ההופעה החלומית...

The Walrus

New member
ההופעה החלומית...

ואו, אני גאה בעצמי, בחרתי שם דו משמעותי!! טוב, אני טס מחר לאיטליה (ב5 בבוקר, ככה שאני לא יראה חלק מהתגובות). לאחר 6 ימי טיול, ב2 באוגוסט... אני הולך להופעה של דייויד גילמור בפינרצה!! מבטיח לחזור עם הרבה חוויות - ולספר פה הכל... טוב אז זאת ההופעה החלומית, נאמבר 1. וההופעה החלומית נאמבר 2: כמובן שאירגנתי לי המון דיסקים לקחת, ואמרתי לעצמי - חוץ מהדיסקים הרשמיים, בא לי גם כמה בוטלגים. אז החלטתי להכין לעצמי אוסף של שירים מהופעות חיות שונות... את ההופעה החלומית של פינק פלויד! לפחות לטעמי... מפה לשם יצא 4 דיסקים! אז הנה מה שיצא: Disc 1 Opening set: 1. In The Flesh 2. Run Like Hell 3. Set The Controls for the Heart of the Sun Wish You Were Here Set 4. Shine on you Crazy Diamond (Part 1-5) 5. Welcome to The Machine 6. Have a Cigar 7. Wish You Were Here 8. Shine On You Crazy Diamond (Part 6-9) ---------------------- Disc 2 1. Astronomy Domine 2. Cymbaline 3. Dogs 4. Pigs On The Wing II 5. Pigs (Three Different Ones) 6. If 7. Green Is The Colour 8. Goodbye Blue Sky 9. One of my Turns 10. High Hopes ------------------ Disc 3: Dark Side of the Moon Set: 1. Speak To Me 2. Breathe 3. On The Run 4. Time 5. Great Gig In The Sky 6. Money 7. Us and Them 8. Any Colour You Like 9. Brain Damage 10. Eclipse The Wall Second Disk Set: 11. Hey You 12. Is There Anybody Out There? 13. Nobody Home 14. Vera 15. Bring The Boys Back Home 16. Comfortably Numb -------------------------- Disc 4: הדרנים: 1. Fat Old Sun 2. The Embryo 3. Echoes מה אתם חושבים על האוסף הזה?? נגיד שפינק פלויד היו מתאחדים ואתם הייתם צריכים לבחור להם את רשימת השירים... מה הייתם בוחרים? מהם השירים בהופעה החלומית שלכם? אפשר להתפרע (כמו הופעה של 4 דיסקים, או שווטרס יסכים אי פעם לנגן את High hopes). סיד בארט, יש לציין, נפטר ולכן הוא לא נוכח בהופעה - וזאת הסיבה לייצוג העלוב של פייפר. האמת היא שרציתי לשים את Bike בהדרן, אבל לא מצאתי שום גירסת הופעה של Bike (לא קיימת כזאת, לדעתי) ולכן ויתרתי (הרי אני הכנתי מזה דיסק).

The Walrus

New member
*יש לציין

שהFat Old Sun שבסוף הוא גירסת ה15 דקות של ההופעות, ולא הגירסה הקצרה כמו באלבום.

וואלה, תשמור על עצמך....

ועל החיילים האחרים, ועלינו.

Black Goat

New member
תגיד..

יש לך אולי במקרה מקום במזוודה לעז קטנה? [: *קנאה* תביא תמונות ! בלה בלה בלה

למעלה