ההופעה בשפיה:)

LightbuIb sun

New member
ההופעה בשפיה:)

היה פשוט ענק, כמובן...תודה לתקווה 6 על שנתנו את הלב על הופעה סה"כ קטנה וכו'... נהנינו בצורה שאי אפשר לתאר. ברשותכם אעלה כמה תמונות משם, וגם צילמתי ווידאו (גם של השיר החדש Pick Nick ) אבל מתוך כבוד ללהקה אני לא אעלה אותו. קודם כל, הנה הסט-ליסט (היה גם את 2062...שלא רשום שם משום מה)

LightbuIb sun

New member
אממ

אני לא יודע של מי הכתב בליין-אפ, של אחד מחברי הלהקה... עידו נתן לי אותו. אממ אני לא יודע האמת אם השם של השיר הוא 2062, אבל הפזמון שלו הולך משהו עם המספר הזה...כאילו, השיר מדבר על איך שיהיה ב-2062. שיר טוב.

עכשיו אני רואה כמה שירים הפסדתי....

הגעתי בתחילת אלוהים... אבל היה אדיר... נועם...לאן נעלמת???חיפשתי אותך אחרי אבל לא ראיתי אותך ואז הלכתי.... וללדרמן...אני חוזרת על ההודעה שכתבתי מקודם...הגיטרה לא הייתה מכוונת!!!! טוב...לא קריטי...אבל לדרמן אמר שהיא כן...

היה ממש כיף

הגעתי בסוף של באבילון.. אני ממש נהנתי, היו ממש קצת אנשים וזה היה סבבה.

xXx Shiraz xXx

New member
מה הקטע איתכם?!

זה הופעה של התקוה, לא שלכם. למה אתם מאחרים!? ממש כיף בחצי שעה או שעה האלה, שמצד אחד אתה כזה "נו כבר שיעלו להופיע" ומצד שני יש מלא צחוקים עם החבר'ה...

אני איחרתי כי...

לא זכרתי בדיוק מתי ההופעה וכמו סתומה יצאתי מהבית ב9 וחצי וההופעה התחילה ב9 וחצי....

dany1061

New member
הרכב הגדול היה כל הציוד להופעה ?

מי אתה XDD ? סליחה שאני שואל מוזר ,אבל מי אתה מבין הלהקה ?

עכשיו ברצינות

תקרא את ההודעות שהוא כתב בשרשור הזה ותבין שהוא לא מהלהקה. הוא בן 16, והוא אדום כי הוא מומחה.

dany1061

New member
אהה סבבה...

אם כך הוא האדום היחיד שאני רואה :\ או שחברי הלהקה עסוקים ב- ../images/Emo208.gif !!!!!!!!!!!!!!

למעלה