ההופעה האחרונה , 1986

rotemelal

New member
ההופעה האחרונה , 1986

למישהו יש סרטונים \ תמונות של פרדי משם באיכות טובה. אני עובד על מצגת קצרה שתראה את התפתחות המחלה של פרדי ולאחר מכן אפרסם אותה

khammel

New member
ניסית את ה-DVD של ההופעה בוומבלי?

כעיקרון, אין הרבה תיעוד מההופעה האחרונה ובכל מקרה, לא יהיה הבדל במראה של פרדי בין ההופעה בוומבלי להופעה בפארק נבוורת'

rotemelal

New member
אוקי . יש לי את הDVD

ולשמוע את זה באוודי TT זה מטורף :) יש איזשהו הסבר למה זאת הייתה ההופעה האחרונה כי אם פרדי נראה אותו דבר זה אומר שהוירוס עוד לא התפרץ.......

Teo Toriatt

New member
נכון הוירוס עוד לא התפרץ

והאמת לא ברור אם בהופעה הזו (וומבלי) או באחרונה (נוורוורת', 9 באוגוסט 86) הוא ידע בכלל על המחלה. תאריכי גילוי המחלה אצלו בשלב הנשאות נעים בין 85 ל 87. עד צאת האלבום הבא, The Miracle ב89 כבר היה ברור שהוא חולה ואין סיבוב הופעות. למרות שיש את הרעיון/נות הידועים עם הלהקה שהם אומרים שיכול להיות שיהיה סיבוב והא קוטע אותם ואומר שלא נראה לו. אם אתה רוצה את ההופעה האחרונה, כמו שקרן אמרה אין תיעוד רשמי כי "מישהו שכך להכניס קלטת למכשיר ההקלטה" כדברי בריאן, למרות שהיה שם ציוד צילום מקצועי. ישנה הקלטת חובבים של רוב ההופעה שמסתובבת ברשת, איכות נמוכה יחסית של תמונה אבל סאונד סביר.

rotemelal

New member
יש כאן משהו מוזר ..

המחלה לא יכולה להתפרץ בשנה . אני כמעט בטוח שהוא היה נשא של HIV כבר בשנות ה70 אך הוא לא ידע על כך .

Teo Toriatt

New member
תגיד, החתימה שלך...

זו רשימת חיסול? כי מישהו צריך להזהיר את אלטון ג'ון!

mia01

New member
לפי הספר על פרדי שכתב ג'ים האטון

ההדבקה היתה כנראה בתחילת שנות השמונים ב"חגיגות" שלו בניו יורק או גרמניה. לדבריו פרדי גילה את המחלה רק ב87 או 88 אני לא זוכרת..

rotemelal

New member
אז כנראה שהמערכת החיסונית שלו על הפנים

כ"כ מהר במחלה התפרצה אצלו . בשש שנים ?

mia01

New member
לא יודעת מאיפה אתה שולף את הנתונים המאוד

לא מקצועיים שאתה מפזר אבל בשנות השמונים הקוקטייל לא היה קיים וחולי איידס קיבלו AZT, אני חושבת שבתחילת השמונים אפילו הAZT עדיין לא היה קיים. העדר תרופות במקביל להעדר מודעות ולחוסר עניין להיבדק גרמו לאנשים רבים באותה תקופה להישאר ללא כל טיפול (מה גם שלא ממש היה טיפול), ולהפוך מהר מאוד מנשאים לחולים. מרגע שהם הפכו לחולים זה נהיה עניין קצר מאוד.

rotemelal

New member
תראי. הקוקטיל הוא די "חדש" בשוק .

הוא משנות התשעים אולי אפילו מסוף השמונים. בהיעדר הקוקטיל אין מה שנקרא BACK UP למערכת החיסון בדחיה של הוירוס ולכן המחלה מתפרצת יותר מהר . אבל גם במושגים של "אין קוקטיל" שש שנים זה כלום. אני לא יודע מאין את מסיקה שהנתונים שלי אינם מקצועיים אבל את מוזמנת לחשוב מה שאת רוצה על הנתונים שלי. אחרי שאני דיברתי עם כמה וכמה דוקטורים לאימות ועזרה עם הנתונים שלי אני יכול להבטיח שהם מקצועיים ב100%. שיהיה יום מדהים

rotemelal

New member
התפקיד הכללי של AZT הוא :

למנוע השתכפלות של DNA של האיידס. אין ביוכלתו לעצור גם את הRNA שלו . AZT פוגע בתאי גוף אחרים חוץ מהתאים הנגועים.

khammel

New member
לא מומחית לעניין, אבל...

כן, המחלה התפרצה אצלו (ואצל אחרים באותה תקופה) די מהר. נראה לי הגיוני שהמערכת החיסונית של כוכב רוק תהיה במצב ירוד אחרי שנים של סיבובי הופעות מפרכים, תזונה לא מאוזנת, אלכוהול, סמים וכו'. לעומת זאת, זה לחלוטין לא הגיוני שפרדי קיבל HIV בשנות השבעים. נראה לי שאתה חוקר את העניין יותר מדי בפרספקטיבה עכשווית. אני מציעה לך ללכת ולקרוא קצת עיתונים מהתקופה של "מגיפת האיידס" בשנות השמונים כדי שתבין את סוג המודעות ש(לא)היתה למחלה ואת סוג ה(אי)התמודדות שהיתה. למיטב זכרוני, כשיצאו לשוק התרופות היעילות יותר, זה כבר היה מאוחר מדי בשביל פרדי, ובכל זאת, יחסית לתקופה, ובהתחשב בנסיבות, הוא חי זמן ארוך מאשר העריכו רופאיו. הצפי היה שהוא לא יחזיק עד יציאת האלבום The Miracle ובטח שלא הרבה מעבר לו. איכשהו, הוא הצליח למשוך.

למעלה