ההופעה האחרונה...

קוקידלה

New member
ההופעה האחרונה...

חוץ ממקרה הדר, לא ממש היה שרשור רציני על זה, אבל אני רוצה בכל מקרה להגיד מה דעתי על ההופעה- הדר- היא לא הייתה ממש מצחיקה, קצת מעצבנת אפילו עם השק הורוד הזה שהיא לבשה... נחמן- היו לה יציאות ממש טובות, כמו עם הצבא, ועם ויקטוריה בקהם, למרות שלקח לו שעה להגיע לפואנטה... אבי נוסבאום- קצת איכזב בד"כ הוא מהטובים יותר... יוסי וטירן- לדעתי לא היו משהו, בדרך כלל הם הרבה יותר טובים, ומה היה הקטע עם החוט? למה אני לא הבנתי אותו?! :( שכחתי מישהו? ומה הקטע של יוסי וטירן- הם כל הזמן רבים, או שרואים את טירן מסתובב גראמפי עם פרצוף לא מרוצה, בעיקר שרק את יוסי הזמינו לאודישנים בפוקס קידס... ומה באמת הקטע בין טלי לפורמן? הפסדתי הרבה פרקים השבוע....

Sweet Misery

New member
יוסי וטירן

הקטע האחרון בהופעה שלהם היה מבוסס על הפרסומות של בנק לאומי, לכן גם החוט. בקשר להופעות, לא יצא לי להתרכז בהן כי הייתי עם אורחים, אבל להדר הייתה הופעה הזויה משהו. נוסבאום היה חלש יחסית למופעים בעבר, ונחמן נתן הופעה ממש טובה. ליוסי וטירן היה קטע לא רע, אבל הביצוע היה מבלבל מדי. הקטע של יוסי וטירן בריאליטי נעשה יותר ממה שזה באמת, לדעתי. פורמן וטלי, אין לי מושג מה איתם. גם זה מצולם רק בשביל הריאליטי וזו בערך הסיבה היחידה שמתיחסים למישהו מדופה בריאליטי. אבל הם חמודים. וזהו.

Gizmo15

New member
כל הבנות לובשות ורוד../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo28.gif

שמתם לב לגועל
ברבע הגמר- כל בת שהופיעה לבשה ורוד
כאילו זה מתואם
זוועה.

נכון ../images/Emo4.gif גמני שמתי לב..

זה די טיפשי לדעתי - חוץ מלטלי זה לא מתאים לאף אחת... ולמה דווקא ורוד? אפליה! (
אגב, היכנסי למירק)

Gizmo15

New member
גם לטלי לא.../images/Emo28.gif

למה מתאים לה, כי היא בלונדינית
בעיניי ורוד זה צבע מזעזע, וזה לא קשור למי זה מתאים, כל אחת מהן יכולה ללבוש מה שיפה בעיניה, רק מחריד שכולן לבשו ורוד ביחד... כאילו זה מוסכם או משהו, וזה מעמיק יותר את הסטיגמה שרצה שבנות לא יכולות להיות מצחיקות... הן כאילו מתאחדות ביחד כחבורת הבנות הלא מצחיקות...

דוקוא בעיני זה התאים לה..

לא יודעת, ממש אהבתי את איך שהיא התלבשה באותו פרק. ממש לא מתאים לה בגלל שהיא בלונדינית, הרי גם מיכל היתה בלונדינית פחות או יותר וזה לא התאים לה..

למעלה