר לרוק ישראלי. יש להם כמה שירים טובים, אבל יש להם גם הרבה שירים שפשוט לא עושים לי שום דבר. זה לא אומר בשום אופן שהם לא טובים. אני אנסה לעלות את הקליפים המוצלחים יותר לאנשהו עד מחר, ואני אפרסם לינק פה. וחוצמזה, עד שסוף סוף יש הופעה נורמלית שיש לי הזדמנות ללכת אליה, אז אני מנצל את ההזדמנות בלי לשאול יותר מדי שאלות (אני גר באיזור בית-שאן, רק שתבינו).

ח "אם יש אישור"

אתה נדרש הלו

elknetld2kil

New member
טוב, אני עובד על זה

אני מכווץ את כולם ביחד ומעלה את זה. אם אתם רוצים פלייליסט אז תלכו לפי המספרים של הקליפים (צילמתי לפחות 2 קליפים מכל שיר אאל"ט).

elknetld2kil

New member
שיהיה לכם בתיאבון

לינק: http://www.mediafire.com/?fydczt9ezwy כמה הערות: * האיכות לא בשמיים (זה צולם עם נוקיה 6233 ועם קצת זום שדי הורס את האיכות). עמדתי מאחורי מישהו אחר שעמד ממש על הגדר אז הייתי מאוד קרוב. * הקבצים מכווצים בRAR, אז צריך תוכנת WINRAR כדי לפתוח. אני לא חושב שיש מישהו שאין לו את התוכנה הזאת, אבל בכל מקרה... * הפורמט של הסרטים הוא 3GP ואפשר לנגן אותו עם קוויקטיים. * יש 36 סרטים שמסודרים לפי מספרים. השתדלתי לצלם כל שיר לפחות פעמיים ובקטעים הפחות רועשים (הייתי ממש קרוב לרמקולים). כל סרט הוא 20 שניות ויש אולי 1 או 2 שהם פחות (זה היה בקטעים שהעדפתי ליהנות מהמוזיקה ולא סתם לעמוד כמו דביל ולצלם). * תהנו...

למעלה