ההופעה ב" א ל פ נ ט "

yosil24

New member
ההופעה ב" א ל פ נ ט "

השיר "הצבעים משתנים עכשיו" היה אתמול בהופעה. מדהים, לא? כל כך יפה, כל כך במקום וכל כך התאים להופעה. אם רק היה משתמש יותר בשירים מהאלבום ההוא, זה היה רק מוסיף להופעה שלטעמי, הייתה הטובה ביותר שלו בשלוש השנים האחרונות. אתמול מאיר בחר בסגנון מוזיקלי שונה עם טעימות "רוקיסטיות" רציניות (מאיר יודע לעשות רוק, אין מה לעשות) כמו בשיר "תגידי אש, תגידי מים" (מעל 10 דקות!) והופעת יחיד של יוסי מזרחי על הגיטרה החשמלית, ועם ביצועים מחודשים ושונים לשירים כגון "כשהיום עולה" ו"חלומות אחרים" - שיר זה הוא שינה לחלוטין, אומנות לשמה! ההופעה היא למעשה כמעט חדשה ב"סיבוב הנוכחי" והמעריצים הותיקים ירגישו בהבדל (ולכן עליכם החובה ללכת. יש הופעה היום ב"קמלוט",לא?). מאיר התאים את סגנון השירים לסגנון השירים החדשים ("לך אלי" - במקור זה נשמע טוב יותר, אבל אני מאמין שאתמול זה היה רק פיילוט ראשוני, "הננו" ועוד שיר אחד שלא זיהיתי את שמו). השירה הייתה מדויקת מאוד, רגועה ובעלת קצב אחיד, והלהקה שלו, בעלת כשרון מוזיקלי יוצא מן הכלל (למאיר לא היה עדיין כזה בסיסט, כמו אתמול), הוסיפה רבות לאיכות ההופעה. על השירים מהאלבום "לב סדוק" הוא ויתר לגמרי והמאגר השירים שלו שהתרחב בעקבות האלבום החדש, לא יאפשר לו לעשות הופעה פחות משעתיים, אם הוא ירצה באמת לשקף את עשייתו המוזיקלית משנות ה-80 ואילך. ואי אפשר לסיים בלי מספר המלצות: א. לשלב עוד שיר אחד או שניים מה"צבעים משתנים". ב. הפתיחה האקוסטית ארוכה מדי, רצוי לקצרה. ג. בכל הופעה לתת לקהל לטעום מכל האלבומים. ד. לאן נעלמו "איילת חן" ו"משחק בקובייה"? חלק מהקהל מכיר אותם, אז שלב אותם! ה. להמשיך ולהפתיע כמו אתמול בשיר "הצבעים משתנים עכשיו". ציון הופעה: 9. הפאב: מלא וגדוש. רשימת השירים: אל המנוחה מנגינת הנדודים אצלך בעולם אהבה קצרה כמה אהבה בשם האהבה לך אלי גשם תגידי אש תגידי מים שיר חדש הצבעים משתנים עכשיו שירו של שפשף וביניהם חלומות אחרים אל תלכי מכאן הננו (נדמה לי שזה השם). שער הרחמים תודה רבה לעדי על הכרטיסים!

מה? ../images/Emo12.gif

טוב בכל האלוהים יודע כמה הופעות שהייתי הוא מעולם לא שר את "הצבעים משתנים עכשיו" (והתחננתי, באמת שהתחננתי..) וואי לא הוגן! אני רוצה אותו קבוע בפלייליסט!!!
לגבי השירים המוכרים מהאלבום החדש אני לחלוטין מסכימה איתך שזה שלב שכדאי לשלב אותם גם (בנוסף ל-2-3 לא מוכרים משם כדי שנכיר..) ויש גם את "שלום לך דודי" שבהתחלה הוא שילב אותו והקהל מאוד שיתף פעולה כי הוא מוכר בלי קשר אז גם אותו יכול להיות מוצלח להמשיך לשלב.. אולי במקום כמה שירים שכבר קצת מיצו את קיומם (וביניהם, אהבה קצרה, כמה אהבה, שפשף (!!!)) נראה לי שהיום כשיש רפרטואר שירים חדש לחלוטין זה הזמן לוותר על החלק העיקש של הרפרטואר הישן.. ואני לא מדברת על גשם או שער הרחמים או אצלך בעולם שאלו שירים שבאמת הקהל מצפה להם אבל נראה לי שהשירים שציינתי, לפחות לטעמי, לא יורגשו יותר מדי בחסרונם במידה ויורדו מהפלייליסט ואחרים (חדשים וישנים-חדשים, סטייל הצבעים משתנים עכשיו) יכנסו במקומם.. אגב, מאיר החליף את אור ברקת גם?
בכל אופן, נשמע שהיה מעולה, המון תודה על הסיקור

לא רוצה! ../images/Emo7.gif

מאיר אני רוצה את אור!!!
הוא החליף (שוב) את כל הלהקה..
גם דוד עדה לא היה לפי מה שהבנתי..

איזה יופי!

כיף לך. האמת שאני לא כל כך מכירה את האלבומים הישנים של מאיר, כך שאני לא מרגישה כמוכם את חסרונם של שירים מסויימים, אבל באמת לא יזיק אם הוא יחליף כמה שירים ששומעים קבוע בהופעות שלו בשירים ישנים יותר שלא מבוצעים בכלל או כמעט בכלל. זה באמת יחשוף את הקהל שלו (ואני בינהם) למגוון רחב יותר של שירים. תודה רבה על הסיקור וגם נצל"ש-תוך-הודעתי: מה שלום החידון שאתה כותב? נגנז? בדרך לראות אור? אני לא רוצה ללחוץ אבל פשוט עניינת אותי, זה נשמע רציני ביותר.

איף

New member
יו "הצבעים משתנים עכשיו"

הלוואי שהוא ישיר את זה גם היום!!!!
אני כל כך אוהבת את השיר הזה ובהופעה הקודמת שהייתי בה הוא באמת לא שר אותו.
בכל אופן, אני היום בקמלוט ! צפו לסיקור!
( כנראה אפילו היום בלילה, כי קשה לי לישון אחרי הופעות.) (עדי, תודה שוב
)

TEENAGER1

New member
די, אני לא מאמינה שהוא עשה את השיר הזה!!!!!!

איזה כיף! אבל חבל שלא הייתי שם... האלבום הזה צריך לקבל יותר תשומת לב, ואני שמחה שמאיר התחיל להתייחס אליו קצת... ו.. נראה לי שהתכוונת ל"עננו"? בכל אופן, תודה על הסיקור

yosil24

New member
אגב,

אתמול, מאיר שאל בהופעה האם אפשר בכלל להשיג את האלבום "הצבעים משתנים" בחנויות? תענו לו (למי שיודע), הוא מעוניין בתשובה...

כן! אפשר!! ../images/Emo13.gif

שלי נשרט לי לפני איזה שנה וזה היה קצת מבצע אבל בסופו של דבר מצאתי אותו..

למעלה